IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Първият изтребител F-16 каца в авиобаза "Граф Игнатиево" на 2 април (утре)

https://nova.bg/news/view/2025/04/01...0%D0%B8%D0%BB/
    Аха. И? Абе уж си зрял, възрастен мъж...1 (ЕФИН!) самолет. СЛЕД 3÷4 ГОДИНИ, може и общо 16 да дойдат. Леле! Вместо 300, ще имаме 16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Източника на информация лъже. Явно е някаква копейка или комуне и ти като друго комуне му вярваш. Аз обаче направих справка:

1, Строежа на тунела наистина струва 120 милиона EUR към датата на завършване през 2000 г. Към днешна дата това са 156 милиона EUR или това прави 6.4 милиона EUR на километър.

2. Строежа на кресненското дефиле възлиза на 40 млн. лева или 20 млн. EUR на километър, но сложността на този строеж е неизмеримо по-голяма с 3 тунела и 10 виадукта.

Измамата с тази картинка се състои в това, че нарочно са подбрали най-евтиния пътен обект от преди 20 години с най-скъпия такъв в наше време. Все едно да сравняваш цените на Трабант от едно време с Мерцедес днес. Корупцията ли е виновна за разликата в цените?

Това е любим похват на комунета и росотрепки да сравняват несравними неща. Facebook e пълен с такива сравнения, като например какво едно време сме си купували с 2 лева и какво - сега.

А корупцията си я измисли болният ти промит мозък.
      Некоректни сравнения не са монопол на някой единствен. Мнозина си ги позволяват.

Коментар

• Първият изтребител F-16 каца в авиобаза "Граф Игнатиево" на 2 април (утре)

https://nova.bg/news/view/2025/04/01...0%D0%B8%D0%BB/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Сега Матейкин ще долети и ще ни обясни, че в България няма корупция
          Източника на информация лъже. Явно е някаква копейка или комуне и ти като друго комуне му вярваш. Аз обаче направих справка:

1, Строежа на тунела наистина струва 120 милиона EUR към датата на завършване през 2000 г. Към днешна дата това са 156 милиона EUR или това прави 6.4 милиона EUR на километър.

2. Строежа на кресненското дефиле възлиза на 40 млн. лева или 20 млн. EUR на километър, но сложността на този строеж е неизмеримо по-голяма с 3 тунела и 10 виадукта.

Измамата с тази картинка се състои в това, че нарочно са подбрали най-евтиния пътен обект от преди 20 години с най-скъпия такъв в наше време. Все едно да сравняваш цените на Трабант от едно време с Мерцедес днес. Корупцията ли е виновна за разликата в цените?

Това е любим похват на комунета и росотрепки да сравняват несравними неща. Facebook e пълен с такива сравнения, като например какво едно време сме си купували с 2 лева и какво - сега.

А корупцията си я измисли болният ти промит мозък.
          Last edited by Mateev; Вчера, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

само виж 'честния" миродесчо ....
            Аз никога не забравям въйпиюща НЕЧОВЕЧНОСТ.
            На туй "честнийото" му се върза плъхчо от форума и му намери ИЛАЧ. Онуй ни благоволи да го вземи, ни да благодари.
            типичен представител на полюцейската сган - пълен долен боклук, а иначе се мисли за много праведен
            Какви глупости дращи ми е все тая
            Не визирам него. И аз познавам полицаи и не мога да се оплача от тях. Имаше едно тъпо ченге, шеф на РУ на МВР -Г.О, ама има право да е Гламав, там нещата са Бог дал - Бог взел, нас кой ни пита.

Коментар

• Emil Alexiev
              Нито Марин Ле Пен е първата, нито ще е последната. Двама френски президенти бяха осъдени на затвор. Саркози е заплашен с втора присъда със затвор. Пропускаме министър председателя Фийон, който бе осъден за същото: фиктивни работни места, в случая на съпругата си.Нещата не са добре.

Stephan Tafrov
              Emil Alexiev , Нещата са много добре: правосъдието работи, съдиите прилагат закона без оглед кои са подсъдимите, гражданите са равни пред закона, гласуван от парламента, т.е. политиците. Марин льо Пен изгради политическата си карирера с призиви за сурово наказнаие на корумпираните политици и сега строгостта на закона се стпварва върху самата нея. Съдът постанови, че тя е в центъра на цяла система за присвояване на европейски пари с цел финансиране на собствената си партия. Това е тежко престъпление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не бе. Аз говоря за обикновена човешка порядъчност. Просто няма начин да преобладават боклуците.
                само виж 'честния" миродесчо ....
                Аз никога не забравям въйпиюща НЕЧОВЕЧНОСТ.
                На туй "честнийото" му се върза плъхчо от форума и му намери ИЛАЧ. Онуй ни благоволи да го вземи, ни да благодари.
                типичен представител на полюцейската сган - пълен долен боклук, а иначе се мисли за много праведен
                Какви глупости дращи ми е все тая
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сега Матейкин ще долети и ще ни обясни, че в България няма корупция

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз за 20 години съм виждал само двама корумпирани още като постъпих 2003г и двамата ги уволниха.Имаше един,който го хванаха,докато краде, ама това не е корупция.Не че не е бил и той боклук, ама става въпрос за различни неща. Далеч съм от мисълта, че няма такива, но са пълни глупости, че всеки бил корумпиран. Трябва да си най-големият глупак ,за да си рискуваш кариерата, обезщетението при напускане и да те осъдят.
                    Не бе. Аз говоря за обикновена човешка порядъчност. Просто няма начин да преобладават боклуците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

+10. Има (и повечето, СА!) Порядъчни полицаи. Виж, че във всяко стадо си има мърша...
                      Аз за 20 години съм виждал само двама корумпирани още като постъпих 2003г и двамата ги уволниха.Имаше един,който го хванаха,докато краде, ама това не е корупция.Не че не е бил и той боклук, ама става въпрос за различни неща. Далеч съм от мисълта, че няма такива, но са пълни глупости, че всеки бил корумпиран. Трябва да си най-големият глупак ,за да си рискуваш кариерата, обезщетението при напускане и да те осъдят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Като си толкова отворен хвани бас по 20 бона и да се явя на детектора на лъжата, та да видят дали съм бил корумпиран.Аз пък познавам стотици некорумпирани полицаи.Ти.ако познаваш такива отрепки,не означава, че всички са такива.
                        +10. Има (и повечето, СА!) Порядъчни полицаи. Виж, че във всяко стадо си има мърша...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Глупости на търкалета.
                          НЯМА НЕКОРУМПИРАН полюцай. Дори за едно кафе, безплатен секс е КОРУПЦИЯ. ИЗХВЪРЛЯТ ТЕ ОТ СИСТЕМАТА за 2-3 месеца.
                          Братовчед го назначиха в митницата и за толкова го изхвърлиха.
                          Друг приятел от квартала набор ми е. От завършване на средното работи в кремиковския затвор. НИКОГА НЕ СИ Е ПОЛЗВАЛ ЗАПЛАТАТА, теглил от сметката по която му я превеждат - 30 години. НИКОГА. Тежък хазартнозависим е но има едно хубаво - само подкупите опуква. ВСЕКИ БОЖИ ден на еврофутбол и машинките без ПРОПУСК. Сам си е ограничил достъпа до парите от заплата.
                          Майка му да е жива и здрава оперира със заплатата му, готви му и т.н. КУПУВА ИМОТИ кат се събере достатъчно - доколкото знам 3
                          Като си толкова отворен хвани бас по 20 бона и да се явя на детектора на лъжата, та да видят дали съм бил корумпиран.Аз пък познавам стотици некорумпирани полицаи.Ти.ако познаваш такива отрепки,не означава, че всички са такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Кажи го това на родителите на прегазените деца
                            Не казвам че само полицаите са виновни, тезата ми е че в днешно време е тъкъв манталитета на Българина та и всички сме виновни за така създалата,се среда. Не говоря само за корупцията а за общият морална деградация която изключително явна при по младите поколения.
                            Кои прегазени деца?Дай конкретни примери.И ако някой е корумпиран боклук, а друг е боклук който дава подкуп, от какъв зор трябва аз да съм виновен?Отговорността е лична,а не колективна.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Ако се върнеш 2-3 страници назад ще видиш едно твърдение на бейлърчо че в софия както и в другите градове полицаите не били корумпирани засщото ги следели непрекъснато и минавали проверки разни. След като вергилчо/когото ти наричаш йовчо/ му извади поне няколко медийно известни случая, аз се почувствах длъжен да му дам инфо включително от първо лице за корупция във варна. Той обеща да отиде да провери случайте. Надявам се вече да е отишъл
                              Глупости на търкалета.
                              НЯМА НЕКОРУМПИРАН полюцай. Дори за едно кафе, безплатен секс е КОРУПЦИЯ. ИЗХВЪРЛЯТ ТЕ ОТ СИСТЕМАТА за 2-3 месеца.
                              Братовчед го назначиха в митницата и за толкова го изхвърлиха.
                              Друг приятел от квартала набор ми е. От завършване на средното работи в кремиковския затвор. НИКОГА НЕ СИ Е ПОЛЗВАЛ ЗАПЛАТАТА, теглил от сметката по която му я превеждат - 30 години. НИКОГА. Тежък хазартнозависим е но има едно хубаво - само подкупите опуква. ВСЕКИ БОЖИ ден на еврофутбол и машинките без ПРОПУСК. Сам си е ограничил достъпа до парите от заплата.
                              Майка му да е жива и здрава оперира със заплатата му, готви му и т.н. КУПУВА ИМОТИ кат се събере достатъчно - доколкото знам 3
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Може би си единствения човек в България, който не е чувал от полицай "Ся кво ще прайме ? "
                                Или в някое държавно или частно учреждение е бутнал някой лев, за да му направят услугата ?
                                и т.н.
                                Синчето обичаше да ходи понякога на море в България.
                                Миналата година беше наел пак една къща с басеин
                                Вероятността това да му се случи клони към нула, но
                                един полицай го спрял за някаква липсваща дреболия и си измолил няколко евро

Връща се от България и ми казва:
                                - Повече никога няма да отивам там. Мръсотия, простотия, руски знамена !
                                - България се е върнала с 15 години назад. Унгария също.

ПП Току що ме коригира: "не с 15, с 30 години назад"

Желателно е такива екземпляри, като синът ти да не идват в България ,защото насърчават корупцията!

Да си ходи с приятелите , мароканци и алжирци , по автохтонните им места.........

Там с една коза , цяла година - никакви пролеми.........

Коментар

X