IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да - около 12 души - пийнахме бири - поговорихме си и те така.
    ...Т'ва +/- един безстрашен ли ще дойде?

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
      Много яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
      пробвай бактестинг за няколко години назад
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Много яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
        Ми тъка е ми как да е парите валят

Коментар

10.091 от лигавене (демо сметка).Почва се с 10 000лв.

Коментар

Ако наистина така става и с реалните пари ще е много яко, аз от днеска вечерта до сега можех да затворя златото и да съм с 2000 на печалба.
            10.091 от лигавене (демо сметка).Почва се с 10 000лв.

Коментар

Гледам в традер-а ми се получава(демо сметка) , смисъл със злато . Малко над 10 000 съм, а в демото те пуска автомачино с 10 000лв.
              Ако наистина така става и с реалните пари ще е много яко, аз от днеска вечерта до сега можех да затворя златото и да съм с 2000 на печалба.

Коментар

• Гледам в традер-а ми се получава(демо сметка) , смисъл със злато . Малко над 10 000 съм, а в демото те пуска автомачино с 10 000лв.

Коментар

Ами хубаво - като се видим напролет и пъкнеш пред Кокенцето с някое секси Беемвенце кабриолетченце - всички неминуемо ще се видим принудени да ти повярваме.
                  Ще се опитам да го направя , все пак имам бъдещи планове- до 1-2 месеца да отворя мой бизнес за имоти .

Коментар

Следващия път искам сите да се похвалиме как сме на сериозна печалба . А не 20 години да държите някви акции не знам си кво, просле да ги продадете и тогава да забогатеете... Раз,два,три, хоп,хоп,хоп и да забогатеете - за няколко месеца .
                    Ами хубаво - като се видим напролет и пъкнеш пред Кокенцето с някое секси Беемвенце кабриолетченце - всички неминуемо ще се видим принудени да ти повярваме.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Утре има шанс да изкараме малко парички от футболен мач, смисъл да изкараме общо 5-10 бона.Риска е 0.2%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                        С оглед пазарната конюнктура срещата протече семпло - в заведение на самообслужване, на по бира с фъстици или пуканки дано следващия път да може си позволим мезета ала-бала жива музика
                        Следващия път искам сите да се похвалиме как сме на сериозна печалба . А не 20 години да държите някви акции не знам си кво, просле да ги продадете и тогава да забогатеете... Раз,два,три, хоп,хоп,хоп и да забогатеете - за няколко месеца .
                        Last edited by fearlessss8; 19.09.2015, 00:26.

Коментар

Да - около 12 души - пийнахме бири - поговорихме си и те така.
                          оле-мале...
                          The strongest stand last.

Коментар

• Да - около 12 души - пийнахме бири - поговорихме си и те така.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• С оглед пазарната конюнктура срещата протече семпло - в заведение на самообслужване, на по бира с фъстици или пуканки дано следващия път да може си позволим мезета ала-бала жива музика

Коментар

• софикса рулс!
                                дръугия път непременно го питайте за съвети
                                Last edited by nocalled; 18.09.2015, 23:40.

Коментар

Working...
                                X