Първоначално изпратено от fearlessss8
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеБтв ми направи впечатление, че на срещата имаше доста хора с акции в трейдинга, спиди и сфи
Коментар
-
Хаха срещата беше ок. Видяхме се с повечето хора. Атракцията беше вайнщефан вайс. Лошото беше, че нямаше нищо за хапване. Та така с едни голи бири Малко сме голяма трупа нърдове, даже и жените ни гледаха странно. Но беше доста полезно така да си поприказваш на теми за акцийките, поне аз се изкефих. И после се смазахме в брилянтин, но това е друга тема...
тони, да беше дошел бе чошек... вода се черпи от извораLast edited by pepe1234; 20.09.2015, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДа и , че никой не се издържда от акции ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеБтв ми направи впечатление, че на срещата имаше доста хора с акции в трейдинга, спиди и сфи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми действай, тогава. Днес заложи 10 лв, утре, ако ти останат, пак и така, залагай една и съща сума, а живей с разликата, с припечеленото над нея. А, направиш ли 100 К, ще дойда да почерпя вода от извора. ВЕрвай ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, не го спирай момчето, тръгнало е да прави Състояние
Сметнете ако ме послушате и почнем да залагаме на мачове какви пари може да изкараме и от бизнес може ако ме послушате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНе е човече, навремето като бях като теб на демо съм правил и по 50к на месец, след това открих реален акаунт и с хиляди мъки )) все около 0-лата Не ти препоръчвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМного яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
Коментар
Коментар