IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ISW: Елитни части на руската армия са разгромени край Бахмут

19.09.2023г.

Освобождаването на Клeщеевка и Андреевка от руска окупация би могло да предизвика сериозна деградация сред руските подразделения

Генерал Сирски: Руската отбрана при Бахмут е пробита, три от най-обучените руски бригади са разгромени

Командващият украинските сухопътни войски генерал-полковник Александър Сирски заяви, че в резултат на боевете за Андреевка и Клешчеевка южно от Бахмут руската отбранителна линия е пробита и три руски военни бригади са разгромени. Изявлението му беше разпространено от официалния телеграм-канал Military Media Center.

Last edited by livret; 19.09.2023, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
      Какво ще кажете за акцийката на Азербайджан в Нагорни Карабах? Май просто проверяват възможностите на русия за друг фронт хихи!
      Какво да се пише. Азерите ще приключат въпроса, докато Армения е слаба, засрамена и предадена, а Турция държи ключовете за Босфора и с това още други неща. Още повече че по международно право НК е азерска територия и те твърдят, че просто го прилагат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Предлагам, като НЕ знаеш, за какви хора става дума, да не се самонавиваш. Все едно, аз да почна, по мои или чужди политически пристрастия, да обявявам, кой бил и кой не бил "ставал". Говорим за качества, драги.
        Нищо лично, но ме съмнява да имаш нещо общо с елита, че да представяш като аргумент "незнанието ми за какви хора ставало дума"(това при положение, че имаме еднакво разбиране що е то елит). Няма самонавиване и политически пристрастия. Реалността е била такава. Свидетелства бол. Преки и непреки. А някой да си затваря очите за това означава, че или има изгода или кратуната му е .... сещаш се. Относно качествата- освен, че са на база гени е необходимо да се култивират и развиват правилно. Представям си как безпросветни опортюнисти отглеждат бъдещия(в случая настоящ) елит от човеколюбци- интелигентни филантропи. Трагедията ни беше, че се даде възможност на дребни, злобни и алчни душици да унищожат цвета на нацията.

P.S. Не възприемай отговора ми като опит за заяждане. Рядко се включвам в дискусии.
        Last edited by neptun266; 19.09.2023, 16:51.

Коментар

• Какво ще кажете за акцийката на Азербайджан в Нагорни Карабах? Май просто проверяват възможностите на русия за друг фронт хихи!

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Този Пейтриът, който беше в оперативна готовност няколко дни по-късно ли? Кога да чакаме потрошените С-400 да се върнат в строя? Тинче, я сподели на гугъл експертите, колко ракети успя да изстреля C-400 преди да го думнат

п.п. Тинтиримин, какво стана с Кинжалите? Напоследък нещо ич не летят, а като литнат и падат. Нали уж неуловими бяха, м
            Герчо/ наш съсед имаше магаре с такова име/, задаваш въпросите си не на когото трябва. Защо това- не знам, защо онова- пак не знам. Патриота от както го думнаха , не съм чул да се е обадил- преди 2 седмици удариха киев, не се е чуло той да е свалил нещо. Потрошените..............- не знам- когато тогава.Ракетите......... колкото толкова. Може пък да е било гумено с400- нали така правеха хохълите и вие се кефехте колко били иновативни- ако са направили същото руснаците и те ли са иновативни или са педали, защото са ви излъгали

Коментар

• Васил Божков

4 дни ·
              Защо САЩ и Англия не изкупят заразеното с обеднен уран украинско зърно, а карат нашите кукли на конци да купуват?!Ще ни уморят като народ ако не реагираме!

Коментар

• Този Пейтриът, който беше в оперативна готовност няколко дни по-късно ли? Кога да чакаме потрошените С-400 да се върнат в строя? Тинче, я сподели на гугъл експертите, колко ракети успя да изстреля C-400 преди да го думнат

п.п. Тинтиримин, какво стана с Кинжалите? Напоследък нещо ич не летят, а като литнат и падат. Нали уж неуловими бяха, м
                Last edited by GiRo; 19.09.2023, 16:03.
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Тинче, пет фермана няма да скрият фактите за безаналоговото руско ПВО. Като например, как така чудото на чудесата C-400, справящо се с всичко де що фърка у въздуха, допуска да бъде бумнато от украйнска ракетка и то за пореден път. Това в рамките на ден-два след думнатите руска подводничка и корабче (чакам с нетърпение да видя как ще ги закърпят ). Изобщо за какъв процент на успеваемост говорим за руското ПВО при положение, че украинците успяват да думнат всичко по което стрелят, включително и самото ПВО. Не знам този русски, мучо ли е или не, но е успял да върже 2 и 2. Което прави теб какъв ...
                  Ами аз мога да попитам същото за патриота дето го издъниха на втория ден след инсталирането в киев- абсолютно същата тактика- изстрелват повечко ракетки, пво свършва своите муниции и остава голо- и хоп с едно камъче може да го неутрализираш. Изобщо като не си наясно- или може би си като останалите" гугъл експерт", ПО ДОБРЕ НЕ ПИШИ

Я кажи какъв си бил в казармата

Коментар

• Тинче, пет фермана няма да скрият фактите за безаналоговото руско ПВО. Като например, как така чудото на чудесата C-400, справящо се с всичко де що фърка у въздуха, допуска да бъде бумнато от украйнска ракетка и то за пореден път. Това в рамките на ден-два след думнатите руска подводничка и корабче (чакам с нетърпение да видя как ще ги закърпят ). Изобщо за какъв процент на успеваемост говорим за руското ПВО при положение, че украинците успяват да думнат всичко по което стрелят, включително и самото ПВО. Не знам този русски, мучо ли е или не, но е успял да върже 2 и 2. Което прави теб какъв ...
                    Last edited by GiRo; 19.09.2023, 15:21.
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

Ти на това елит ли му казваш. Наследниците на кликата управлявала ни 45 години. Най-необразованите, нагли и безпардонни нагаждачи-отечественофронтовци станаха псевдоелит след наложената ни сАвецка власт. Та техните деца и внуци няма как да са с по различен манталитет.
                      Предлагам, като НЕ знаеш, за какви хора става дума, да не се самонавиваш. Все едно, аз да почна, по мои или чужди политически пристрастия, да обявявам, кой бил и кой не бил "ставал". Говорим за качества, драги.

Коментар

• Братчеди, намерихте ли вчерашното самальотче

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          ...
                          Не споря че подводницата е ударена на 2 места, но всичко се ремонтира, какво си се закъхърил за руснаците. Относно пво-то- имало е два нальота- пвото е отразило първия, но не се е справило с втория достатъчно добре

Click image for larger version

Name:	brasnara.jpg
Views:	2
Size:	77.0 КБ
ID:	4113664

Коментар

Ребятки, цяла седмица питам де е безаналоговото руско ПВО, а вие мълчите като партизани на разпит. Тинчето до там се омота, че взе да задава неадекватни въпроси, а от него се очакваха отговори. Но ето, че един русски ги е дал

ето тук човека им е обяснил:
                            (още преди да стане ясно, че поне два удара има по подводницата )

Коментар

Ребятки, цяла седмица питам де е безаналоговото руско ПВО, а вие мълчите като партизани на разпит. Тинчето до там се омота, че взе да задава неадекватни въпроси, а от него се очакваха отговори. Но ето, че един русски ги е дал ]
                              Хахаха, а човека който коментира какъв е- военен, корабостроител или някакъв мучо, защото така като чета е мучо. Само да ти кажа, че гледам да си купя лодка метална, излизат ми предложения за лодки от миналия век от 1940-1950г. Само че до момента са сменени поне 2 пъти обшивката и ребрата. За приборите да не говорим- там като излезе нещо ново и се сменя старото

Не споря че подводницата е ударена на 2 места, но всичко се ремонтира, какво си се закъхърил за руснаците. Относно пво-то- имало е два нальота- пвото е отразило първия, но не се е справило с втория достатъчно добре

Коментар

• Ако всичко върви по мед и масло в укропия, защо зеления главанак смени всички заместник министри на отбраната- мисля че нарита 6 човека и човечки- доколкото хохъла може да се нарече човек

Коментар

Working...
                                X