Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Ама, когато си прав, копче не може да ти каже човек, ве!
Русия не е враг на НАТО (никой не го е обявил!!!)... Е, що па да не ти вярвам? Аз съм в страна, член на НАТО - затова не мога да не ти вярвам, нали!
1. Как обаче разсъждава Джуджака - това е друг въпрос. Очевидно - 8 години е стискал зъби, когато е виждал, че суверенната държава се въоръжава и обучава от НАТО. Е, защо, при тия условия (Джуджака така разсъждава!) - Русия трябвало (според теб) - да се обяви за враг? Съвсем нормално е да се въоръжава Украйна, като не се спазва Минското споразумение... Е, въоръжава се Украйна и Путин е приятел на НАТО! ЖеУезна логика!
А кВо мисли Путин - и мен не ме интересува! Никой не го е обявил за враг - основна теза!
2. Как го докара до там, че ние сме обявили Запада за враг - това не ти се разбира. Ние сме членове на НАТО и Западът ни е приятел! Путин казва, че Западът МУ е враг - при горепосочените условия. Е, Путин ще трябва да убедиш, че Западът НЕ му е враг!
И също - Путин води война, а войните са лошо нещо, защото се използват цивилни хора и деца като жив щит. Никой не излиза да воюва на голо поле, а се крие между болници, учебни заведения и квартали, населени с цивилни - откъде ги взаимствана тия цинични прийоми на "военни действия"? Ние сме честни и коректни натовски съюзници. ., за някои прийоми научаваме в движение и от "недемократични" източници...
3. За това, че някой (напр. Путин) ползвал нечии "произведения" - има си лицензи, които се плащат, за да се ползва нещо, като има и правораздавателни органи, които раздават справедливост по Международното право! В цената на даден продукт се включва и правото законно да бъде ползван същият. Ако някой не си е платил - съдиШ го (ако имаш нерви и достатъчно средства за това).
Хайде да не мяташ незаслужени обвинения към целокупния, български (натовски) народ, а? Търси отговорност на правилните хора!
4.И, - отново ти казвам, че може да решаваш САМО своите и на семейството ти разходи, вкл. - кой-къде праща децата си да учат! Обработвай повече новини от различни източници, за да те уважават! И гледай в собствената си паничка!

Коментар