IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Gerasim_Burgaski, ти ги питаш какви са и ти казват че са руснаци, сега ще ги прекръстваш на украинци. В края на Втората световна също повечето са украинци, и като ги питат какви са са казвали руснаци и са обяснявали че Украйна е тази част на Русия която е по насам към Европа и е по малка, другата част е където е Москва. Голям мерак да се раздели Русия и да се намразят, но като ги гледам много бързо ще плюят на запада, а украинците много добре се бият когато са заедно с руснаците са огън и после като ви подпукат да няма - Ама що така стана ! А Гурко не е украинец и като е бил млад са живяли в другата част на Русия откъдето е баща му май също военен.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • красота !

      https://twitter.com/i/status/1763977160543334870

      Коментар


      • И понеже наближава 3 март е ред да припомним най-гнусната лъжа на путинската пропаганда - България била освободена от ватниците!
        Изследването на историка и етнически българин Н.Балтажи, бивш посланик на Киив в София показва, че 51 % от императорската армия е била съставена от украински полкове.
        Имало е много поляци, финландци, НИЩОЖЕН брой руснаци. Вижте паметниците от войната 1878 г - там директно са изписани украинските полкове на Александър Втори - Киевски, харковски Полтавски, Черниговски, Одески - над 50 полка! Първият имперски генерал, който слиза на Свищовския бряг на Дунава е украинец, който заедно с неговия украинско полк освобождава града и прави предпостие за императора. Който, между другото също не е руснак, както и повечето му генерали! Генерал Гурко е украинец, има генерали с германско, френско, шведско, естонско и прочие неруско потекло! Замислете се на наглостта на Мутрофанова да вдига руско знаме над чужди кости по време на честванията! Дано най-после има украински, финландски, полски и прочие знамена на действително падналите за свободата на България!
        раZZZZZпад за блатната джамахирия-раzИЯ!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Gerasim_Burgaski, пожара на 29-ти в Тексас, може да си го намериш в западните медии - анимацийка. И не са искали не са се запалили бойните глави за ракетите, а запалят ли се конвенционалните им заряди в пожар си детонират и после детонират термоядрените.
          Няма да се свършите дращювците с акъл на пиле. Ако Америка искаше да унищожава и изпепелява СССР и Русия, имаше поне 10-15 години на разположение след ВСВ. Имаше и поводи колкото щеш - блокадата на Берлин, съветско-китайската агресия в Корея, Карибската криза и пр. Пък дори и по време на разпада и невероятната разруха и дезинтеграция в СССР и Русия през 90-те години. Само че им изпращаха храна, а не бомби. Щото не изповядват комунистически и квазикомунистически "ценности" като твоите.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

            Те ако искаха да бяха унищожили повечето военна промишленост на САЩ със собствените и оръжия до сега.
            Украинците продължават да денацифицират рашистите край Авдеевка!

            https://t.me/ButusovPlus/8465

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              То, че Герчо не е срещал Путин е ясно и напразно си губиш времето с въпроса. Ясно е обаче, по неговите ежедневни изяви, че е побъркан на тази тема и акъл няма да му дойде. Що продължаваш да се ангажираш с този?
              На руZZнаците всичките им войни са в името на мира.
              Мир ще има когато я няма педерацията .RU
              Като се раZпаднат на десетина ре$публики.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                Така е! Путлер ще ZZабие последния пирон в ковчега на втората империя на Zлото - РФ
                Те ако искаха да бяха унищожили повечето военна промишленост на САЩ със собствените и оръжия до сега.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Чета статията в поглед за немското корабче- изпукало няколко ракетки срещу нло, пък то да се окаже говедарски дрон. Добре че не са го свалили , че тогава щяха да видят кон боб яде ли

                  Анекдотични новини идват от Червено море, където германската фрегата „Хесен“ смело стреля по американския безпилотен самолет Reaper и едва не потопи скъпата играчка на своите старши задгранични партньори. Hessen е гордостта на германския флот с 240 моряци на борда, изпратени от Германия до източните брегове на Африка, за да защитават търговските кораби като част от военноморската мисия на ЕС Aspides.

                  В същото време инспекторът на германските ВМС Ян Кристиан Каак благодари на екипажа на военния кораб за тяхната служба и защити моряците от критики, като каза, че са се държали „като по учебник“.

                  Това беше случай като по учебник. Дронът беше ясно класифициран като враждебен. Като командир бих действал точно по същия начин “, коментира събитието вицеадмиралът пред агенция dpa.

                  Изглежда, че американският дрон се движи с висока скорост в район, където по това време има 15 цивилни търговски кораба, като системата му за разпознаване е деактивирана. Нещо повече, оказа се, че той лети по някаква си своя работа като част от напълно различна операция под звездно-полосатия флаг и не действа като част от мисията на Prosperity Guardian, насочена срещу хуситите.

                  След като германците забелязаха дрона на радара, екипажът на „Хесен“ се свърза с американските си военноморски другари в Prosperity Guardian, но те също бяха на тъмно.

                  Решението за откриване на огън беше взето в съответствие с договорените правила и след консултация с командните центрове “, се казва в изявление на германското военно ведомство.

                  Най-смешното е, че Reaper е спасен, ни повече, ни по-малко от технически дефект на двете немски зенитни ракети, които не сработват и падат благополучно в морето. Човек може само да си представи какво щеше да се случи, ако корабът наистина беше атакуван от бойни дронове на хусите.

                  В неудобна ситуация се оказа и Министерството на отбраната на Германия, чийто представител в сряда на правителствена пресконференция смело съобщи за реално първото бойно използване на оръжие от германския флот за последните 79 години.

                  Военните казват, че инцидентът показва, че координацията между различните приятелски мисии, действащи в региона около Йемен, трябва да бъде подобрена. Свалянето на дрона Reaper, който също може да бъде оборудван с ракети Hellfire, би било катастрофално, според няколко военни служители, информирани за инцидента.

                  Междувременно представителят на отбраната на парламентарната група на ХДС/ХСС в Бундестага Флориан Хан посочи за възможен проблем с боеприпасите за Хесен.

                  Току-що получихме отговор на нашето искане, че потреблението на боеприпаси на фрегатата Хесен не може да бъде попълнено, тъй като съответният промишлен капацитет вече не съществува. Ако боеприпасите свършат, ще бъдем принудени да изтеглим фрегатата “, вдигна безпомощно ръце Хан в интервю за Die Welt.


                  Ведомството на Борис Писториус като цяло не скри факта, че дори в случай на подготовка за операция, където се поставят особено високи изисквания към оборудването и екипажите, не повече от 30% от корабите ще бъдат в състояние на „пълна бойна готовност“, а „оперативната сфера на действията на военноморските сили са силно ограничени поради материалната обезпеченост на частите “ .
                  Да живееш в нищета и да пукнеш за богатството на царете, разрушавайки чужди домове – това е то русский мир. Този мир искаш и ти.

                  Коментар


                  • Най-малко пет експлозии разтърсиха Севастопол на окупирания от руснаците полуостров Крим на 1 март. Това съобщи местният „Телеграм“ канал „Кримски вятър“. Преди това се появиха съобщения за димна завеса над залива при града, в който е базата на Руския черноморски флот. Прозвучала е сирена за въздушна тревога. Още: 50 хиляди кримски татари принудително са напуснали Крим след руското нахлуване Удар в Саки Руската противовъздушна отбрана е заработила активно в районите на Евпатория и Саки – в западната част на полуострова, малко по на север от Севастопол. Самолет за борба с подводници Be-12 патрулира по западното крайбрежие на Крим. Според източници на канала – в Севастопол и Саки има точни попадения. Поразена военна база В Гвардейско – в централната част на Крим – също е имало взрив. Според „Кримски вятър“ там е била ударена военна база на руснаците. Все още няма подробности. Още: 2 години война: Целите на Украйна и Русия - кой, кога и как ще победи? Говори ген. Съби Събев (ВИДЕО) Руско признание Т.нар. губернатор на Крим, назначен от Москва, Михаил Развожаев написа, че ПВО е в активен режим в Севастопол. Той призова жителите да останат „спокойни“, но и да се отправят към убежищата или на „безопасни места“. Основната заплаха е от отломки, посочи той и допълни, че се работело за поразяване на въздушни цели. По-късно добави, че има дим в залива на Севастопол и че това е „стандартен похват“ на военните за прикритие. Развожаев написа, че поражения по инфраструктурата на Севастопол нямало. Атака срещу Кримския мост? Според руския "Телеграм" канал Mash украинската армия се е опитала да атакува Кримския мост с комбиниран удар от британски крилати ракети Storm Shadow и американски ADM-160 MALD. Твърди се, че поне 12 ракети са били свалени. "Кримски вятър" съобщава, че Кримският мост е бил затворен за движение. Местните власти пък пишат, че в центъра на Севастопол няма ток. Засечен е и пожар южно от пистата на летището в Симферопол.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Gerasim_Burgaski, пожара на 29-ти в Тексас, може да си го намериш в западните медии - анимацийка.
                      Така е! Путлер ще ZZабие последния пирон в ковчега на втората империя на Zлото - РФ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        v_tin, от тези в Германия сега се иска да и видят сметката пак, да я разрушат и те това и правят. После немците по собствено желание ще бягат пак в САЩ.
                        След като не можа за три дена да превземе Украйна,Путин плаче като на погребение..
                        От къде на къде кочината руZZия ще поставя условия каква армия да има Украйна,в кой военнополитически блок да учадтва и в кой икономически съюз..
                        Бой по кагебейската праZZна кратуна..
                        Сега Украйна стана още по-силна и ше бъде член на НАТО и ЕС,а окупираните територии ше бъдат деокупитани и блатната замръзнала джамахирия ще плаща репарации за разрушената инфраструктура и избитите невинни украинци..
                        руZZия се разпада-НЕОБРАТИМО ,след като военнопрестъпника и терорист Путин избива и собственото си население,само и само да остане на власт..

                        Коментар


                        • Gerasim_Burgaski, пожара на 29-ти в Тексас, може да си го намериш в западните медии - анимацийка. И не са искали не са се запалили бойните глави за ракетите, а запалят ли се конвенционалните им заряди в пожар си детонират и после детонират термоядрените.
                          Last edited by supertrader; 02.03.2024, 19:48.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Gerasim_Burgaski, 80 -те години в СССР бяха открили нов тип бомба, казваха че е неутронна. Смятаха че Запада също са я открили и искаха да се забрани. Оръжието се описваше така - с тази бомба нищо не се унищожава, поражения върху физическите обекти няма, първо казаха че само там където е паднала в радиус от няколко километра ще има разрушения, а хората в радиус от над 100 километра - диаметър 200 ще бъдат унищожени, радиацията много бързо се разсейва. После казаха че поражения върху материалната част въобще няма да има, хората в радиус до 300км ще загинат и други хора които не са били в периметъра могат веднага да влязат. Хора и животни ще са мъртви. Организираха се едни митинги за демонстрация да се забрани, но Запада въобще не реагираха. Стана ясно че те такова оръжие нямат явно и тогава казаха че е било блъф на Запада и са се изплашили, така приключи всичко. После след години там където е имало ядрен арсенал- бойни глави имаше една частична подмяна с нови доста по различни много малки и леки. После дойде 90 -та година и СССР се разпадна, соц.лагера се бил провалил продоволственно помните ли как нямахме царевица. Сега може да се каже, всичко имаше, специално с изхранването никакъв проблем, имаше свръхпродукция в земеделието. Унищожиха храни, намалиха засетите площи доста точно тогава и пак имаше, унищожиха зърно много. За да се спусне Запада да ни помага и после политически промени, плурализъм, демокрация и промени и ставаме приятели със Запада, обединяваме се. В Русия е било същото, гледах един който е копал дупки с багера в гората в който после насипвали салами от складовете беше писал и така се направи щандовете да се изпразнят. Идеята беше да не се случи война като се открият нови оръжия, защото беше ясно че ще се открият.
                            някоя анимацийка няма ли да дадете?
                            АЙАХАХХАХАХХАХхаххахХХАХАХАХ
                            МОЖЕ и армата на фронта-пак анимация ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            идVa и Коледата на раZшистката кремлинска хунта
                            раzПАДА на *.RU* е въпрос на време

                            Коментар


                            • Gerasim_Burgaski, 80 -те години в СССР бяха открили нов тип бомба, казваха че е неутронна. Смятаха че Запада също са я открили и искаха да се забрани. Оръжието се описваше така - с тази бомба нищо не се унищожава, поражения върху физическите обекти няма, първо казаха че само там където е паднала в радиус от няколко километра ще има разрушения, а хората в радиус от над 100 километра - диаметър 200 ще бъдат унищожени, радиацията много бързо се разсейва. После казаха че поражения върху материалната част въобще няма да има, хората в радиус до 300км ще загинат и други хора които не са били в периметъра могат веднага да влязат. Хора и животни ще са мъртви. Организираха се едни митинги за демонстрация да се забрани, но Запада въобще не реагираха. Стана ясно че те такова оръжие нямат явно и тогава казаха че е било блъф на Запада и са се изплашили, така приключи всичко. После след години там където е имало ядрен арсенал- бойни глави имаше една частична подмяна с нови доста по различни много малки и леки. После дойде 90 -та година и СССР се разпадна, соц.лагера се бил провалил продоволственно помните ли как нямахме царевица. Сега може да се каже, всичко имаше, специално с изхранването никакъв проблем, имаше свръхпродукция в земеделието. Унищожиха храни, намалиха засетите площи доста точно тогава и пак имаше, унищожиха зърно много. За да се спусне Запада да ни помага и после политически промени, плурализъм, демокрация и промени и ставаме приятели със Запада, обединяваме се. В Русия е било същото, гледах един който е копал дупки с багера в гората в който после насипвали салами от складовете беше писал и така се направи щандовете да се изпразнят. Идеята беше да не се случи война като се открият нови оръжия, защото беше ясно че ще се открият.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар

                              Working...
                              X