IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Искате ли България да приеме Еврото като национална валута?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отговорниците ви още ли не са свалили тази глупава опорна точка за отмяната на борда? Да си унищожим националната валута, защото има риск някой български политик да вземе грешно решение. Ами по същата логика трябва да се откажем от независимостта на държавата, защото има риск от грешни политически решения във всяко направление. Може например да кандидатстваме за федерална провинция на Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Значи викаш 28 години никой не е искал да бута борда,ама ще се появят такива хора в политиката и ще имат мнозинство в парламента. Това е фантастика. Даже и научна фантастика не е,щото нищо научно няма в нея.
      Соца. в България продължи 45 години... и го бутнаха за 1 ден... ако се наговорят нашите, точно така ще бутнат и борда... а ние ще гледаме опулени и невярващи като бай Тошо...

Вероятността нашите да седнат на "маса" и да се наговорят и да го бутнат е 1000 пъти по-голяма от това Германия и Франция да седнат и да се наговорят да бутнат Еврото... падането на Еврото ще отнесе ЕС със себе си... не че не може да се случи... може... но вероятността да е случи е нищожна, а нашите да се наговорят и да свършат "беля" това става за 1 ден.

Ние сме една малка държавица с почти никакъв ефект върху нищо, утре ще се появи някой по-голям проблем и нашите ще останат свободни да вилнеят, в такъв момент ще падне борда. Сега ЕС е силен и няма да го допусне, но ако нещо лошо се случи, първо борда у нас ще падне. ЕС и Еврото са много по-устойчиви. Точно при проблем първото нещо което ще изчезне е борда... а Еврото ще е последното, което ще падне... то трябва някакъв апокалипсис да стане за да падне Еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ем си против увеличението на пенсиите, ем си против еврото, но гласуваш за партия която е обещала ни вкара в еврозоната и да ги увеличи! Само психиатър може да помогне.
        Ти явно не можеш да четеш. НЕ СЪМ против увеличението на пенсиите. Жълтопаветниците са против увеличението на пенсиите. А аз със сигурност не съм жълтопаветник.
        И въпреки че са против увеличението на пенсиите и вдигането на МОД те също гласуват за ППДБ. Иди им кажи на тях, че са за психиатър.
        Last edited by mirodes; Вчера, 17:57.

Коментар

Увеличението на бюджетните разходи за пенсии е СЪЩЕСТВЕН ВЪПРОС. И въпреки това някои хора гласуват за партията, която ги увеличи.
          Така че недей да лъжеш,че всеки, който бил гласувал за ГЕРБ,ППДБ,ДПС и така нататък бил и за приемане на еврото. Просто не е вярно.
          Ем си против увеличението на пенсиите, ем си против еврото, но гласуваш за партия която е обещала ни вкара в еврозоната и да ги увеличи! Само психиатър може да помогне.

Коментар

• Като се замисля, антиевристите (които са и антиваксъри, и антиевропейци, и изобщо анти---)
            са много скромни в исканията си

Би трябвало да се борят въобще срещу ползването на еврото в България!
            Да се обменят всичките евро в портфейли и банки - в левове,
            а на чужденците - още на границата, при влизане в страната
            Само за руснаците - специален курс: 1 рубла = 1 лев

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Щях да забравя - брояча брои назад. До безвъзвратното въвеждане на Еврото остават

моса 3126809.4% дена
              Какво ?
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Щях да забравя - брояча брои назад. До безвъзвратното въвеждане на Еврото остават

само 14 дена

Коментар

напротив, сам си си виновен за написаните и направените глупости

сам си си виновен, че не различаваш съществено от несъществено, па после хленчиш
                  Увеличението на бюджетните разходи за пенсии е СЪЩЕСТВЕН ВЪПРОС. И въпреки това някои хора гласуват за партията, която ги увеличи.
                  Така че недей да лъжеш,че всеки, който бил гласувал за ГЕРБ,ППДБ,ДПС и така нататък бил и за приемане на еврото. Просто не е вярно.

Коментар

Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
                    Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.
                    напротив, сам си си виновен за написаните и направените глупости

сам си си виновен, че не различаваш съществено от несъществено, па после хленчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Плащат ти от бюджета да се трудиш, а ти вместо това пишеш по форуми. И взел лекция по морал да държи.
                      евала мирко - понякога имаш точни попадения. 1/2 от държавния апарат е абсолютно ненужен, другата половина е вреден
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите

и Господ не може да ти помогне
                        Аз не съм виновен, че не можеш да разбереш елементарен текст. Казах, че жълтопаветниците не подкрепят вдигането на пенсиите. Аз подкрепям това решение. Както и вдигането на МОД.
                        Общо взето подкрепям повечето им неща ,НО НЕ ВСИЧКИ. И с всеки нормален човек е така. Няма как възгледите му да съвпадат 100 процента с дадена партия.

Коментар

Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща? Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.

Коментар

Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
                            Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.
                            не подкрепяш вдигането на пенсиите, не подкрепяш еврото, па си гласувал за ПП дето ВИНАГИ са били за еврото и вдигането на пенсиите

и Господ не може да ти помогне

Коментар

Нормалните хора гласуват за този, чиято позиция по съществените въпроси подкрепят. За мен еврото е съществен въпрос и съвсем логично про-евро партиите спечелиха сто пъти ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.
                              Увеличението на бюджетните разходи заради пенсиите не е ли съществен въпрос?И повечето дясно ориентирани хора не го подкрепят. Ама въпреки това гласуват за партията, която вдигна пенсиите.
                              Така че недей се опитвай да приписваш несъществуващи неща.И аз съм гласувал за ППДБ, ама не подкрепям еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Той е (бивш) следовател!?

1 мисловен процес все пак се е опитал да протече, признавам!

Мислеше си, че е по-хитър от останалите и че ще излъже системата, но задника му лъсна!

А тия дето гласуват с две карти - само трудов лагер за тях! референдуми ще ми иска...
                                Ти нали си преподавател в университет?Дали само в извънработно време пишеш във форума или във време, в което би трябвало да полагаш труд,който ти се заплаща?
                                Така че аз нищо незаконно не съм извършил,ама писането във форум в работно време е дисциплинарно нарушение.

Коментар

Working...
                                X