IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Я хвърлете някое очо и ушо тук:
    https://youtu.be/pETXnO0KoCw?si=BCYPTHXIq3IibUCm
    Търси им го пусни със субтитри на мова че руски не разбират

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Братчеди какво става с моста и с таурусите, ще ги стреляте ли , ще го взривявате ли-
      thenewone 02 Март 2024 11:33ч.

      Къв ти е проблемът: че херовете не са опазили гехаймниса? Ако искаха до поставят Шолци на течение, щяха да го свържат със заверата. И нямаше да им знаем имената. Ако някой вътре в Бундесвера ги осветлява, може да означава, че на някои от военните им е писнало да ги действат безотговорници. Сепак Урсула откъде тръгна към ЕК? Ами оттам - от Бундесвера. Дружките ѝ от там, къде се дянаха - ами там са си. И планират да събарят мостове, ама да не ги хванат.


      Според мен ключовото изречение е планират да събарят мостове, ама да не ги хванат. Как по точно може да се каже за такова изпълнение освен измекярщина и лгбт-шници- ще се правим на ни ракета изстрелвали, ни мост събаряли.


      Е затова руските (както и други) служби подслушват. Няма какво да им се сърдим. Добре свършена работа. Лъсна гъзо на НАТО посред бял ден.



      Ехаа каква демокрация само, акаунтите разпространили записите са изтрити хахахаахха-- a бе това не ви ли намирисва на тоталитаризъм- единствено държавната линия е права и всяко отклонение трябва да се наказва

      По руските сайтове има транскрипция на конферентния им разговор.

      Ако оставим настрана техните (немските) планове за организация и обстрел с "Тауруси" на руски цели, вкл. Кримския мост (един от тях казва, че ще трябнат 20 ракети, за да стигне една и да направи дупка на моста), думите им подтвърждават, че англичаните и французите отдавна са в Ойкрайна с техните ракети, като обсъждат организационна и техническа помощ от тяхна страна (на англичаните и французите) като например обработка на спътникови снимки в реално време за водене на ракетите до целта.

      Споменават и за множество "цивилно облечени с американски акцент" в страна 404.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Сикорски баща какъв е ? Поляк и рускиня, после в Украйна и после в Москва в руската императорска армия..А децата имат 75% гена на майката.
        Никакви поляци няма в потеклото му, не знам откъде си измисляш?

        Чист руснак, с руско православно и националистическо потекло.

        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Igor_Sikorsky

        Коментар


        • livret, да не се е случвало да сме със Западна Европа след Освобождението разбирам да си фантазирате нереалии. След като се създава държавата въпреки огромното им нежелание и лъжете че те точно обратното - не можели да заспят от желание да имаме държава..Това фантазии ли са или поръчкови лъжи ? Руснаци казват че сме се освободили ние самите, те ни уважават участвалите във войната тогава командни офицери, вие твърдите че ни е освободила някаква конференция на Запада на която са искали от Русия да им плати и тя се съгласила. Русия нагло изсипала тук 8 вагона злато и казала на Портата да и плати тя препарации, които препарации дала също толкова виртуално на осъдилите я на конференцията да им ги плати. Те са били загрижени Русия да не вземе злато от Портата - репарации за войната повече отколкото да ни създадат и имаме държава. Разбрали са че е имало някакво злато което българи са събрали и носили на Александър да го молят да събере войска за тази война при която да се освободим и той с това злато напълва хазната на България, защото знае че държава с празна хазна не е държава. За това нещо, защото имаме и пари вече Портата се дръпва и не иска да чуе Великобритания да си ни върне в Османската империя. Събитията следи, те говорят за случилото се, не кой какво написал !
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Някой има ли видеото на майката на навални към юлия- май че и казва кърпичка/ шлюха

            А бе какво стана с гуайдо и тихановска - къде са сега тези борци за демокрация
            Бивша селска учителка по английски, ентелегенциа; да я чуеш само, как го срича...

            Влачат я сега по разни треторазрядни политически клоунади; отделили са ѝ някакво фондче – на нея и на още няколко маргинала-продажници.

            Същата скоро ще е и блядта Нахвална.
            Last edited by Turbolan; 03.03.2024, 00:23.

            Коментар


            • Я хвърлете някое очо и ушо тук:
              https://youtu.be/pETXnO0KoCw?si=BCYPTHXIq3IibUCm

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Пламен Цветков бе професор по история в Нов български университет. Автор е на повече от десет монографии в
                Как един от вас- само един не каза къде щеше да бъде българия ако не бяха руснаците и как щеше да се казва

                Коментар


                • Някой има ли видеото на майката на навални към юлия- май че и казва кърпичка/ шлюха

                  А бе какво стана с гуайдо и тихановска - къде са сега тези борци за демокрация
                  Last edited by v_tin; 02.03.2024, 22:00.

                  Коментар


                  • Китайски фирми добиват дървесина, тези райони са обезлюдени и има само възрастни хора. Първо сами си пишат колко са добили и са ги проверили руснаците дали лъжат - съвсем точни количества дават. Като дойде студа оставили на местното населени готови изрезки, да си вземат и да се топлят. Също понеже използват ресурсите на тези хора им дават и по един китайски личен документ и с него пенсия която би им се полагала в Китай, те си имат руски пенсии които получават и плюс тях и китайска. Бай китаец не е крадец, в Китай са го възпитали да не краде.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
                      активирани да празнуват фалшивия и измислен празник 3-ти март и като руски такъв. Т.е. правят поклонение на Русия на националния български празник (макар и фалшив). Не знам да има държава с света, където хора празнуват национален празник, увити във флага на чужда държава и с чужди знамена! Акцийките им да слагат руски знамена по електрическите стълбове, разбира се, са координирани с рашисткото посолство.
                      Пламен Цветков бе професор по история в Нов български университет. Автор е на повече от десет монографии в областта на политическата и дипломатическа история на 20 век. Последно преди смъртта си издаде едно изключително историческо изследване за света на мегамитовете. В него големият български историк разбива много клишета – продукт на вековно премълчаване и говорене на лъжи, налагани, а и приемани като аксиоматични истини.
                      Проф.Цветков е един първите историци в годините след 1990-а, който изговори, доказа с документи и изследвания, с факти, че 3 март не може, няма как е да националният празник на България, защото, по думите му, „това е по–скоро ден, поругаващ националното достойнство”.
                      „Едно повече от вековно българско управленско безгръбначие спрямо Русия, което го има и до ден днешен, дълго насаждано, вече работещо като инстинкт подчинение на всичко руско и съветско, продължава да поругава националното ни достойнство. Защото никоя уважаваща себе си нация не чества за свой национален празник едно външно събитие“, категоричен е професорът.
                      И продължава: „Дори и да има спорове за това какво точно се е случило на 3 март, просто това е събитие, в което няма българско присъствие. Има българско участие във войната, но няма българско участие в подписването на Санстефанския договор. Освен това негов главен автор е граф Игнатиев. В записките си, публикувани в България още преди 1989 г., той в прав текст казва, че историческата мисия на Русия е да обедини славяните под свое ръководство върху развалините на Австрия и Турция. Това изречение ни казва, че човек трябва да има много голяма фантазия, за да твърди, че граф Игнатиев е освободител на България. Това е един българоядец, един човек, който е искал унищожението на България. Но сега една от централните софийски улици носи неговото име. Така че това е една наистина пагубна дата“.

                      Коментар


                      • Gerasim_Burgaski,с Китай дори да се скарат което е много слабо вероятно никога няма да е по силен от тях военно. После китайците имат огромни градове които могат да се ударя само с по два въздушни взрива над тях и после нищо няма да остане, те не са нито глупаци китайчетата, нито чак толкова военолюбиви - прости да се налагат със сила. В Украйна се използва психотронно оръжие, тези които са на фронта са извън обсега му и много бързо включват мозъците им да работят. Тези които са се изнесли от Авдеевка и са избягали са казали на бабите че оттатък нещо се случва с хората и са като дрогирани и по някакъв начин ги карат да вярват че Русия е врага който ги напада и им мисли злото. Руснаците им показаха изоставените оръжия, без автоматичните пушки са си тръгнали.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Между другото от ВСУ казват Нато въобще да не идва, не им трябват и няма да могат да воюват там. Инструкторите които са ги обучавали не са имали и най малка представа какво представлява сега войната, те трябва да се учат на такава война как се води казват те. Казват че били глупаци. Артилерията на противника тук не само стреля, а винаги попада защото се навежда от дронове и дроновете не само навеждат а и самите те убиват. Значи е вярно това което гледах и разказваха други от ВСУ - те винаги попадат. Имаше за разувнавателната информация която им давали американците, вече била неизползваема - тръгват да обграждат малка група и се оказва че няма никой, обръщат се да се върнат и руснаците пред тях и човека казва от 30 - 40 останахме само трима, другия дето е до него и още един но нето го нямало сега. Има канал, в него обясняват как воюват всу самите те, ако искате мога да го потърся.
                          Click image for larger version

Name:	IMG_20240302_213622_880.jpg
Views:	1
Size:	70.0 КБ
ID:	4162628

                          Коментар


                          • Между другото от ВСУ казват Нато въобще да не идва, не им трябват и няма да могат да воюват там. Инструкторите които са ги обучавали не са имали и най малка представа какво представлява сега войната, те трябва да се учат на такава война как се води казват те. Казват че били глупаци. Артилерията на противника тук не само стреля, а винаги попада защото се навежда от дронове и дроновете не само навеждат а и самите те убиват. Значи е вярно това което гледах и разказваха други от ВСУ - те винаги попадат. Имаше за разувнавателната информация която им давали американците, вече била неизползваема - тръгват да обграждат малка група и се оказва че няма никой, обръщат се да се върнат и руснаците пред тях и човека казва от 30 - 40 останахме само трима, другия дето е до него и още един но нето го нямало сега. Има канал, в него обясняват как воюват всу самите те, ако искате мога да го потърся.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Gerasim_Burgaski, ти ги питаш какви са и ти казват че са руснаци, сега ще ги прекръстваш на украинци. В края на Втората световна също повечето са украинци, и като ги питат какви са са казвали руснаци и са обяснявали че Украйна е тази част на Русия която е по насам към Европа и е по малка, другата част е където е Москва. Голям мерак да се раздели Русия и да се намразят, но като ги гледам много бързо ще плюят на запада, а украинците много добре се бият когато са заедно с руснаците са огън и после като ви подпукат да няма - Ама що така стана ! А Гурко не е украинец и като е бил млад са живяли в другата част на Русия откъдето е баща му май също военен.
                              Напротив, тънката сметка на САЩ и ЕС за следващите десетина години беше Русия да загуби контролирано, като се отдръпне на приемливи от гледна точка политическият престиж позиции, дори и да не освободи всички украински територии. После Воссоединителя по случай Великата Победа ще им устрои на ватата едно затягане на гайки за 4-5-6-7-8 години, после се вознася и се договарят с новите за хуманитарна помощ в замяна на превръщането на Русия в санитарен кордон срещу Китай.
                              Ествено, Китай рано или късно ще ги изкльопа, но ще се забави едно двайсетина години, пък дотогава я Нефритеният трон, я Нефритеният император.
                              Това е вариант максимум, а разпадането на Русия е крайно нежелателен, макар и реализуем вариант. Сега имат един прогресивно остаряващ геополитически маниак, с голям, но спаружен ядрен кренвирш. При разпадането на Русия ще имат двайсетина надъхани геополитически маниачета. Всичките - с малки ядрени кренвиршчета.

                              Коментар


                              • Досега повече от две години почти всяка седмица някой руски политик или пропагандатор плашеше
                                света с ядрена война и унищожение. То не беше потопяването на Великобритания със Сармати, не беше прокарване на проток "Сталин" между Канада и Мексико, не беше превръщането на западните столици в ядрена пепел. Заедно с това почти всеки ден руското знаме се "развяваше" над Берлин а заплахите "Можем повторит", "За три дня до Берлина( Варшаву, Киев и т.н.), за неделю до Ламанша" от дълги години присъстват в речника на руските политици. И всичко това се възприемаше като нещо нормално от путинистите в България. Но беше достатъчно "меката китка" Макрон да обяви, че изпращането на западни войски не е изключено а Лойд Остин да каже, че при падане на Украйна Путин ще нападне натовска държава и ще се наложи НАТО да воюва с Русия и петата колона нададе неистов вой.

                                Коментар

                                Working...
                                X