IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Недооценяваш момчето. То ВЯРВА, ЧЕ ГИ Е НАМЕРИЛО.

)))

Коментар

• Умните хора винаги ще намерят начин как да печелят доста пари било то от акции, било то от бизнес, било то от футболни мачове . Ако се губеше само от тези неща-никой нямаше да ги използва и щяха да фалират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
        Специално за Пирамидата ,позна, ей добър инвеститор си , не може да ти се отрече, познаваш ги нещата!
        Естествено,че съм добър инвеститор . Големите пари отиват при хора , които не си месят питка само от бяло брашно, а от пшенично,пълнозърнесто и т.н. , и не викат няма да стане вкусна(давам го като пример). Парите отиват при хората, които не казват няма да стане, а казват- ние ще го накараме да стане . Хора, които не се боят от конкуренция и от провали.

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Време е!!! С това няма да стане, онова няма да стане - ще си стоите без пари до живот и ше работите за ''жълти стотинки''...
          Специално за Пирамидата ,позна, ей добър инвеститор си , не може да ти се отрече, познаваш ги нещата!
          имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Съдържателно е. Сега е време да изслушаме същината на неговото изложение и да започнем да процъфтяваме.
            Време е!!! С това няма да стане, онова няма да стане - ще си стоите без пари до живот и ше работите за ''жълти стотинки''...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              E хайде де,това не е ли готовност и желание
              Хайде

Коментар

Съдържателно е. Сега е време да изслушаме същината на неговото изложение и да започнем да процъфтяваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  Чета те/Ви трети ден,

Нали разбираш, че това е безумие и никой не е длъжен да те търпи?!

И да не пропусна инфото от профила:

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Балами ли търсиш?
                    Недооценяваш момчето. То ВЯРВА, ЧЕ ГИ Е НАМЕРИЛО.

Коментар

• Чета те/Ви трети ден,

Нали разбираш, че това е безумие и никой не е длъжен да те търпи?!

Много яко,от доста време съм го забелязал в демо сметки - цъквам си нещо примерно злато или us13-18dec15 и за нула време спокойно си затварям примерно с 110 лв печалба, не знам дали е така при реалната сметка .
                      http://prikachi.com/images.php?images/564/8365564w.png Айдее , мн разбирам как да се спечелят пари . Знам как и от бизнес да се спечелят повечко пари , аз съм бог .
                      Сметнете ако ме послушате и почнем да залагаме на мачове какви пари може да изкараме и от бизнес може ако ме послушате.
                      Първо бизнес да си направя, да спечеля 20 хиляди лева и тогава почвам да залагам на футболните мачове и да печеля.100к не са проблем да ги спечеля, от 2014 лятото до сега съм познал над 35 мача с 0 загуби, но не съм ги залагал.
                      Да и , че никой не се издържда от акции ...
                      Дайте да се комбинираме, да печелим пари.
                      Сериозни , дето искат да карат чисто нова кола .
                      И да не пропусна инфото от профила:
                      Adidas Jabulani,Need for Speed: World,Perry the Platypus,Ray-Ban,Cash,Skype,Graffiti,Apples,AK-47,Grand Theft Auto: Vice City Stories,Grand Theft Auto: Liberty City Stories,Cappuccino,Wifi,Chocolate,American English,Vans,KFC,Money,Apple Inc.
                      Last edited by Konsultant; 21.09.2015, 19:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        Да разчитам ли,че си готов да инвестираш в мен 10-20 бинки.Аз ще джиткам на залаганията а после ще делиме.Много ги разбирам ,липсва ми само система
                        E хайде де,това не е ли готовност и желание
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                          Ти на Робин Худ ли се правиш?
                          Nope

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Балами ли търсиш?
                            Сериозни , дето искат да карат чисто нова кола .

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                              Ако наистина така става и с реалните пари ще е много яко, аз от днеска вечерта до сега можех да затворя златото и да съм с 2000 на печалба.
                              Получава ли Ви се на демо, ще се получава и на реална ако сте при читав брокер. Ето Ви един тест на стратегия в реално време от началото на месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Играчите май са били на варненската среща - до морето !!!!!!
                                Май София не е център на инвеститорите! Може би на писачите във форума !!!
                                язък че тая среща я рекламираха толкова време

Коментар

Working...
                                X