IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• barbaron, има видео на Тесла какво се е случило с шарнирните връзки по ходовата част след 5 години експлоатация, няма неразбито. Мога да ти снимам кола на 500 хиляди километра пробег и много по стара, няма разбит нито един шарнир, всички са поставените в завода. Мъск го лъжат доставчиците на части, а той сигурно плаща добре - скъпо за тези части.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Демонтираха китайската кола и " УЖАС": - колата е на шест месеца,
      30 000 км пробег - ръжда навсякъде!!!

Това видео е специално за теб
      Нормално, те си правят видеа на заводите как се произвеждат, върху черната ламарина направо боя, няма грунд, няма нищо и не го крият. Така им е казал някой да ги правят и те така работят. В Китай нещата се произвеждат от хора, които не знаят как работят и дори не знаят за какво са тези неща. Но Запада много иска да ги използва.
      Last edited by supertrader; 04.06.2025, 13:27.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Домашно за утре:
        За 5 месеца рашистите окупират 1 282 км2 от територията на Украина.
        Намерете колко е неокупираната територия
        За колко дни рашистите ще окупират цялата Украина
        Не забравяйте, че путлеристите обещаха да я окупират за 3 дни
        Барби, вече е обяд - вземи хапни, поспи и после към 4 ч. пак заповядай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

А, така ти се струва. Не съм се отпускал от 8 март 2020 и не знам дали ще доживея отново да не отварям сутрин днес.бг със свито сърце.
          ?!? Що бе, брат?

Коментар

• Домашно за утре:
            За 5 месеца рашистите окупират 1 282 км2 от територията на Украина.
            Намерете колко е неокупираната територия
            За колко дни рашистите ще окупират цялата Украина
            Не забравяйте, че путлеристите обещаха да я окупират за 3 дни

Коментар

• Tepix, в медиите са само лъжи за този конфликт, има хора участвали в самото му начало и вземали решения дори руските войски от западния военен окръг да влязат в Украйна на 22.02.2022г. се случва и говорят, пишат..но никой не им обръща грам внимание.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Демонтираха китайската кола и " УЖАС": - колата е на шест месеца,
                30 000 км пробег - ръжда навсякъде!!!
                Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                ...
                Това видео е специално за теб

Коментар

А, така ти се струва. Не съм се отпускал от 8 март 2020 и не знам дали ще доживея отново да не отварям сутрин днес.бг със свито сърце.
                  - Цивилизования начин да приключат конфликта е да се проведат избори в Украйна, никой няма да ги избере тези и всичко ще приключи. Последно руснаците изстреляли два искандера по потенциални военни обекти, някакви работилници които могат да се използват за ремонт, не че са се ползвали, те няма какво да използват и по важното няма кой да ремонтира в тях военна техника, по простата причина че няма да му платят нищо. Искандерите ударили съвсем точно и няма нито една човешка жертва от тях. Обаче какво са стреляли по тях и с какво, от зенитни ракети очевидно повредени - 30 човека жертви казват украинците. Само за това нещо - подаваш си отставката и в никакви Истамбули нужда няма да ходиш, нема нужда просто.
                  - Вече други хора ще преговарят с другата страна, отделили са се и връщане няма, особенно с бой и той е най сигурния начин че няма да се върнат никога и особенно живи.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Думата ми е, напрегнат ми се виждаш.

Коментар

Това ли измисли?
                      Ако беше обратното, щяхте да сте надали вой за долните англосаксонски манипулации и номера.
                      Но щом фокусите ги прявят рашките, проблеми нйет.
                      Думата ми е, напрегнат ми се виждаш.

Коментар

• barbaron, всичките 30 могат да летят, те не са западна техника. За какво са им ?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Виждате ли руския А-50, най-ценният самолет? Повече няма да го видите. По време на операция „Паяжина“ последният боеспособен такъв самолет беше „убит“ на военното летище Иваново-Северное. ПОСЛЕДНИЯТ!

A-50 беше самолет за ранно предупреждение с голям обсег, който насочваше изтребители към цели. Общо в Съветския съюз са построени 31 такива самолета. Към 2022 г. Руската федерация имаше няколко неработещи А-50 и само 3 бяха напълно боеспособни. Украйна "уби" 2 от тях по-рано, а на 1 юни довърши и последния. Разбира се, Руската федерация не е в състояние да построи такъв самолет. Сега ще го сглобяват парче по парче - и нищо няма да излезе. И ако излезе нещо грозно - пак пристигат поздрави от Украйна

Коментар

• 34:35Now playing Демонтаж Крымского моста начался! Нанесён удар в самое уязвимое место!!!

384K views16 hours ago
                            Роман Цимбалюк

Някви руски военни са яко недоволни, че царят им се оказа гол... ъъъ невидим даже
                            и тия руски военни що така са се завълнували за на пинокио макетчето - умом непонятно

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Лятото дойде, напече.
                              И акълът се разТече.
                              Това ли измисли?
                              Ако беше обратното, щяхте да сте надали вой за долните англосаксонски манипулации и номера.
                              Но щом фокусите ги прявят рашките, проблеми нйет.

Коментар

Working...
                              X