Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Преструваш се, ама хайде да кажа и аз един пример. През ВСВ, САЩ и западно европейските страни са били съюзници и те са помогнали на Русия да претрепе Хитлер. Сега ако има обявена война Украйна ще има същите тези съюзници и те могат официално да нападнат Путлер. За това няма "война" и Путлер плаши с ядрено оръжие.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Разкажете моля къде е обявена ПСВ, ВСВ (О УЖАСС, а Освободителната в 1878 ?)
(на специални курсове ли ходихте?)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
какво са 35000 жертвани войници и поне два пъти по толкова осакатени, а вдовици, сираци ... ще им метнат по някоя рубла и айде операцията да върви
не го пишат война, защото после ще трябва да плащат.
в русия единствения важен живот е този на вожда - така е било по времето на империята, така е било по времето на комунизма, така е и по времето на Z-ацисма.
Половината тук пишете само за да пишете нещо против русия. Тя осмисля живота на барби твоя на 4д на зазката и галфоню има и други периодични херои да ме извинят че не го споменавам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Ако погледнеш безпристрастно, украинците нямаха достатъчно мощ и оръжия, за да се противопоставят на Русия в началото на войната. Обаче се видя, че не толкова лесни за премазване както целият свят си мислеше, в т.ч. и руснаците. Имало е начини и те са го направили - да имат корава войска. Аз още не мога да разбера как е станало, но е факт. САЩ виждат възможност и използват грубата грешка на Путин да нападне Украйна. Постепенно започват да доставят оръжия и се вижда, че украинците са доста ефективни като ги използват. Русия след първия месец започна да разчита на масиран артилерийски обстрел, за да завзема територии и това вършеше работа – бавно напредваха. Обаче западното оръжие в Украйна стана повече и съвсем ясно се видя, че руското оръжие е с поколения назад в развитието си. Разликата е огромна, ОГРОМНА. Руснаците не показаха нищо от парадните си разработки, ама съвсем нищо.
Все още не е ясно кой ще победи – дали руснаците с многото си допотопно въоръжение или украинците с малко, но доста по-модерно оръжие.
Ако Русия търсеше нацисти в Украйна – те не ги ли избиха вече? Къде ги търсят със стрелба по жилищни сгради из градовете? Ако цяла Украйна е нацисти – то как до преди 25-30 години заедно строяха комунизма? Определено руснаците търсят територия, която да подчинят.
Мнението ми е, че войната трябва да се спре веднага и да се върнат териториите от 1991г, на които граници Русия официално се е съгласила тогава.
Кратко от мен.
Група узурпирали властта с терор и убийства, са които нещо си търсят (най-вече да седят на власт). Защото по точно руските закони, руските танкове в Украйна са военно престъпление! И тия които са ги пратили - са военни престъпници. Никва Русия няма интерес от това!
В цялата си история Русия не е била толкова слаба и зависима от Турция!!! - какви руски интереси !?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Война няма- да има специална военна операция. За обявяването на война са нужни най малкото разни документи и обявяването и в ООН. Никоя от страните не го е направила, защо- не знам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
какво са 35000 жертвани войници и поне два пъти по толкова осакатени, а вдовици, сираци ... ще им метнат по някоя рубла и айде операцията да върви
в русия единствения важен живот е този на вожда - така е било по времето на империята, така е било по времето на комунизма, така е и по времето на Z-ацисма.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Война няма- да има специална военна операция. За обявяването на война са нужни най малкото разни документи и обявяването и в ООН. Никоя от страните не го е направила, защо- не знам.)
(на специални курсове ли ходихте?)
Коментар
-
Война няма- да има специална военна операция. За обявяването на война са нужни най малкото разни документи и обявяването и в ООН. Никоя от страните не го е направила, защо- не знам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Според Путлер война няма, ако имаше и двете воюващи страни ще бомбандират ответната територия. Към момента 99% от снарядите падат на украинска територия. Отново опорка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
И къде е оригиналния текст на английски на въпросното лице Paul Craig Roberts? Тъй като често савецката пропаганда изпозва имена на западняци и пише статии от тяхно име без те изобщо да подозират това. Често хора с подобни имена дори и не съществуват. Все пак откривам, че има някакъв Paul Craig Roberts на 83 години, който поради възрастта си най-малкото не е забелязъл, че Кочината започна войната с Украйна на 24 февруари. Щото някой ако прочете горното може да си помисли, че САЩ са я започнали.
А това, че САЩ не произвеждали нищо е супер конспиративна глупост на савецките говеда, която ми писна да я слушам. Данните какво и колко произвеждат САЩ са общодостъпни за хора с поне малко мозък.
Коментар
-
Ти казваш че руснаците воюват както се е воювало преди 100 години- смърт на войниците и леш на останалото- което остане добре и казваш че така не се воюва
Варианта е бомбени килими- тогава ще бъде всичко леш. Преди мисля около 10-15г мисля че се казваше генадиев - в последствие стана шеф на генералния щаб разработи стратегия в която се казваше точно това- да се избегне тежеста на населението, да се ударят само военните обекти. И руснаците си следват стратегията- няма бомбени килими, няма напалм, стремят се да ударят само военни обекти- погледни пристанищата, летища, рафинерии- не ги удрят, мъчат се да ударят само военни обекти. Колко пъти удариха киев и какво удариха там? Наистина ли смяташ че не могат да го смелят или одеса или който и град си избереш. Могат, но не искат, по точно не им разрешават
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВсе още не е ясно кой ще победи – дали руснаците....срещу най-модерните оръжия на планетата.
Няма кой да ги остави да победят.Това е супер абсурд.Белия свят ще наливат оръжия и пари буквално до БЕЗКРАЙ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз пък гледам, че ти явно жив руснак не си виждал, нито помирисвал.
За разлика от теб аз имах честта да израстна с тях. Житейски обстоятелства. Имат си и добрите и лошите страни, но поради климата, банята я е в неделя я е през неделя.
Седни си. Пак двойка.Last edited by X_Y; 28.07.2022, 18:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Забележете, на един мост укрите направиха поне 8 взрива, но ватата вече животрепти дори само за 3 и то по слухове
Все още не е ясно кой ще победи – дали руснаците с многото си допотопно въоръжение или украинците с малко, но доста по-модерно оръжие.
Ако Русия търсеше нацисти в Украйна – те не ги ли избиха вече? Къде ги търсят със стрелба по жилищни сгради из градовете? Ако цяла Украйна е нацисти – то как до преди 25-30 години заедно строяха комунизма? Определено руснаците търсят територия, която да подчинят.
Мнението ми е, че войната трябва да се спре веднага и да се върнат териториите от 1991г, на които граници Русия официално се е съгласила тогава.
Кратко от мен.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар