If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Дали и зеления го очаква същата съдба като горните трима?!
Може и да не го. В смисъл, от тях се страхуваха но, поне ги уважаваха. Него, ако не го пушнат, може и да живее дълго, да сё побърка от подигравките и омразата на хората,
...
Но, если туп как дерево, родишься баобабом
И будешь баобабом тыщу лет, пока помрёшь.
Досадно попугаем быть,
Гадюкой с длинным веком.
Не лучше ли при жизни быть
Приличным человеком..
Официален анцуг има- на немски e костюм, също и гащеризон- работен. Но има един дето ходи със зелена тениска и зелени гащи включително в оон и по разни официални срещи. Явно това за него е официално облекло- казват му зеления идиот
Изгледах клипа. Нищо особено. Тогава, Путин НЕ беше президент, а кой ви е внушил, че един анцуг е "официален", е въпрос на (липса на) вкус. Очаквано, прочее.
Официален анцуг има- на немски e костюм, също и гащеризон- работен. Но има един дето ходи със зелена тениска и зелени гащи включително в оон и по разни официални срещи. Явно това за него е официално облекло- казват му зеления идиот
По интересно е да разкажат на Света що влязоха в Украйна, как киевския артист е разиравал театрото че се изнася щото руснаците идат и те като научават - що пък да не влязат и да решат проблема с Донбас, а вече 8 години се занимават там с тлееш въоръжен конфликт. Всъщност те да използват шанса да прекратят войната влизат, не да я почнат..А те имат и доказателства какво се е случвало, вече и хората които са им казвали какво става могат да бъдат проверявани дали казват истината, има техника за целта и не може да се лъже.
РУСКИТЕ ЛЪЖИ ОБИЧАТ ПРОСТИТЕ ХОРА, А ПРОСТИТЕ ХОРА , ОБИЧАТ РУСКИТЕ ЛЪЖИ!
mitko2848, те най вероятно ще върнат и двете области към Украйна и Крим той си е автономен - мини държава. Само откачалки от Киев искат да се бият с тях, ама не те да ходят да умират а най добре рускоезични украинци..те 70% са такива, ако не и 90 %. Маймуняците в Киев са си въобразили че ще станат Антирусия и затова Цял Свят ще им ДАВА..ДАВА..време им е да получат един Х..
mitko2848, те най вероятно ще върнат и двете области към Украйна и Крим той си е автономен - мини държава. Само откачалки от Киев искат да се бият с тях, ама не те да ходят да умират а най добре рускоезични украинци..те 70% са такива, ако не и 90 %. Маймуняците в Киев са си въобразили че ще станат Антирусия и затова Цял Свят ще им ДАВА..ДАВА..време им е да получат един Х..
Изгледах клипа. Нищо особено. Тогава, Путин НЕ беше президент, а кой ви е внушил, че един анцуг е "официален", е въпрос на (липса на) вкус. Очаквано, прочее.
-12 +0
Има достатъчно провинения Путин, за които да пишете, ама това, че бил с анцуг и рошава коса в свободното си време, вече бие на нещо друго, дето и аз не знам как да нарека. Нещо средно между ПИК, Николета Лозанова и Албена Вулева.
Аз сега съм по гащи и стара тениска, космите по краката са ми наболи... статийка, нещо?
Коментар