IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Искате ли България да приеме Еврото като национална валута?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
    Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.
    напротив, сам си си виновен за написаните и направените глупости

сам си си виновен, че не различаваш съществено от несъществено, па после хленчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Плащат ти от бюджета да се трудиш, а ти вместо това пишеш по форуми. И взел лекция по морал да държи.
      евала мирко - понякога имаш точни попадения. 1/2 от държавния апарат е абсолютно ненужен, другата половина е вреден
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите

и Господ не може да ти помогне
        Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
        Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.

Коментар

Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща? Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.

Коментар

Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
            Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.
            не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите

и Господ не може да ти помогне

Коментар

Нормалните хора гласуват за този, чиято позиция по съществените въпроси подкрепят. За мен еврото е съществен въпрос и съвсем логично про-евро партиите спечелиха сто пъти ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.
              Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
              Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Той е (бивш) следовател!?

1 мисловен процес все пак се е опитал да протече, признавам!

Мислеше си, че е по-хитър от останалите и че ще излъже системата, но задника му лъсна!

А тия дето гласуват с две карти - само трудов лагер за тях! референдуми ще ми иска...
                Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща?
                Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.

Коментар

Пълни глупости. Щом човек е гласувал за дадена партия това не означава ,че 100 процента е съгласен с политиката й.Да не би жълтопаветниците да подкрепят вдигането на МОД и увеличението на пенсиите от ППДБ?Ама си гласуват за тях.
                  Нормалните хора гласуват за този, чиято позиция по съществените въпроси подкрепят. За мен еврото е съществен въпрос и съвсем логично про-евро партиите спечелиха сто пъти ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.

Коментар

• mvmrik, в момента е така както казваш, но може да се промени. Вярвам че хората във всички държави, които са в ЕС искат да бъдат управлявани от хора и институции, които имат за цел техния просперитет и добруване. Това ще се промени съвсем скоро. По принцип не подкрепям валутата на всички да е една - обща. Създава се институция, която е прекалено мощна и уязвима откъм инсталиране на хора които са зависими и контролирани, една шепа хора с много голяма власт. Дори да са добронамерени, ще са изолирани и решенията им няма шанс да са добри. Сега може да се създаде синтетична валута, в рамките на даден съюз валутите на отделните държави да се разменят помежду си без комисионни за размяна и общата валута да бъде като индексите. Валутния съвет не е възможно да се провали, провалят го корумпирани политици и винаги с външна криминална намеса. Няма нито един случай да е провален, защото той е математика и тя не се променя и ще си работи винаги.
                    Конкретно към настоящия момент дали трябва да приемем еврото - ДА категорично и още по категорично за ЛЕВОВЕТЕ които ще се заличат трябва ЕЦБ да ни предостави по курса евро, защото се унищожават иначе половината от парите в Българската банкова система !
                    Ако не го направят със сигурност ще катасрофираме финансово, като вариантите са два - мек удар, който да ни създаде големи трудности и дълго време ще трябва да го преодоляваме. Втория вариант е да катастрофираме твърдо, което ще завърши с връщане на лева.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                      Дори не си разбрал какво съм ти написал. Това е още едно доказателство, че мисловните ти процеси не са като при нормалните хора, които разбраха какво искам да кажа и дори сложиха няколко лайка.
                      Той е (бивш) следовател!?

1 мисловен процес все пак се е опитал да протече, признавам!

Мислеше си, че е по-хитър от останалите и че ще излъже анкетата, но задника му лъсна!

А тия дето гласуват с две карти - само трудов лагер за тях! референдуми ще ми иска...
                      Last edited by Julius_BG; Вчера, 14:28.

Коментар

Преброихме се сто пъти на парламентарни и президентски избори вече, НИТО ВЕДНЪЖ не спечели обявил се срещу еврото. Един се отметна СЛЕД изборите, да си подава оставката и да си ходи при Митрофанова.
                        Пълни глупости. Щом човек е гласувал за дадена партия това не означава ,че 100 процента е съгласен с политиката й.Да не би жълтопаветниците да подкрепят вдигането на МОД и увеличението на пенсиите от ППДБ?Ама си гласуват за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Дори не си разбрал какво съм ти написал. Това е още едно доказателство, че мисловните ти процеси не са като при нормалните хора, които разбраха какво искам да кажа и дори сложиха няколко лайка.
                          И защо трябва да разбирам някакви бълнувания,които нямат нищо общо с реалността?
                          Всеки човек със здрав разум е наясно, че никоя голяма партия не иска отмяна на борда.Нито пък икономическите показатели са такива, че да има опасност борда да се срине.
                          И за пореден път използваш обиди вместо аргументи. Явно имаш големи комплекси,въпреки че си успешен бизнесмен.Щом търсиш валидация във форум и се радваш на лайкове ясна е работата.
                          Last edited by mirodes; Вчера, 14:26.

Коментар

Ами да разрешат референдума и там ще се броим.Ама нещо се страхуват.
                            А ти като типичен комунист искаш да се разпореждаш с живота на другите. Нищо учудващо.
                            Преброихме се сто пъти на парламентарни и президентски избори вече, НИТО ВЕДНЪЖ не спечели обявил се срещу еврото. Един се отметна СЛЕД изборите, да си подава оставката и да си ходи при Митрофанова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Никаква фантастика не е това, а реален риск. Това че борда е удържал 28 години не означава, че след една седмица няма вече да е паднал.

Това се нарича Черен Лебед - събитие, което никога не е настъпвало, но което е доста вероятно да се случи, само където не знаем кога, къде и как.

Черен лебед за кокошката се явява появата на нейния стопанин с нож в ръка, въпреки че 2 години подред се е появявал при кокошката с купичка храна и тя дори го обича и му има безкрайно доверие.

Черен лебед ще бъде една ядрена война. Никога не се е случвала такава, но е доста вероятно да се случи.

Черен лебед е някой да загине при ПТП. Никога не му се е случвало и той си мисли транспорта за безопасен, докато не му дойде неговия ред (средно за България по 1000 жертви на година).

Така че доводът ти, че борда е бил стабилен 28 години, е една коляма смешка. Поредната твоя смешка.
                              Поредните ти смешки да сравняваш смърт при ПТП с отмяна на борда. Всеки може да загине при ПТП ,тъй като хората постоянно са в контакт с автомобили.Дори и да не се движиш с автомобил като пешеходец пак си застрашен.Това е СЛУЧАЙНО СЪБИТИЕ и може по всяко време да се случи.
                              Докато отмяната на борда е съвсем съзнателно действие и то от страна на партии,които представляват над половината от гласувалите.При положение, че НИКОЯ партия не настоява за отмяна на борда, още по-малко някоя от големите партии,е пълна глупост да се плаши с подобно нещо.
                              Като нямате аргументи взехте да плашите с нероден Петко.Приказката напълно приляга в случая. Като една млада жена видяла брадва да е поставена в близост до огнището и си помислила, че ще се омъжи, ще роди син,който ще кръсти Петко ,ще го сложи в люлка близо до огнището, ще падне брадвата и ще го убие. И започнала да плаче за смъртта на Петко.Казала на майка си и сестра си и те също започнали да реват.Та и вашите приказки за отмяна на борда са същите.
                              Last edited by mirodes; Вчера, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Да, да, то е ясно че сте безпардонни, щото нямате аргументи.... но също така стана ясно, че сте 3 файтона безделници дето не за референдум още не сте дорасли, ами трябва по 1 яка мотика да ви раздадат и на полето да бъхтите земята докато ви дойде акъла у кратуните!
                                Ами да разрешат референдума и там ще се броим.Ама нещо се страхуват.
                                А ти като типичен комунист искаш да се разпореждаш с живота на другите. Нищо учудващо.

Коментар

Working...
                                X