barbaron, има видео на Тесла какво се е случило с шарнирните връзки по ходовата част след 5 години експлоатация, няма неразбито. Мога да ти снимам кола на 500 хиляди километра пробег и много по стара, няма разбит нито един шарнир, всички са поставените в завода. Мъск го лъжат доставчиците на части, а той сигурно плаща добре - скъпо за тези части.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеLast edited by supertrader; 04.06.2025, 13:27.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Домашно за утре:
За 5 месеца рашистите окупират 1 282 км2 от територията на Украина.
Намерете колко е неокупираната територия
За колко дни рашистите ще окупират цялата Украина
Не забравяйте, че путлеристите обещаха да я окупират за 3 дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
А, така ти се струва. Не съм се отпускал от 8 март 2020 и не знам дали ще доживея отново да не отварям сутрин днес.бг със свито сърце.
Коментар
-
Демонтираха китайската кола и " УЖАС": - колата е на шест месеца,
30 000 км пробег - ръжда навсякъде!!!
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение...
- 4 Харесвания
Коментар
-
А, така ти се струва. Не съм се отпускал от 8 март 2020 и не знам дали ще доживея отново да не отварям сутрин днес.бг със свито сърце.
- Вече други хора ще преговарят с другата страна, отделили са се и връщане няма, особенно с бой и той е най сигурния начин че няма да се върнат никога и особенно живи.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Почему переговоры в Стамбуле продолжатся, а война — не кончится
Христо Грозев — о подрыве Крымского моста, операции «Паутина» и крушении поезда под Брянском
СБУ подорвала опору Крымского моста. Народный депутат Украины — о целях новой операции
Что россиянам рассказали об ударах Украины по авиабазам на федеральных каналах
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Думата ми е, напрегнат ми се виждаш.
- 1 like
Коментар
-
Това ли измисли?
Ако беше обратното, щяхте да сте надали вой за долните англосаксонски манипулации и номера.
Но щом фокусите ги прявят рашките, проблеми нйет.
Коментар
-
Виждате ли руския А-50, най-ценният самолет? Повече няма да го видите. По време на операция „Паяжина“ последният боеспособен такъв самолет беше „убит“ на военното летище Иваново-Северное. ПОСЛЕДНИЯТ!
A-50 беше самолет за ранно предупреждение с голям обсег, който насочваше изтребители към цели. Общо в Съветския съюз са построени 31 такива самолета. Към 2022 г. Руската федерация имаше няколко неработещи А-50 и само 3 бяха напълно боеспособни. Украйна "уби" 2 от тях по-рано, а на 1 юни довърши и последния. Разбира се, Руската федерация не е в състояние да построи такъв самолет. Сега ще го сглобяват парче по парче - и нищо няма да излезе. И ако излезе нещо грозно - пак пристигат поздрави от Украйна
- 5 Харесвания
Коментар
-
34:35Now playing Демонтаж Крымского моста начался! Нанесён удар в самое уязвимое место!!!
384K views16 hours ago
Роман Цимбалюк
Някви руски военни са яко недоволни, че царят им се оказа гол... ъъъ невидим даже
и тия руски военни що така са се завълнували за на пинокио макетчето - умом непонятно
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...Лятото дойде, напече.
И акълът се разТече.
Ако беше обратното, щяхте да сте надали вой за долните англосаксонски манипулации и номера.
Но щом фокусите ги прявят рашките, проблеми нйет.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар