IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Pyramid, може разбира се и с гориво за атомни реактори може . Не виждам как ще стане да има ток на добра цена за да навлязат електромобили, да навлязат синтетични горива и индустрия да се създаде, енергия от къде ?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

      Дани, нека сме прецизни: Русия МОЖЕ И СЕГА да ги снабдява европейците но, благодарение на тяхното поведение, ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ. МОЖЕ НО, НЕ ИСКА, Т.К.СЕ ЕБАВАТ.
      Не всичко е пълен тумбак и газовото котле да бумти. Ако си с тези разбирания явно не си за ЕС, а за дълбоките азиатски провинции на мурзиландия. Там обаче нямаше газ за бита, а само дърва.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        Pyramid, нали виждаш, Индия ще има суровини от Русия. Дефакто Русия губи статута си към Европа в това отношение. Тя търговията има две страни, една да продава и друга да купува. Сега продавача отива в Индия, за Украйна ще има суровини от друго място, но на други цени. Те както са свикнали на ниски, не знам как ще скочат на високи. Зеленски ще трябва да направи някакви неща, които той едва ли ги разбира или може.
        Дани, нека сме прецизни: Русия МОЖЕ И СЕГА да ги снабдява европейците но, благодарение на тяхното поведение, ВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЕ. МОЖЕ НО, НЕ ИСКА, Т.К.СЕ ЕБАВАТ.
        -ТОВА - за ниските цени. На изцяло пазарни - винаги
        Last edited by Pyramid; 08.12.2022, 16:39.

        Коментар


        • Pyramid, нали виждаш, Индия ще има суровини от Русия. Дефакто Русия губи статута си към Европа в това отношение. Тя търговията има две страни, една да продава и друга да купува. Сега продавача отива в Индия, за Украйна ще има суровини от друго място, но на други цени. Те както са свикнали на ниски, не знам как ще скочат на високи. Зеленски ще трябва да направи някакви неща, които той едва ли ги разбира или може.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
            mitaka7, някаква лелка която не е опитвала нещо го знае предварително какво ще е . Сега си мислят че нямат газ, защото Русия им я спира и не се досещат въобще че после няма да имат защото няма да могат да си я плащат. Ще имат газ индийците, която ще е евтина моного и ще могат да я плащат лесно. Поне едно писмо в което да пише едно благодаря , дали ще получат от тях ?
            Жена на видима възраст 55-60 години, много добре знае какво е било преди и след СССР и що за стока са орките. Какво могат да и предложат, и въобще какво са предложили досега на света?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
              Русия обаче губи статута си на държава, която да може да ги снабдява с енергийни суровини. Те със сигурност ще искат да се върнат, но няма да го има това нещо вече за тях с евтините суровини и енергия.
              Т.е., не тя го губи, ами те се "отричат от Сатаната", като си го нахендрят изотзадзе.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Тази война няма да промени нищо, ще стане това което и без нея би се случило.
                Войната, е КАТАЛИЗАТОР на събитията, (+/- страничните ефекти).

                Коментар


                • Русия обаче губи статута си на държава, която да може да ги снабдява с енергийни суровини. Те със сигурност ще искат да се върнат, но няма да го има това нещо вече за тях с евтините суровини и енергия.

                  Коментар


                  • mitaka7, някаква лелка която не е опитвала нещо го знае предварително какво ще е . Сега си мислят че нямат газ, защото Русия им я спира и не се досещат въобще че после няма да имат защото няма да могат да си я плащат. Ще имат газ индийците, която ще е евтина моного и ще могат да я плащат лесно. Поне едно писмо в което да пише едно благодаря , дали ще получат от тях ?

                    Коментар


                    • На украинците им е писнало от алкохолизираните, дрогираните, спинозани руснаци. Искат те да определят бъдещето си и затова воюват. Направо вътрешно им го отвъртяха. Даже и на рускоезичните лелки им е писнало от орките. Оня ден една по БНТ, рускиня от Херсон, са я насилвали да я "евакуират" в рашистан и тя отказала, каза "Аз, ако отида при ония пройдохи, после няма да ме пуснат обратно". Предпочита да я бомбят, но не тръгва. Толкоз за престъпниците от изтока. Мнение от първа ръка, а не от спамаджии в бг форум.

                      Коментар


                      • Тази война няма да промени нищо, ще стане това което и без нея би се случило.

                        Коментар


                        • Tepix, да не мислиш че ако бяха се предали на Германия щеше да е кой знае какво ? Просто нацизма щеше постепенно да отшуми, но да остане съюз от много държави. Те отначало, като тръгнат такива неща не им пише на челата че са лоши, напротив. После като започнат да закъсват и става лошо. Просто не е било възможно Германия да победи Русия, още никой не я побеждавал във война. Англичаните не са били фактор, е да храбро са понасяли бомбите на немците може би .
                          Last edited by DS66; 08.12.2022, 16:12.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                            Т. е. понеже не е дядо си, със сигурност е неонацист?
                            Просто, както има една приказка - хванал се е на хорото и ще го играе до край, такъв е Зеленски. Но какво ще стане вече е съвсем друго. В Украйна още от 2014 го има това нещо с леко в кавички агресивното говорене, обиди към Русия и руснаците като етнос, внушение че са по добра нация..самовнишение и този език украински за който сега научихме. Първо казаха, че отричат Съветския съюз и е бил робство за тях, сега някакви се изказват че били горди с него и победата на Съветската армия, която в основите си се дължи на тях. Лошото е че икономиките на съюзниците падат и дори американците, ако е вярно разбира се са загубили много голям процент от дела на долара в Световната търговия, а това определено е лошо като се вземе под внимание степента на деиндустриализация на Запада към който и ние се присъединихме. Сега индустрията къде е ? - Китай на първо, после другите в Азия мисля че са по голяма индустрия от тази на Германия и последната и Япония, но тя е към Азия все пак. Много са лоши пропорциите..а да и Турция в нашия регион има индустрия, но той региона ни не е фактор. Ние не сме фактор, не познаваме структурата дори. Сега става нещо в Индия, те дръпват напред. То така не става, някаква концентрация на възможности и преспоставка за конфликт и война. Трябва да има универсалност на регионите и долара да беше цар или пък да изгуби короната си и на американците няма да им пука.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Виж какви ги върши, по-добре. А че участва в антируския заговор, е от ясно по-ясно.
                              Викаш Чърчил да се беше предал на Хитлер, колко ФАУ-та и разрушения щеше да спести на Лондон, нали?
                              ​​​​​​За Сталин да не говорим. Абе с кой акъл тия хора се биха срещу Германия, вместо да си се предадат директно, не знам.

                              Коментар


                              • neon7, освен наративи тип "независимо журналистическо разследване на Карбовски и Волгин" и "обективен филм на френска левичарка без друга кинематографична дейност" нещо друго можеш ли да представиш?!

                                Ама не 5 фена на Динамо Киев правят Зиг Хайл, щото това го има и на Герена, и на Българска армия.

                                Не видях неонацистки паради, не видях гонение на евреи, не видях и особени проблеми в Украйна преди руските сепараристи да започнат купона в Донбас през 2014-та.
                                Нали беше забранен руския език... защо всички си го говорят свободно на клипчета в ютуб от НГ 2019 и НГ 2020?
                                Защо Донецк и Луганск са със здрави сгради, а уж са бомбардирани нон-стоп?
                                ​​​Откъде ДНР и ЛНР имат средства и техника за 8 години сражения срещу редовната украинска армия, след като Русия не е била ангажирана с конфликта?
                                Защо цивилните не са били изтеглени от фронтовата линия в Донбас... и най-вече децата?

                                Както аз ви пуснах линкове към Руский марш и нашивките на Боевих-88, така очаквам и украинските наци шествия. Иначе ще излезе, че нациста денацифицира. Което си го знаем де.

                                Коментар

                                Working...
                                X