IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Искате ли България да приеме Еврото като национална валута?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Хахахахахаха ............. ДОРИ И С ИЗМАМА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОБЪРНЕТЕ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА АНКЕТА!

Вергил е гласувал с 2-та си ника!

Разбирам че не му дреме за останалите гласували, ама и пред извънземните се излага. Ще вземат да му врътнат кранчето на НЛО вояризма.
    Last edited by analog; Вчера, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха. АЗ СЪМ ЗАВЪРШИЛ СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ В СУ магистърска степен, а не килийно Убразование в габроу
      Ма, то ти личи бе...

Коментар

Хахахахахаха ............. ДОРИ И С ИЗМАМА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОБЪРНЕТЕ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА АНКЕТА!

Мога гласувам .Като нямате аргументи се захващате за назначителни неща. Или си измисляте несъщестуващи заплахи ако България не приеме еврото.
        Още чакам реални аргументи защо трябва да излезем от валутният борд, който доказано работи 28 години и да влезем в Еврозоната. Ама такива няма.
        Last edited by mirodes; Вчера, 13:03.

Коментар

• Хахахахахаха ............. ДОРИ И С ИЗМАМА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОБЪРНЕТЕ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА АНКЕТА!

Коментар

Амчи то същата фантастика е, че кюлотите от 49,90 лева щели да станат 50 евро! (+ закръглението)

Да не казвам даже, че е и по-голяма!
            Кой е казал подобно нещо?За пореден път измисляте лъжа и после я опровергавате.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Значи викаш 28 години никой не е искал да бута борда,ама ще се появят такива хора в политиката и ще имат мнозинство в парламента. Това е фантастика. Даже и научна фантастика не е,щото нищо научно няма в нея.
              Амчи то същата фантастика е, че кюлотите от 49,90 лева щели да станат 50 евро! (+ закръглението)

Да не казвам даже, че е и по-голяма!

Коментар

• Първоначално изпратено от mvmrik Разгледай мнение
                Аз имам един единствен аргумент против еврото. Всичко опира до това на кой имш доверие. Вярваш ли на ЕС, смяташ ли, че той е съюз, който е създаден, за да служи на хората и се опитва да направи възможно най-доброто за всички държави в него?
                По-добре се запитай:
                - - -
                1. Коя банка според теб е по-комптетентна в управлението на валутата, която е емитирала:
                - БНБ и лева... или
                - ЕЦБ и еврото?
                2. Коя валута според теб е по-рискова и пред коя съществува по-голям риск от девалвация ако е в режим на плаващ валутен курс:
                - лева?
                - еврото?
                3. Коя валута е сред световните резервни валути:
                - лева?
                - еврото?
                ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Конкретно днес Глиган Едно и Глиган Две може да не искат да бутнат борда. Ма те и КТБ не искаха да я бутат до един момент. А как ще е утре? А другия месец? А догодина? А след няколко години? Никой не знае. Ама ако сме с евро ми е все тая, да го ду.ат глиганите.
                  Значи викаш 28 години никой не е искал да бута борда,ама ще се появят такива хора в политиката и ще имат мнозинство в парламента. Това е фантастика. Даже и научна фантастика не е,щото нищо научно няма в нея.

Коментар

• Да си припомним ГРАДАЦИЯТА В лъжите и пропагандата на измекярите и подлогите натикани на държавна хранилка за еврото:

- първо ви лъжеха - с еврото цените няма да се вдигат и няма да обеднеете... (нали така беше ?)

- после ви лъжеха - ми те цените скачат и обеднявате всеки ден, ама то не е от еврото, а от нещо друго е...

- после ви лъгаха - да, ще има скок на цените и българите ще обеднеят заради еврото, ама ще е само малко

- сега вече открито ви говорят за негативни щети и вреди от еврото....

ТЕЯ ИЗМАМНИЦИ ВИ ВЗЕМАТ ЗА МЕЗЕ !

СЪВЕТ ДО НАСЕЛЕНИЕТО - НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ СЪЩИТЕ ДОКАЗАНИ КРАДЦИ, ИЗМАМНИЦИ, ПОДЛОГИ И ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНЕТА ДА ВИ ОБЕРАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !
                    ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНЕ И ТАЗИ МАФИОТСКА СГЛОБКА ОТ ПОДЛОГИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ СВАЛЕНА ОТ ВЛАСТ ЧРЕЗ МАСОВИ ПРОТЕСТИ...

ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ОГРАБЕНИ ОТ ТЕЗИ ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ХИЕНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ БАЛЪЦИ...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Конкретно те питам-кои са тия партии ,които искат да бутат борда и имат мнозинство в парламента да го направят?
                      Конкретно днес Глиган Едно и Глиган Две може да не искат да бутнат борда. Ма те и КТБ не искаха да я бутат до един момент. А как ще е утре? А другия месец? А догодина? А след няколко години? Никой не знае. Ама ако сме с евро ми е все тая, да го ду.ат глиганите.

Коментар

• Подлогите, предателите, крадците, измамниците и измекярите на държавна хранилка вече открито заговориха за щети и вреди от еврото, които уж щели да поправят...

Нали досега лъжеха и успиваха населението, че уж нямало да има щети и вреди...

КТ "Подкрепа" ще сътрудничи с държавните структури за минимизиране на щетите при въвеждането на еврото КТ "Подкрепа" обяви, че синдикатът е в сериозни контакти с Комисията за защита на потребителите, Комисията за защита на конкуренцията и други държавни структури за минимизиране на негативните ефекти от въвеждането на еврото.
                        Last edited by Frosty; Вчера, 11:32.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Тези които са против приемането на еврото наистина имат доста нелепи аргументи, ами толкова са наясно хората след като аргументите за приемане се рекламират като поредната супер вкусна вафла от телевизионните реклами. Никаква сериозна дискусия, няма и помен от истинските реалности в областта на финансите, нула съобразяване с механизма на валутния съвет. Основната пречка е валутния съвет, за който никой не каза истината толкова години, а той ни удвоява парите във финансовия сектор. Да има два пъти повече пари добре ли е, или това е нещо лошо ? Сега престои да загубим много, ползата или ползите са Нероден Петко, а загубата съвсем реална. Трябваше да се говори и иска тази загуба да се елиминира и може чрез бондове които БНБ да емитира а ЕЦБ да осребрят и тези бондове да са безлихвени. Един начин да се направи споменавам, има и други начини.
                          Аз имам един единствен аргумент против еврото. Всичко опира до това на кой имш доверие. Вярваш ли на ЕС, смяташ ли, че той е съюз, който е създаден, за да служи на хората и се опитва да направи възможно най-доброто за всички държави в него? Ако му имаш пълно доверие и мислиш, че там няма корупция, събрали са се лидери, които непрекъснато мислят как да подобрят живота на хората, тогава супер. Знач всичко е много добре и ние ще просперираме все повече. Ако пък някой мисли като мен - че това е един измислен съюз, пълен с корупция и всякакви абсурди и че този съюз изпълнява чужди интереси, тогава това е моя аргумент да съм против еврото. Тук въобще не става въпрос за това, кое ще е по-удобно и кой какви такси ще плаща, защото повечето хора гледат само от тази гледна точка. Всеки мисли за собствения си джоб и как ще му бъде по-лесно. За мен е въпрос на доверие към дадена институция, а то при мен е нулево. Ето това е аргумента ми, колкото и нелеп да изглежда за теб.
                          Рекламна мрежа MVM Ads

Коментар

мнозинство в парламента се събира ЗА ЧАСОВЕ, само да свирнат алфа-глиганите (между другото тия са същите дето източиха няколко банки)
                            Конкретно те питам-кои са тия партии ,които искат да бутат борда и имат мнозинство в парламента да го направят?

Коментар

Кои са тия нечестивци?Коя партия иска падане на борда?Дори и да има такава нали трябва да има мнозинство в парламента, за да го промени закона.
                              Празни приказки и нищо конкретно.
                              мнозинство в парламента се събира ЗА ЧАСОВЕ, само да свирнат алфа-глиганите (между другото тия са същите дето източиха няколко банки)

Коментар

Нечестивците се измятат за ЕДНА НОЩ, както например направи Резидента. С глупости като "работим за хората", "в името на стабилността" политиците узаконяват кражбите на нощни парламентарни заседяния. Но като сме в еврозоната, ядец (да не каже к.рец).
                                Кои са тия нечестивци?Коя партия иска падане на борда?Дори и да има такава нали трябва да има мнозинство в парламента, за да го промени закона.
                                Празни приказки и нищо конкретно.

Коментар

Working...
                                X