Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМного яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМного яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение10.091 от лигавене (демо сметка).Почва се с 10 000лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАко наистина така става и с реалните пари ще е много яко, аз от днеска вечерта до сега можех да затворя златото и да съм с 2000 на печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеГледам в традер-а ми се получава(демо сметка) , смисъл със злато . Малко над 10 000 съм, а в демото те пуска автомачино с 10 000лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми хубаво - като се видим напролет и пъкнеш пред Кокенцето с някое секси Беемвенце кабриолетченце - всички неминуемо ще се видим принудени да ти повярваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеСледващия път искам сите да се похвалиме как сме на сериозна печалба . А не 20 години да държите някви акции не знам си кво, просле да ги продадете и тогава да забогатеете... Раз,два,три, хоп,хоп,хоп и да забогатеете - за няколко месеца .Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеС оглед пазарната конюнктура срещата протече семпло - в заведение на самообслужване, на по бира с фъстици или пуканки дано следващия път да може си позволим мезета ала-бала жива музикаLast edited by fearlessss8; 19.09.2015, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - около 12 души - пийнахме бири - поговорихме си и те така.The strongest stand last.
Коментар
Коментар