IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
    към 12 човека ( бехме)
    Смешна работа! И заради това чак заведение резервирахте?!?!?!

Другия път го направете като хората и не се излагайте!

Коментар

към 12 човека ( бехме)
      Тоз младият кандидат милионер с агенцията за имотите там ли беше хвана ли спонсор

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Рано, рано са се разпръснали. Нема гледами весели изкривени физиономии и изпелтечени поздравления. Язък за сбирката. Другият път с мезе, че да може се налочат повече.
        То квато борсата такава и сбирката

Коментар

към 12 човека ( бехме)
          Рано, рано са се разпръснали. Нема гледами весели изкривени физиономии и изпелтечени поздравления. Язък за сбирката. Другият път с мезе, че да може се налочат повече.

Коментар

• към 12 човека ( бехме)
            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Има ли вече паднали под масата?

Коментар

• Ей момци и момици снимате ли се

Коментар

• Само 8 човека ли ще бъдете? Аз мислих че ще сте поне един автобус хора

Импе, нещо не те бива за организатор на срещи

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    не знаех, че съм непросветен
                    вече знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                      В 18:18 ви чакам- the egg bar , да ви разкажа как се прави успешен печеливш бизнес и как се печели от спортни залагания(риска е по-малък спрямо финансовата борса-акции и т.н.).
                      Да разчитам ли,че си готов да инвестираш в мен 10-20 бинки.Аз ще джиткам на залаганията а после ще делиме.Много ги разбирам ,липсва ми само система
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                        В 18:18 ви чакам- the egg bar , да ви разкажа как се прави успешен печеливш бизнес и как се печели от спортни залагания(риска е по-малък спрямо финансовата борса-акции и т.н.).
                        арбитраж?
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• В 18:18 ви чакам- the egg bar , да ви разкажа как се прави успешен печеливш бизнес и как се печели от спортни залагания(риска е по-малък спрямо финансовата борса-акции и т.н.).

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение
                            Батя и Софикс няма ли да минат да ви просветлят Особено Софикс
                            не знаех, че съм непросветен
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Батя и Софикс няма ли да минат да ви просветлят Особено Софикс

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                ми тогава щракай ти
                                имаме сделка.

Коментар

Working...
                                X