Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Москва «полностью удовлетворена»: Евросоюз и Россия договорились о снятии блокады Калининграда
«Известия»: Евросоюз пытается убедить Литву снять санкции с транзита в Калининград
Мария Шустрова
Евросоюз и Россия договорились о транзите грузов в Калининградскую область. ЕС предоставил документ, который «полностью удовлетворил» Москву, сообщают «Известия» со ссылкой на два российских высокопоставленных источника. Страны европейского сообщества признали, что ограничивать сообщение между Россией и ее эксклавом нельзя.
Остана и говедарите да разрешат на пуделите да не джавкат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ други новини - очаква се Иран да предаде на Русия голямо количество копирани американски дронове
Иран успешно приложи reverse engineering спрямо няколкото заловени американски дронове и сега има технологията и възможностите за масово производство на ирански дронове с американски софтуер
Украинците даже и да заловят такъв дрон цял целеничък - няма да има никакво значение за руснаците защото това по принцип ще е ирански дрон но със американски софтуер така че няма опасност американците да научат нещо както примерно има опасност с Ориона - руснаците не го ползват там където може да попадне в американски ръце и това е проблем - не може да използват пълните му възможности так където е необходим
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дойче веле беше някога добра медия, сега е на нивото на брадва.бг, яки поръчкови статии който да ти обяснят колко е смотан българина, нигериеца, или ескимоса. По добре не пускай от тях нищо, досега само барби го правеше
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да, ама можеш да опънеш палатка пред бялата къща и да крещиш "не на войната' в Русия затова ще ядеш бой, глоба или пандиз до 15 год. Ти тва го знаеш, затова си в гадния запад вместо в рая раша.
Апропо тази журналистката дето разпъна плакат в ефир - не на войната е осъдена мисля че беше на глоба от 300 евро- може би малко повече
Коментар
-
А бе те моста ще го възстановят, но няма да се изтеглят от украйна. Иииииииии чета че имало някакви псувни между зеленски и началник щаба на украинската войска. Зеленски искал бой до последния украинец в стил рамбо, но генерала говорел че трябва да се пази войската, ако искат да продължи войната. Пуснах преди 2-3 дни клипче как набират войниците си- в бар за залагане влизат и забират всички за войската. Ако мен ме вземат така, по добре да ме пишат в плен. Наистина лисмяташ че хора без подготовка ще разбият професионална армия?? Ако искаш да ти го превевда на езика на пчеличките- смяташ ли че ти ще извадиш повече мен от мен, ако аз съм виждал пчела на картинка, а ти си професионалист пчелар
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДа - ще са копирани на Xerox
Другото, дето няма нужда да си го представям - САЩ предоставиха дронки директно на Украйна. Излишно е да споменаваме, че ако насреща има копие на дрон по американски образец, всичките му параметри и слабости са известни предварително.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А бе те моста ще го възстановят, но няма да се изтеглят от украйна. Иииииииии чета че имало някакви псувни между зеленски и началник щаба на украинската войска. Зеленски искал бой до последния украинец в стил рамбо, но генерала говорел че трябва да се пази войската, ако искат да продължи войната. Пуснах преди 2-3 дни клипче как набират войниците си- в бар за залагане влизат и забират всички за войската. Ако мен ме вземат така, по добре да ме пишат в плен. Наистина лисмяташ че хора без подготовка ще разбият професионална армия?? Ако искаш да ти го превевда на езика на пчеличките- смяташ ли че ти ще извадиш повече мен от мен, ако аз съм виждал пчела на картинка, а ти си професионалист пчелар
Моста няма да го възстановят, щото леко ще залитнат на 200км в източна посока от него по туй време. Да не го бяха строили, по-добре...сега явно че няма да се изтеглят, 40-тина хил от тях вече я наторяват личноLast edited by redcretin; 13.07.2022, 13:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ други новини - очаква се Иран да предаде на Русия голямо количество копирани американски дронове..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеMr.N
Вчера, 17:30
Източника който съобщи пръв за закупуването на френската гаубиаца Цезар от руснаците , сега съобщава че руснаците са платили 800 000 долара за MLRS HIMARSАмуниции за 330 000 долара също са закупени
(Точно толкова фалшиво, колкото предното. Докъде може да стигне безработен мурзил, обграден от чернишки в ЮАР ... чудно ми е къде ли обменя копейките за рандове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ха-ха, какви демокрации ти се превиждат бе тавариш, след като злия Запад и еврогейския ви съюз са се превърнали в копие на СССР?!
Ти май бързо забрави как Борисов тиквата биеше протестиращите срещу него, запорираше банкови сметки на хора с пари и работещи бизнеси, "профилактично" ги пращаше да търкат пейките и да гният по арестите с измислени обвинения.
любимият ви Зъл запад отдавна се е превърнал в копие на СССРИзвънредни мерки: Канада замразява банковите сметки на протестиращи
https://fakti.bg/world/653424-izvanr...protestirashti
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеGeorgi Kadiev
15 ч ·
Значи еврокомисарката от Холандия лобирала за Убер и се договаряла да работи за тях, британските специални части многократно убивали задържани и невъоръжени мъже в Афганистан при подозрителни обстоятелства, в САЩ през уикенда преди 4 юли са убити с огнестрелно оръжие повече хора, отколкото но фронта в Украйна, после те добри, ние- корумпирани диваци.
По-добри сме от тях.
Просто не можем да въведем ред в държавата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ други новини - очаква се Иран да предаде на Русия голямо количество копирани американски дронове
Last edited by fon; 13.07.2022, 13:27.
- 1 like
Коментар
-
Само една банка ли има в турция
- 2 Харесвания
Коментар
-
30% от руснаците (https://bit.ly/3IxvSXy) смятат, че боевете в Украйна трябва да бъдат прекратени възможно най-скоро
Други 13% се затрудняват да отговорят; 57% от анкетираните смятат, че войната трябва да продължи. Тези данни бяха публикувани от Meduza, като се позоваха на закрито проучване на VCIOM, проведено в края на юни 2022 г. по искане на Кремъл.
Според резултатите от същото проучване във възрастовата група 18-24 години 56% са за прекратяване на войната, а 19% - за нейното продължаване.
Сред руснаците на възраст 25-34 години 43% подкрепят прекратяването на войната. Като цяло, колкото по-възрастни са респондентите, толкова повече подкрепят войната.
По-специално, сред руснаците на възраст над 60 години 72% подкрепят продължаването на инвазията.
ВЦИОМ не публикува тези данни.
- 1 like
Коментар
Коментар