IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Няма нужда аз да правя каквото и да е, гномик се постара достатъчно Аз просто не го броя вече между живите, както и цялата пасмина дето го поддържа барабар с теб и другите национални предатели.
    Да бе, все за себе си мислиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Все някога ще прогледнат и руснаците....виж за такива като теб, няма надежда.
      Те в момента не са слепи повече от всички други.Мислиш някакви неща които нямат връзка с истината. Сега никой не е светец, но Зе определено е в най лоша ситуация.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Да но няма да тръгнат, защото не ги спират по пътя да им връчват повиквателни. Нещо което цар Зе си позволява, нито ги затварят в държавата им, нещо което Зе прави за украинците.
        Все някога ще прогледнат и руснаците....виж за такива като теб, няма надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако 1-2 млн руснаци тръгнат към кремъл? Кой може да ги спре?
          Да но няма да тръгнат, защото не ги спират по пътя да им връчват повиквателни. Нещо което цар Зе си позволява, нито ги затварят в държавата им, нещо което Зе прави за украинците.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Е, аз не се казвам "бай-" еди-кой-си.
            Да бе, знам....тавариш Пирамидков си​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Как е другаре громите ли запада? Отдавна не съм писал, т аме гложди един въпрос.
              Вчера излезе новина, (Украинците удариха с HIMARS моста, който свързва Херсон с окупираната област) та да питам, как е възможно няколко химарса да ви правят дармадан? Как е възможно "космическите" сили да не могат да локализират и ударят няколко химарса? Как е възможно да имат поне 300 модерни су 35 а да не опитата с тях? Пилоти ли нямат? Дори да не искат да рискуват су 35, нямат ли поне дронове камикадзе? Нали говорим за 2 рата армия в света?
              Ами моста го удариха преди 2 дни, вчера са опитали по другия да ударят- 2 боекомплекта са изстреляни от различни места - моста срещу хаймарисите 0:12. Има клипове как си свалят су 35- изстреляли ракета за 10 милиона, за да свалят собствен самолет за 50 милиона. Хаймарисите вече са с няколко по малко, чакаме новата партида да очешат и нея

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Да на Зе му се клатят краката, утре ВСУ ще се обърнат срещу Киев и ти ще ..Колко хора ще събере ВСУ в да кажем 25 милиона държава, ако наистина ги подкрепи народа, 2..3..4 ..Когато украинците наистина тръгнат и се вдигнат там земята ще подскача
                Ако 1-2 млн руснаци тръгнат към кремъл? Кой може да ги спре?

Коментар

• Да на Зе му се клатят краката, утре ВСУ ще се обърнат срещу Киев и ти ще ..Колко хора ще събере ВСУ в да кажем 25 милиона държава, ако наистина ги подкрепи народа, 2..3..4 ..Когато украинците наистина тръгнат и се вдигнат там земята ще подскача
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Как е другаре громите ли запада? Отдавна не съм писал, т аме гложди един въпрос.
                    Вчера излезе новина, (Украинците удариха с HIMARS моста, който свързва Херсон с окупираната област) та да питам, как е възможно няколко химарса да ви правят дармадан? Как е възможно "космическите" сили да не могат да локализират и ударят няколко химарса? Как е възможно да имат поне 300 модерни су 35 а да не опитата с тях? Пилоти ли нямат? Дори да не искат да рискуват су 35, нямат ли поне дронове камикадзе? Нали говорим за 2 рата армия в света?

Коментар

• https://www.liga.net/ua/politics/art...onalnyy-legion

както се казва сега е момента да се пробвате срещу гадните руснаци- подчовеци-орки и каквото ви дойде на ума. Газ майка на фронта и да им разкажете играта

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не искаш достатъчно силно. Опитай пак.
                        Няма нужда аз да правя каквото и да е, гномик се постара достатъчно Аз просто не го броя вече между живите, както и цялата пасмина дето го поддържа барабар с теб и другите национални предатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                          @ добре как не вникнаха в думите на техния идол, казал ги преди повече от 35 години:
                          Ти нямаш пари, не може да решаваш
                          хора , не разбрахте ли, че кой квото и да говори, пак става дума за пари
                          в европа са най-най-най многото пари, ония другите държали на глад.., ми еваларка , нек си държат
                          и пак да повторя за някои неразбрали:
                          нефт - не е равно на пари
                          газз - не е равно на пари
                          парите са при тия дет имат нещо на втория етаж..
                          Искаш да кажеш който си е направил печатница, ами тогава може да си гризкаш някоя банкнотка, а аз ще си гризкам шопска салата

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо

Така ще кажеш, нали си същия като него....не че някой се интересува от мнението ти.

Недей така, не си го пожелавай, че има господ.....да не ревеш после по форумите
                            Е, аз не се казвам "бай-" еди-кой-си.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

В тая игра като искаш над възможностите си - се разпадаш. Помним СССР, сега е ред на РФ
                              Не искаш достатъчно силно. Опитай пак.

Коментар

• analog, ако визираш себе си за мурзилка с която си заслужава да се говори, ок говорете си. Човека си сглобява някаква картинка на събитията и не му се получава. На мен Русия ми е еднаква, като САЩ в случая. Не съм русофил, не съм и американифил. Той се притеснява, да си стои в България .Честно не виждам повод за притеснения към момента. Дори нещата вървят нормално. Не е неочаквано, но не се знае как ще се развият събитията.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X