If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Искате ли България да приеме Еврото като национална валута?
напротив, сам си си виновен за написаните и направените глупости
сам си си виновен, че не различаваш съществено от несъществено, па после хленчиш
Увеличението на бюджетните разходи за пенсии е СЪЩЕСТВЕН ВЪПРОС. И въпреки това някои хора гласуват за партията, която ги увеличи.
Така че недей да лъжеш,че всеки, който бил гласувал за ГЕРБ,ППДБ,ДПС и така нататък бил и за приемане на еврото. Просто не е вярно.
Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.
напротив, сам си си виновен за написаните и направените глупости
сам си си виновен, че не различаваш съществено от несъществено, па после хленчиш
не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите
и Господ не може да ти помогне
Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.
Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща? Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.
Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.
не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите
Нормалните хора гласуват за този, чиято позиция по съществените въпроси подкрепят. За мен еврото е съществен въпрос и съвсем логично про-евро партиите спечелиха сто пъти ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.
Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.
1 мисловен процес все пак се е опитал да протече, признавам!
Мислеше си, че е по-хитър от останалите и че ще излъже системата, но задника му лъсна!
А тия дето гласуват с две карти - само трудов лагер за тях! референдуми ще ми иска...
Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща?
Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.
Пълни глупости. Щом човек е гласувал за дадена партия това не означава ,че 100 процента е съгласен с политиката й.Да не би жълтопаветниците да подкрепят вдигането на МОД и увеличението на пенсиите от ППДБ?Ама си гласуват за тях.
Нормалните хора гласуват за този, чиято позиция по съществените въпроси подкрепят. За мен еврото е съществен въпрос и съвсем логично про-евро партиите спечелиха сто пъти ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.
mvmrik, в момента е така както казваш, но може да се промени. Вярвам че хората във всички държави, които са в ЕС искат да бъдат управлявани от хора и институции, които имат за цел техния просперитет и добруване. Това ще се промени съвсем скоро. По принцип не подкрепям валутата на всички да е една - обща. Създава се институция, която е прекалено мощна и уязвима откъм инсталиране на хора които са зависими и контролирани, една шепа хора с много голяма власт. Дори да са добронамерени, ще са изолирани и решенията им няма шанс да са добри. Сега може да се създаде синтетична валута, в рамките на даден съюз валутите на отделните държави да се разменят помежду си без комисионни за размяна и общата валута да бъде като индексите. Валутния съвет не е възможно да се провали, провалят го корумпирани политици и винаги с външна криминална намеса. Няма нито един случай да е провален, защото той е математика и тя не се променя и ще си работи винаги.
Конкретно към настоящия момент дали трябва да приемем еврото - ДА категорично и още по категорично за ЛЕВОВЕТЕ които ще се заличат трябва ЕЦБ да ни предостави по курса евро, защото се унищожават иначе половината от парите в Българската банкова система !
Ако не го направят със сигурност ще катасрофираме финансово, като вариантите са два - мек удар, който да ни създаде големи трудности и дълго време ще трябва да го преодоляваме. Втория вариант е да катастрофираме твърдо, което ще завърши с връщане на лева.
Дори не си разбрал какво съм ти написал. Това е още едно доказателство, че мисловните ти процеси не са като при нормалните хора, които разбраха какво искам да кажа и дори сложиха няколко лайка.
Той е (бивш) следовател!?
1 мисловен процес все пак се е опитал да протече, признавам!
Мислеше си, че е по-хитър от останалите и че ще излъже анкетата, но задника му лъсна!
А тия дето гласуват с две карти - само трудов лагер за тях! референдуми ще ми иска...
Преброихме се сто пъти на парламентарни и президентски избори вече, НИТО ВЕДНЪЖ не спечели обявил се срещу еврото. Един се отметна СЛЕД изборите, да си подава оставката и да си ходи при Митрофанова.
Пълни глупости. Щом човек е гласувал за дадена партия това не означава ,че 100 процента е съгласен с политиката й.Да не би жълтопаветниците да подкрепят вдигането на МОД и увеличението на пенсиите от ППДБ?Ама си гласуват за тях.
Дори не си разбрал какво съм ти написал. Това е още едно доказателство, че мисловните ти процеси не са като при нормалните хора, които разбраха какво искам да кажа и дори сложиха няколко лайка.
И защо трябва да разбирам някакви бълнувания,които нямат нищо общо с реалността?
Всеки човек със здрав разум е наясно, че никоя голяма партия не иска отмяна на борда.Нито пък икономическите показатели са такива, че да има опасност борда да се срине.
И за пореден път използваш обиди вместо аргументи. Явно имаш големи комплекси,въпреки че си успешен бизнесмен.Щом търсиш валидация във форум и се радваш на лайкове ясна е работата.
Ами да разрешат референдума и там ще се броим.Ама нещо се страхуват.
А ти като типичен комунист искаш да се разпореждаш с живота на другите. Нищо учудващо.
Преброихме се сто пъти на парламентарни и президентски избори вече, НИТО ВЕДНЪЖ не спечели обявил се срещу еврото. Един се отметна СЛЕД изборите, да си подава оставката и да си ходи при Митрофанова.
Коментар