IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
    Дайте да се комбинираме, да печелим пари.
    Балами ли търсиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      Бтв ми направи впечатление, че на срещата имаше доста хора с акции в трейдинга, спиди и сфи
      в какво друго ???

Коментар

• Играчите май са били на варненската среща - до морето !!!!!!
        Май София не е център на инвеститорите! Може би на писачите във форума !!!

Коментар

Да и , че никой не се издържда от акции ...

Коментар

• Дайте да се комбинираме, да печелим пари.

Коментар

• Хаха срещата беше ок. Видяхме се с повечето хора. Атракцията беше вайнщефан вайс. Лошото беше, че нямаше нищо за хапване. Та така с едни голи бири Малко сме голяма трупа нърдове, даже и жените ни гледаха странно. Но беше доста полезно така да си поприказваш на теми за акцийките, поне аз се изкефих. И после се смазахме в брилянтин, но това е друга тема...

тони, да беше дошел бе чошек... вода се черпи от извора
              Last edited by pepe1234; 20.09.2015, 17:48.

Коментар

• разкажете какви са мненията, тенденциите, очакванията?
                Всички ли като Импето обръщат гръб на бфб?

Коментар

Ти ще си Първият.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    Бтв ми направи впечатление, че на срещата имаше доста хора с акции в трейдинга, спиди и сфи

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Ами действай, тогава. Днес заложи 10 лв, утре, ако ти останат, пак и така, залагай една и съща сума, а живей с разликата, с припечеленото над нея. А, направиш ли 100 К, ще дойда да почерпя вода от извора. ВЕрвай ми.
                      Първо бизнес да си направя, да спечеля 20 хиляди лева и тогава почвам да залагам на футболните мачове и да печеля.100к не са проблем да ги спечеля, от 2014 лятото до сега съм познал над 35 мача с 0 загуби, но не съм ги залагал.

Коментар

• Бтв ми направи впечатление, че на срещата имаше доста хора с акции в трейдинга, спиди и сфи
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ами действай, тогава. Днес заложи 10 лв, утре, ако ти останат, пак и така, залагай една и съща сума, а живей с разликата, с припечеленото над нея. А, направиш ли 100 К, ще дойда да почерпя вода от извора. ВЕрвай ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Е, не го спирай момчето, тръгнало е да прави Състояние
                            http://prikachi.com/images.php?images/564/8365564w.png Айдее , мн разбирам как да се спечелят пари . Знам как и от бизнес да се спечелят повечко пари , аз съм бог .
                            Сметнете ако ме послушате и почнем да залагаме на мачове какви пари може да изкараме и от бизнес може ако ме послушате.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Не е човече, навремето като бях като теб на демо съм правил и по 50к на месец, след това открих реален акаунт и с хиляди мъки )) все около 0-лата Не ти препоръчвам
                              Е, не го спирай момчето, тръгнало е да прави Състояние

Коментар

Много яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
                                Не е човече, навремето като бях като теб на демо съм правил и по 50к на месец, след това открих реален акаунт и с хиляди мъки )) все около 0-лата Не ти препоръчвам

Коментар

Working...
                                X