Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Все някога ще прогледнат и руснаците....виж за такива като теб, няма надежда.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Да но няма да тръгнат, защото не ги спират по пътя да им връчват повиквателни. Нещо което цар Зе си позволява, нито ги затварят в държавата им, нещо което Зе прави за украинците.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако 1-2 млн руснаци тръгнат към кремъл? Кой може да ги спре?D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, аз не се казвам "бай-" еди-кой-си.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак е другаре громите ли запада? Отдавна не съм писал, т аме гложди един въпрос.
Вчера излезе новина, (Украинците удариха с HIMARS моста, който свързва Херсон с окупираната област) та да питам, как е възможно няколко химарса да ви правят дармадан? Как е възможно "космическите" сили да не могат да локализират и ударят няколко химарса? Как е възможно да имат поне 300 модерни су 35 а да не опитата с тях? Пилоти ли нямат? Дори да не искат да рискуват су 35, нямат ли поне дронове камикадзе? Нали говорим за 2 рата армия в света?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДа на Зе му се клатят краката, утре ВСУ ще се обърнат срещу Киев и ти ще ..Колко хора ще събере ВСУ в да кажем 25 милиона държава, ако наистина ги подкрепи народа, 2..3..4 ..Когато украинците наистина тръгнат и се вдигнат там земята ще подскача
- 1 like
Коментар
� -
Как е другаре громите ли запада? Отдавна не съм писал, т аме гложди един въпрос.
Вчера излезе новина, (Украинците удариха с HIMARS моста, който свързва Херсон с окупираната област) та да питам, как е възможно няколко химарса да ви правят дармадан? Как е възможно "космическите" сили да не могат да локализират и ударят няколко химарса? Как е възможно да имат поне 300 модерни су 35 а да не опитата с тях? Пилоти ли нямат? Дори да не искат да рискуват су 35, нямат ли поне дронове камикадзе? Нали говорим за 2 рата армия в света?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
https://www.liga.net/ua/politics/art...onalnyy-legion
както се казва сега е момента да се пробвате срещу гадните руснаци- подчовеци-орки и каквото ви дойде на ума. Газ майка на фронта и да им разкажете играта
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не искаш достатъчно силно. Опитай пак.Аз просто не го броя вече между живите, както и цялата пасмина дето го поддържа барабар с теб и другите национални предатели.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ добре как не вникнаха в думите на техния идол, казал ги преди повече от 35 години:
Ти нямаш пари, не може да решаваш
хора , не разбрахте ли, че кой квото и да говори, пак става дума за пари
в европа са най-най-най многото пари, ония другите държали на глад.., ми еваларка , нек си държат
и пак да повторя за някои неразбрали:
нефт - не е равно на пари
газз - не е равно на пари
парите са при тия дет имат нещо на втория етаж..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
В тая игра като искаш над възможностите си - се разпадаш. Помним СССР, сега е ред на РФ
Коментар
� -
analog, ако визираш себе си за мурзилка с която си заслужава да се говори, ок говорете си. Човека си сглобява някаква картинка на събитията и не му се получава. На мен Русия ми е еднаква, като САЩ в случая. Не съм русофил, не съм и американифил. Той се притеснява, да си стои в България .Честно не виждам повод за притеснения към момента. Дори нещата вървят нормално. Не е неочаквано, но не се знае как ще се развият събитията.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар