Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Предложение новият национален празник да стане на 2-ри февруари ...
https://www.facebook.com/reel/1243186993056378
Всякаква прилика с реални лица и събития е напълно случайна ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМаските на ГЕРБ, ДПС, Визраждане, ИТН, МЕЧ и т.п. паднаха
Пчеларят, корумпиран български "милионер", е с червени гащи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКои са по-важните проблеми бе Киро? Това че ще влизаш в затвора ли?
Каква корупция ще бориш, след като цялата прокуратура, цялата съдебна власт и дори конституционния съд нямат време да се занимават с нищо друго покрай твойте престъпления и измами? Претоварил си цялата правораздавателна система с твоите лични издънки, всичките до една по Наказателния кодекс.
Пчеларят, корумпиран български "милионер", е с червени гащи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прокуратурата повдигна обвинение на Кирил Петков за ареста на Бойко Борисов
https://nova.bg/news/view/2024/12/19...1%D0%BE%D0%B2/
"Днес в 17 часа бях призован като обвиняем. Беше ми дадено Постановление за привличане като обвиняем. От днес нататък аз съм обвиняем. Прокурорът, който ще води това дело е Ангел Кънев – бившият зам.-председател на Спецпрокуратурата, която ние закрихме. Тук случайни неща няма”, категоричен е Петков. И заяви, че е извикан на разпит в Прокуратурата на 10 януари от 11 часа.
„Днес шофьорът на Асен Василев – Лъчо, както му казваме – беше оставен зад решетките по Коледните празници, за да покажат, че владеят тези институции. Семейството на Лъчо ще остане само по време на тези Светли празници. Ние обаче оставаме твърдо зад него, защото те го оставиха в ареста без основание. Днес беше поискан и имунитетът на Лена Бориславова, като бяха вкарани и други депутати, за да се хвърли прах в очите на хората и да не се види, че това е директна атака срещу ПП”, допълни Петков.
Лена Бориславова обяви, че ще се откаже от имунитета си преди да се стигне до гласуването му в пленарна зала. „Няма да го направя сега обаче – преди празниците. Защото не възнамерявам да позволявам на г-н Сарафов да опорочи тези светли празници и за моето семейство, както направи това със семейството на Лъчезар Ставрев.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Кои са по-важните проблеми бе Киро? Това че ще влизаш в затвора ли?
Каква корупция ще бориш, след като цялата прокуратура, цялата съдебна власт и дори конституционния съд нямат време да се занимават с нищо друго покрай твойте престъпления и измами? Претоварил си цялата правораздавателна система с твоите лични издънки, всичките до една по Наказателния кодекс.
- 1 like
Коментар
-
Кои са по-важните проблеми бе Киро? Това че ще влизаш в затвора ли?
Каква корупция ще бориш, след като цялата прокуратура, цялата съдебна власт и дори конституционния съд нямат време да се занимават с нищо друго покрай твойте престъпления и измами? Претоварил си цялата правораздавателна система с твоите лични издънки, всичките до една по Наказателния кодекс.Last edited by Mateev; 19.12.2024, 04:19.
- 1 like
Коментар
-
Тръгнал Борисов да ми се хвали с чекмедженца !
А я вижте аз каква стая имам !!!!!!!!!!!!
От коментарите към снимката:
Този изрод, който ни докара до социална нищета и обрече ДЪРЖАВАТА и НАРОДА на небивала задлъжнялост с неговите заеми, тази шармута, в чиято кратуна са само схеми за кражби и измами трябва да има само една съдба. Доживотен ЦСЗ, макар че никак не съм съгласен и там да го храним. На този "професионалист" и Остап Бендер би завидял и свалил шапка. Виновни сме ние, че го търпяхме заедно с останалите шарлатани и шарлатанки. Но има и някой, който ги доведе и внедри. И голямата отговорност е негова.
- 1 like
Коментар
-
ПРЕДСТОЯЩИ ИЗКАЗВАНИЯ НА КИРИЛ ПЕТКОВ ДО НОВА ГОДИНА:
- Не познавам човек на име Даниел Лорер.
- Отказвам да се подложа на тест за интелигентност.
- Ако влезе в този кабинет, ДБ ще изпадне в зависимост от Борисов, Пеевски и Сарафов.
- Честита Бъдни вечер!
- Борисов е зависим от Пеевски и Сарафов, а Сарафов зависи от Пеевски и Борисов.
- Избирането на Сарафов за главен прокурор слага край на живота на планетата
Коментар
Коментар