IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    За какво са ми? За да лапам като теб 25 лекарства?
    Пък и аз не съм специалист по далаверите

А каквото съм изкарал с честен труд ми стига за още 100 години
    Честен труд добре, но какво ще кажеш за дефицита на интелект и за манията ти да си мериш пиш..та с хора на светлинни години по успели от тебе? Какво ще кажеш за безкрайните лъжи, които се опитваш да ни пробутваш във всеки един твой постинг? Какво ще кажеш за словесните ИИ диарии, с които осираш всяка една тема? Какво ще кажеш за непрекъснатите обиди и подигравки към хората от форума и към всички Българи?

Играеш роля, за която нямаш интелект, за да я играеш. Поведението ти и езика ти е като на зидаромазач или таксиметров шофьор, а си тръгна да се представяш като експерт в технически, финансови или ИТ области, където хал хабер си нямаш от терминологията и от всичко останало. Зле си мой човек, смешен си, но най-лошото е, че не можеш да го осъзнаеш. Питай Дънинг-Крюгер.

Какво стана със соларната боя за Мерцедес?
    Какво стана с фирмените отчети?
    Какво стана със соларните технологии?
    Да изреждам ли още?
    Където си се опитал да спориш, все си се изложил като кифладжия. Не ти ли омръзна?
    Last edited by Mateev; Вчера, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Иначе благодаря за информацията, че мене ме беше срам да се похваля. В нея се вижда, че имам 29 фирми. Ти колко имаш?
      За какво са ми? За да лапам като теб 25 лекарства?
      Пък и аз не съм специалист по далаверите

А каквото съм изкарал с честен труд ми стига за още 100 години

Коментар

• Все по-обиснована ми се види на ТОЗИ фон квалификацията на ставащото като
        МИШИ ТУПУРДИИ.

Коментар

• Урок по финансова политика за Теменужка Петкова от Асен Василев

Коментари:
          • Това изказване трябва да влезе в учебниците по политика и по финанси.
          • Masterclass от Асен Василев, адмирации!
          • Добре че бяха ПП, че да вдигнат пенсиите и социалните придобивки (данъчни облекчения)! Браво от мен!
          • Поздравления г-н Василев! Винаги много знаещ и точен, с вас ще просперира държавата ни ако сте министър на финансите!
          • Най-добрият финансов министър който сме имали. Изключително ерудиран, интелигентен и спокоен.
          • Трябва да дадат обяснение! Асен Василев ги обезкости направо, браво!
          • Един умен и изключително компетентен човек в парламента.Браво!
          • Браво ! Класата си личи от километри !
          • Теменужка е топ, за управител на хранителен магазин например
          • Адмирации, Г-н Василев! Класа! Ненадминат в изложените аргументи!
          • Браво на Асен Вссилев!!! Респект.Когато цифрите говорят. Точно и Ясно!!!
          • Асен Василев е единственият финансов министър до сега, който обяснява нещата по финансите на държавата толкова добре, че прости хора като мене, дето хал хабер си нямат от бюджети да разберат. Не сме имали толкова добър министър през последните 20г!
          • Адмирации. Вие сте единственото добро в политиката изобщо. Проблемът е, че огромна част от обществото е зависимо по един или друг начин от разни тикви, шишита и т.н.
          • Точен, конкретен! Новата Сглобка няма и "пети клас"!
          • Подкрепа за ПП в борбата срещу мафията!
          • Аз лично видях как Петкова не отговори на въпросите. Дали е случайно?
          • Божествен! Тази реч трябва да се изучава в часовете по гражданско образование, за да знаят младите как да разграничават държавници от популисти и изедници!
          • Браво Асене,много точно им го обясни,но те са хем глупави хем крадливи.
          • Истинска лекция - Harvard graduate срещу лелята от Кауфланд
          • Ако искате да живеете в нормална европейска държава гласувайте за ПП ДБ!
          • Браво на Асен Василев. Ясно е защо толкова го мразят - много ще им пречи да крадат и да лъжат народа
          • Огромно уважение, г-н Асен Василев! Още първия път, когато Ви видях, знаех, че сте различен от крадливата и лъжлива сган. Желая Ви здраве и успехи във всичко.
          ... а лайномета Матеев пак заработи

Коментар

• Скандали в парламента заради дупката в бюджета, депутат от ПП-ДБ хвърли Правилник на НС по Киселова

https://nova.bg/news/view/2025/01/30...E%D0%B2%D0%B0/

Коментар

• Бойко Борисов: Асен Василев е бил истински фокусник

Асен Василев ни отдалечи с 4 години от Еврозоната !!!

Коментар

Не ти ли писна да те разобличавам вече за стотен пореден път?
                Пак повтарям. Пиша го бавно, та дано да го разбереш:

В България има един единствен източник за фирмена информация, и той се казва Търговски регистър.

Иначе благодаря за информацията, че мене ме беше срам да се похваля. В нея се вижда, че имам 29 фирми. Ти колко имаш?
                Last edited by Mateev; Днес, 00:29.

Коментар

• Който не е съгласен, да се оплаче на папагал.бг

https://papagal.bg/eik/107036434/f558

Сигурно е така.
                  Попаднах на още една подобна фирма
                  Българска фирма с Оборот = милиони, Печалба = 0
                  И тази таблица ли е фалшифицирана?
                  . СТС ХОЛДИНГ ГРУП ООД

Статус Активен ЕИК/ПИК 107036434 Регистрация по ЗДДС Да - BG107036434 от 01.04.1994 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация) Дата на регистрация 1990 година Наименование СТС ХОЛДИНГ ГРУП Оборот 12 444 000 лв. оборот за 2021 г. Служители 102 служители към 2021 г. Правна форма Дружество с ограничена отговорност (ООД) Седалище адрес БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул." СТАНЦИОННА", 14 Виж на картата
                  Има 2 фирми на този адрес виж фирмите Контакти Виж телефонен номер Предмет на дейност ПPИДOБИBAHE, УПPABЛEHИE, OЦEHKA И ПPOДAЖБA HA УЧACTИЯ B БЬЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ДPУЖECTBA. ПPИДOБИBAHE, ПPOДAЖБA И УПPABЛEHИE HA OБЛИГAЦИИ. ПPИДOБИBAHE, OЦEHKA И ПPOДAЖБA ... прочети още Представляващи Управител: НЕЛИ ВЪЛКОВА ТОДОРОВА-АНГЕЛОВА (свързан с 30 фирми)
                  Управител: МИРОСЛАВ ИВАНОВ ХИНКОВ (свързан с 40 фирми)
                  Управител: РОСИМИР СТАНЧЕВ МАТЕЕВ (свързан с 28 фирми)
                  Управител: ДЕЯН ВЪЛКОВ ТОДОРОВ (свързан с 38 фирми) Собственост Съдружник: МИРОСЛАВ ИВАНОВ ХИНКОВ - 34,90% дял (558 400 лв) (свързан с 40 фирми)
                  Съдружник: РОСИМИР СТАНЧЕВ МАТЕЕВ - 26,11% дял (417 760 лв) (свързан с 28 фирми)
                  Съдружник: ДЕЯН ВЪЛКОВ ТОДОРОВ - 17,95% дял (287 200 лв) (свързан с 38 фирми)
                  Съдружник: НЕЛИ ВЪЛКОВА ТОДОРОВА-АНГЕЛОВА - 21,04% дял (336 640 лв) (свързан с 30 фирми) Капитал размер 1 600 000 лева (1 600 000 лева внесен)
                  .
                  Година Оборот Печалба Марж на печалбата
                  2021 12 444 000 лв. 26.55% - -
                  2020 9 833 000 лв. 15.09% - -
                  2019 8 544 000 лв. 15.06% 152 000 лв. 1.78%
                  2018 7 426 000 лв. 34.8% - -
                  2017 5 509 000 лв. -11.07% - -
                  2016 6 195 000 лв. -11.26% - -
                  2015 6 981 000 лв. -7.7% - -
                  2014 7 563 000 лв. -10.67% - -
                  2013 8 466 000 лв. - -

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Знам че не изглеждат така,но в Papagal са публикували по този начин,пък и Барби нали и той обича да папагалства ...и те ,така...
                    В България има един единствен източник на такава информация, и той се нарича Търговски регистър. Всичко друго са барби измишльотини.
                    Last edited by Mateev; Вчера, 22:31.

Коментар

Ха-ха-ха....Подценяваш Барби,Матеев...Барби е копи-пейстнал от сайта Папагал показателите на една от твоите фирми,така че внимавай с оценките...
                      Печелиш https://papagal.bg/eik/107036434/f558

Коментар

Сигурно е така.
                        .
                        2013 8 466 000 лв. - -
                        Не знам откъде ги вземаш тези таблици. Дай линк да видим. Ааааа забравих - не даваш източник, за да не те хванем в лъжа. Иначе ако изсипеш някоя ИИ диария, даваш по 20-30 линка. Това същия барби ли е, или има шизофрения (раздвоено съзнание).

Коментар

На когото и да е фирмата, таблиците на ОПР-то или Баланса не изглеждат така.
                          Невъзможно е една фирма да има нулев финансов резултат. Трябва да има или печалба, или загуба. Така че отново говорим за това, че някой зидаромазач или шофьор на такси е редактирал таблицата, но поради невежество не е знаел как да я направи така, щото да изглежда правдиво.
                          Знам че не изглеждат така,но в Papagal са публикували по този начин,пък и Барби нали и той обича да папагалства ...и те ,така...

Коментар

• Kak se закрепва парапед- https://www.facebook.com/reel/1333009954524570

Коментар

Ха-ха-ха....Подценяваш Барби,Матеев...Барби е копи-пейстнал от сайта Папагал показателите на една от твоите фирми,така че внимавай с оценките...
                              На когото и да е фирмата, таблиците на ОПР-то или Баланса не изглеждат така.
                              Невъзможно е една фирма да има нулев финансов резултат. Трябва да има или печалба, или загуба. Така че отново говорим за това, че някой зидаромазач или шофьор на такси е редактирал таблицата, но поради невежество не е знаел как да я направи така, щото да изглежда правдиво.

Коментар

Той не е проблемът, че няма печалба. Шашкащото е друго - няма и загуба. Това означава много финно балансиране на финансовите резултати около нулата, което на практика е мисия невъзможна, особенно при такива обороти. Така че според мене тази таблица е фалшифицирана от някого, но като видях че е барби - та той е патологичен лъжец, така че не се учудвам.
                                https://papagal.bg/eik/107036434/f558

Сигурно е така.
                                . СТС ХОЛДИНГ ГРУП ООД

Статус Активен ЕИК/ПИК 107036434 Регистрация по ЗДДС Да - BG107036434 от 01.04.1994 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация) Дата на регистрация 1990 година Наименование СТС ХОЛДИНГ ГРУП Оборот 12 444 000 лв. оборот за 2021 г. Служители 102 служители към 2021 г. Правна форма Дружество с ограничена отговорност (ООД) Седалище адрес БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул." СТАНЦИОННА", 14 Виж на картата
                                Има 2 фирми на този адрес виж фирмите Контакти Виж телефонен номер Предмет на дейност ПPИДOБИBAHE, УПPABЛEHИE, OЦEHKA И ПPOДAЖБA HA УЧACTИЯ B БЬЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ДPУЖECTBA. ПPИДOБИBAHE, ПPOДAЖБA И УПPABЛEHИE HA OБЛИГAЦИИ. ПPИДOБИBAHE, OЦEHKA И ПPOДAЖБA ... прочети още Представляващи Управител: НЕЛИ ВЪЛКОВА ТОДОРОВА-АНГЕЛОВА (свързан с 30 фирми)
                                Управител: МИРОСЛАВ ИВАНОВ ХИНКОВ (свързан с 40 фирми)
                                Управител: РОСИМИР СТАНЧЕВ МАТЕЕВ (свързан с 28 фирми)
                                Управител: ДЕЯН ВЪЛКОВ ТОДОРОВ (свързан с 38 фирми) Собственост Съдружник: МИРОСЛАВ ИВАНОВ ХИНКОВ - 34,90% дял (558 400 лв) (свързан с 40 фирми)
                                Съдружник: РОСИМИР СТАНЧЕВ МАТЕЕВ - 26,11% дял (417 760 лв) (свързан с 28 фирми)
                                Съдружник: ДЕЯН ВЪЛКОВ ТОДОРОВ - 17,95% дял (287 200 лв) (свързан с 38 фирми)
                                Съдружник: НЕЛИ ВЪЛКОВА ТОДОРОВА-АНГЕЛОВА - 21,04% дял (336 640 лв) (свързан с 30 фирми) Капитал размер 1 600 000 лева (1 600 000 лева внесен)
                                .
                                2013 8 466 000 лв. - -
                                Last edited by barbaron; Вчера, 22:08.