Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
(Ако ли не, ти си знаеш. )

А, за окупиране "само на ключови сгради", ПЪРВО, трябва да стигнат до тях. Минимум.
Виж, как стоят нещата със Суровикин, аз не знам и не бих могъл са знам така че... Само си мисля нещо: Ако "някак изведнъж", в Москва, са се намерили достатъчно верни на Путин хора (отделно, видео призивите на генерала към Пригожин са спре и т.н.) то, явно самият Суровикин, или не е бил така популярен, или е част от театралната трупа. Не го ли веднага (в рамките на седмица) осъдят и /или и изпратят "в Сибир" или да го "самоубият" то, версията "Театър", добива все по-висока вероятност. Наистина, неистово ви се ще в Кремъл да са десет нива по-ниско и да има далеч стигнал разпад на държавата им но, към момента, фактите сочат друго. Само един, примерно: Говори се за свалени хеликоптери и самолет но, някъде говореха из нета (шофирах, нямаше как да проверявам и да ти вася линкове) че, "не могат да ги намерят тези свалени хеликоптери, били се "изпарили" сякаш, без следа. Имайки предвид буйното развитие на мултимедията и това, че по руска ТВ за пръв път видях "концерт" с ВИРТУАЛНИ, ПРИКАЗНИ ГЕРОИ, които от екрана не можеш ги отличи от живи, колко му е, и това да е мистификация.
Коментар