IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski

Глупости
    As usual
    Искаш да кажеш че урсулата говори глупости??? Напълно съм съгласен с теб. Всъщност не е ясно защо я туриха на този пост- може би защото говори много глупости

Коментар

• v_tin, по принцип ми е паднал в очите още когато набираше жертви тук за разни криптокойни борси, по онази схема - пускаш линк и колкото повече жертви набереш , им закараш ти дават бонуси. Не желая да ме чете, неговите глупости ги пропускам без да съм го блокирал. Безполезен за истината човек, по скоро вреден.
      D.Y.F-091066

Коментар

• https://www.facebook.com/10000157417...94148657319577

Урок по икономика от урсулата дето остави бундесвера с 5 милиарда задължения- ще купим евтиния ойл на русия, защото тя може да го продаде на друго място по скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Украинците не са руснаци, изобщо етническият състав на Русия далеч не е еднороден. Държавата им е резултат от заграбване на територии и подтискане на населението....винаги, от време оно. Затова за нас най-лошият вариант е да се върнем отново под подтисничеството им. Затова и в тази война би трябвало да симпатизираме на Украйна, не че са много по различни от руснаците, но в случая индиректно се бият и за нас. Русия и Путин няма да се спрат, колкото и да заграбят и унищожат, все не им стига....
          Точно казано

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

то всичко им така на мурзилките, единия реди над 300 гаубици на 1км.
            При щурма на Одринската крепост през 1913 г. Българската армия постига плътност на артилерията 70 оръдия на километър - невиждана до този момент. По време на първата светован война норматива се вдига до 100 оръдия на км. През втората е средно 300 но има случаи и със 400 оръдия на километър в направлението на щурма.
            Обръщам внимание на тези цифри защото в този форум битува някакво убеждение, че войната е някакъв медиен продукт, който ще е успешен ако добре се промотира и се сигури дълбоко приникване всред таргет групата. Не не е!
            Войната е мероприятие, което се провежда с реални ресурси - хора, боеприпаси, оръжейни системи, ГСМ и тн. Това мероприятие се организира в съответствие с определни стратегии които се реализират чрез определни тактики.
            Както вече го писах веднъж, никоя война не е спечелена благодарение на някакво вундервафе. Войните се печелят със стратегии и тактики, които се обезпечават ресурсно, например 300 оръдия на километър.
            Едно от тези неща да не достига и провала е сигурен.
            И ленд лийз неможе да ви помогне.
            Намалете малко русофобията защото определно ви пречи да мислите. Свта няма да свърши с тази война. Ще трябва да се мисли какво да се прави след нея. Така че не си изключвайте мозъците. Ще ви трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве те досега уж плашеха, че ще го направят ама нещо не им стиска, може би знаят, че някоя бойна глава е останала от съветско време, отделно едни 30 тона плутоний ги няма там дето уж трябва да бъдат (според орките). Укрите ако няма кво да губят, ще метнат кво имат към маскава и глей как там ще заприлича на припят. Пак да ти напомя, Украйна съшо е ядренна държава!
              Украйна официално няма ядрени оръжия. Ако има нещо скрито- подарено- това е друга работа

Коментар

Как така на 60к и 7000 евро? Не е ли в гаранция?
                10 годишна

Коментар

Повера мисля ще се изсули, откакто му вкараха оферта за депозит при нотариус

Безаналогово руско оръдие...

Обикновено в котел ги мачкат укрофашагите. А после ги извозват с автобуси до ЛНР и ДНР .
                  Някой по заслуги и до Грозни ги ескортират .
                  Но намаляват нещо осезаемо желаещите за "слава украйно" и последваща екскурзия до гореспоменатите.
                  Last edited by Rodnok; 29.05.2022, 12:09.

Коментар

Ами пишете за което знаете....
                    Ами аз знам . А и то се вижда от клипченцето.
                    Вие не знаете или знаете но пишете лъжи и глупости с цел прехрана .
                    Това което си цитирал го разбирай като лека подигравка към писанията ви , а не като чист въпрос от незнание .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                      .... От списъка съм си оставил обаче пешето. Има уникални изблици на автентична простотия, които не искам да изпускам.
                      Повера мисля ще се изсули, откакто му вкараха оферта за депозит при нотариус

Безаналогово руско оръдие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                        ...
                        Виж Мариупол, незнам колко са...]
                        Ами пишете за което знаете....

Коментар

• Украйна била буфер, как не ви е жал като ги виждате как живеят тези хора, там е ада на земята сега. Не сте хора.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Не му отговаряйте на този идиот-психопат бе Само в цитатите ви го виждам.
                            Първи е в списъка ми на блокираните
                            И при мен. Като гледам количеството цитати мога само да си представям колко е продуктивен без филтър. От списъка съм си оставил обаче пешето. Има уникални изблици на автентична простотия, които не искам да изпускам.

Коментар

Така е, напрактика Украйна е буфера между нас и Русия. Падне ли тя сблъсъкът с ще бъде на наша територия, ако не ги посрещнем с цветя и цигари. Руснаците в Украйна не ги посрещнаха с цветя и вижте какво им се случва. В разрушените градове 80% от населението са руснаци. Тези дет наричат бежанци тук също в огромната си част са руснаци. Доста от съседите ми са руснаци от Русия, говорят с тях и им помагат, според тях голяма част са руснаци, които не искат да живеят в диктатура.
                              Я , пак същите глупости от преди няколко дни. На зареда ли ви ги пускат .
                              Виж Мариупол, незнам колко са украинци и колко руснаци , но шорошоидките твърдите че бил град- герой в борбата срещу Русия .
                              Нещо обаче започват да издишат лъжите и опорните една по една . От Буча до Мариупол.
                              Явно руските навсякъде са чакани с цветя и рози , а само Инджев и тукашните 4-5 тролей нещо друго се опитват да вменяват.

23.05.2022

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Ръководителят заяви, че по електроцентралата са стреляли от руския Белгород. Той подчерта, че това е мирно съоръжение, в което няма военни или оборудване.
                                Отмъщават си. Другата електроцентрала уби окопали се руснаци и затова са вече много предпазливи. А и електричеството е все пак западно откритие, макар и одобрено от Ленин.

Коментар

Working...
                                X