IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз имам любов към истината за разлика от твоята любов към измислиците за летящи мигащи пуми, извънземни кораби с цветомузики, глобално застудяване, защото вчера било студено, и прочее простотии и недомислици от един невеж мозък.

Гласувам за ГЕРБ, защото все за някого трябва да гласувам, но това е защото ги смятам за най-малкото зло, а не защото съм вклюбен в тях. Разказах ви как самият аз съм влизал във война с ГЕРБ, как съм пращал ДАНС в МЗХ да ги разпитва и да ги разревава и как съм водил паралелно 3 съдебни дела срещу Министър Десислава Танева. Това любов ли е? Или пак болното ти въображение и бръмбарите в главата ти генерират измислица след измислица.
    Прекалено ревностно ги защитаваш, за да си “неутрален”. И за мен с всичките им кусури са най-малкото зло, но не вися да ги защитавам на амбразурата 24/7.

Нека ги видим какво ще направят с еврото.

Колкото до мирето, въпреки всичките му кусури, при него има момент на сатори, в който момент си ги казва нещата както ги усеща и в някои аспекти нацелва.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

аз да го питам тоз хубостник синбад защо дават ФИРМИТЕ МИЛИОНИ за превалутиране към НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА валута ЛЕВ?
      Ботльо ти за втори път приятно ме изненадваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

аз да го питам тоз хубостник синбад защо дават ФИРМИТЕ МИЛИОНИ за превалутиране към НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА валута ЛЕВ?
        Законодателството в момента, а въпроси към Марина Николова! Аз съм качил мнение, различна гледна точка! Толкоз

Коментар

Аз имам любов към истината за разлика от твоята любов към измислиците за летящи мигащи пуми, извънземни кораби с цветомузики, глобално застудяване, защото вчера било студено, и прочее простотии и недомислици от един невеж мозък.

Гласувам за ГЕРБ, защото все за някого трябва да гласувам, но това е защото ги смятам за най-малкото зло, а не защото съм вклюбен в тях. Разказах ви как самият аз съм влизал във война с ГЕРБ, как съм пращал ДАНС в МЗХ да ги разпитва и да ги разревава и как съм водил паралелно 3 съдебни дела срещу Министър Десислава Танева. Това любов ли е? Или пак болното ти въображение и бръмбарите в главата ти генерират измислица след измислица.
          Кое му е най-малкото зло на управление, прочуто с корупцията си?Говорил съм с бизнесмени в лични разговори и те такива неща са ми разправяли за корупцията не само на ГЕРБ, но и по-лошото на Пеевски, който уж не участваше в управлението, че чак не ми се вярваше, докато не чух Илчовски да ги говори същите неща.Схемата е отработена.И всеки крупен бизнес,който зависи от държавата за нещо е в играта.И ти много добре знаеш всички схеми, щото веднъж написа как депутатите могат да помагат на бизнеса. Откъде ще ги знаеш тия неща?Нито в Интернет ги пише,нито ИИ ги знае.
          Верно вземаш другите за балъци.
          Колкото до другиге теми-аз представям доказателства. Не съм виновен ако някой няма достатъчно интелект и здрав разум да ги разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Аз имам един много прост въпрос. Щом на практика няма лев, а той е станал евро, тогава защо е този напън да въвеждаме еврото? Нещо издишат тези глупави тези.
            Още по-глупаво е да сменяш паричен режим само заради разходи за превалутиране.
            А това, че N от кода BGN означава Nominal, няма общо с истината.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Със сигурност щеше да има информация по медиите. И двамата публично обвиниха ББ така че ако е имало дела за набедяване те щяха да бъдат отразени медийно.Да ама при такива дела те ще се защитават ,ще дават интервюта и пак ще се публичност за тия неща. Затова и не е подадена жалба срещу тях за набедяване.
              А ти поне един път като мъж ще си признаеш ли откъде е тая твоя любов към ББ и ГЕРБ?Не че на всички не е ясно.

Коментар

А откъде знаеш, че не е имало такива дела? Прочете ли целия архив от стотици хиляди дела в България?

Пак демонстрираш развинтено въображение и пак сбърканата ти логика си вади изводи на базата на измислиците на въображението. Ще напишеш ли поне един единствен път постинг, в който да няма измислици?
                Със сигурност щеше да има информация по медиите. И двамата публично обвиниха ББ така че ако е имало дела за набедяване те щяха да бъдат отразени медийно.Да ама при такива дела те ще се защитават ,ще дават интервюта и пак ще се публичност за тия неща. Затова и не е подадена жалба срещу тях за набедяване.
                А ти поне един път като мъж ще си признаеш ли откъде е тая твоя любов към ББ и ГЕРБ?Не че на всички не е ясно.
                Last edited by mirodes; Днес, 06:49.

Коментар

Тия хора застанаха с имената си зад думите си.И сто процента са разпитани. Чудно защо нямаше дела срещу тях за набеждаване ,щом са излъгали.
                  А откъде знаеш, че не е имало такива дела? Прочете ли целия архив от стотици хиляди дела в България?

Пак демонстрираш развинтено въображение и пак сбърканата ти логика си вади изводи на базата на измислиците на въображението. Ще напишеш ли поне един единствен път постинг, в който да няма измислици?

Коментар

ЕЖК казала на друга ЕЖК че трета ЕЖК видяла нещо в четвърта ЕЖК .......
                    Тия хора застанаха с имената си зад думите си.И сто процента са разпитани. Чудно защо нямаше дела срещу тях за набеждаване ,щом са излъгали.

Коментар

Няма турист, който да си избира дестинациите според валутата. Например почиващите на Малдивите едва-ли се притесняват, че местната валута не е евро.
                      Трябва да си оправим нашата къщичка, а не да живеем с напразни надежди.
                      Има, има

Е до сега като не бяхме в Шенген един приятел го мързеше да изкара международен паспорт на детето, щото няма лична карта все още, и затова отлагаше ходенето до близка Гърция докато ни приемат в Шенген.

Сега като и валутите станат едни може и всеки месец да прескача до гръцко

Коментар

Има свидетелски показания на Божков и на Илчовски, които се връзват със банкнотите и с кюлчетата злато. Божков каза, че е давал пари в кеш на пратеничка на ББ(и тая е същата, която е правила и записа)и на Илчовски, който каза,че на едно събиране бизнесмени са давали кюлчета злато на ББ.И как си го представяш някой да внесе в резиденцията толкова пари и злато. Нали има охрана от НСО и всеки влизащ се проверява обстойно, дори и да е любовницата на ББ.
                        ЕЖК казала на друга ЕЖК че трета ЕЖК видяла нещо в четвърта ЕЖК .......

Коментар

Снимките са 16 и има поне 5-6 различни версии с различна аранжировка на вътрешнпстта на това чекмедже. Тоест онази шафрантия е седнала, наредила е чекмеджето, и после е щракнала снимката. После го е изсипала и го е подредила пак по друг начин и пак е щракнала снимката. И така 5-6 пъти подред .....

Вие ако имате някъде у вас пари под дюшека, играете ли си сутрин обед и вечер да ги пренареждате по различен начин, и това да го правите всеки ден ...

Колкото до ИИ, той вижда в снимките неща, които вярващите олигофрени с развинтено въображение не могат да ги видят.

И последно - как от 2-3 видяни на снимките банкноти стигнахте до гениалното заключение за корупция на ББ - хей това не можах да го разбера. Пак явно някой има развинтена фантазия.

Хайде - започвайте да обсъждате тази снимка:

Има свидетелски показания на Божков и на Илчовски, които се връзват със банкнотите и с кюлчетата злато. Божков каза, че е давал пари в кеш на пратеничка на ББ(и тая е същата, която е правила и записа)и на Илчовски, който каза,че на едно събиране бизнесмени са давали кюлчета злато на ББ.И как си го представяш някой да внесе в резиденцията толкова пари и злато. Нали има охрана от НСО и всеки влизащ се проверява обстойно, дори и да е любовницата на ББ.

Коментар

Снимките са 16 и има поне 5-6 различни версии с различна аранжировка на вътрешнпстта на това чекмедже. Тоест онази шафрантия е седнала, наредила е чекмеджето, и после е щракнала снимката. После го е изсипала и го е подредила пак по друг начин и пак е щракнала снимката. И така 5-6 пъти подред .....

Вие ако имате някъде у вас пари под дюшека, играете ли си сутрин обед и вечер да ги пренареждате по различен начин, и това да го правите всеки ден ...

Колкото до ИИ, той вижда в снимките неща, които вярващите олигофрени с развинтено въображение не могат да ги видят.

И последно - как от 2-3 видяни на снимките банкноти стигнахте до гениалното заключение за корупция на ББ - хей това не можах да го разбера. Пак явно някой има развинтена фантазия.

Хайде - започвайте да обсъждате снимките:
                            Матеев, колкото и да лъжеш и да мажеш,

цяла България видя
                            вожда ти спипан да лежи мъртво-пиян по гол задник с пищов, презервативи, и с огромно количество недекларирана валута с неизяснен произход натикана в шкафа му...

Ето ти един пълен анализ на фото-сесията на тиквата-мафиот от Банкя,
                            но не от изкуствен интелект,
                            а направен от жив човек:

„Аутопсия на една фотосесия”

https://fb.watch/xVU2MrsnQz/
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Няма турист, който да си избира дестинациите според валутата. Например почиващите на Малдивите едва-ли се притесняват, че местната валута не е евро.
                              Трябва да си оправим нашата къщичка, а не да живеем с напразни надежди.
                              С тази реклама, че до няколко години ще потъне, не се нуждае от евро

Само 10 до 15 процента от почиващите на Малдивите са от Еврозоната
                              ----------------------

Коментар

Наистина е уникален бисер-ИИ да твърдял дали тия снимки са фалшиви. Ама нашият герой все"забравя",че има и видеозапис. В който ясно се виждат същите неща като на снимките.

Хайде - започвайте да обсъждате тази снимка:

Last edited by Mateev; Вчера, 22:20.

Коментар

Working...
                                X