IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
    Кой даде Македония на Тито???

    Коментар


    • Click image for larger version

Name:	IMG_20240302_190958_124.jpg
Views:	1
Size:	78.5 КБ
ID:	4162589

      Коментар


      • армата КОГА?
        вътрешни тоалетни за 130 млн Vатника КОГА?

        Коментар



        • Злитe eзици paзпpaвят чe вeднъж ,ĸaтo мaлъĸ пyтлep oпитaл дa нe лъжe eдин чac, в cлeдcтвиe нa ĸoeтo eдвa нe yмpял. Oт тoгaвa тoй нe e cпpял дa ce гpижи зa coбcтвeнoтo cи здpaвe…

          Коментар


          • Чета статията в поглед за немското корабче- изпукало няколко ракетки срещу нло, пък то да се окаже говедарски дрон. Добре че не са го свалили , че тогава щяха да видят кон боб яде ли

            Анекдотични новини идват от Червено море, където германската фрегата „Хесен“ смело стреля по американския безпилотен самолет Reaper и едва не потопи скъпата играчка на своите старши задгранични партньори. Hessen е гордостта на германския флот с 240 моряци на борда, изпратени от Германия до източните брегове на Африка, за да защитават търговските кораби като част от военноморската мисия на ЕС Aspides.

            В същото време инспекторът на германските ВМС Ян Кристиан Каак благодари на екипажа на военния кораб за тяхната служба и защити моряците от критики, като каза, че са се държали „като по учебник“.

            Това беше случай като по учебник. Дронът беше ясно класифициран като враждебен. Като командир бих действал точно по същия начин “, коментира събитието вицеадмиралът пред агенция dpa.

            Изглежда, че американският дрон се движи с висока скорост в район, където по това време има 15 цивилни търговски кораба, като системата му за разпознаване е деактивирана. Нещо повече, оказа се, че той лети по някаква си своя работа като част от напълно различна операция под звездно-полосатия флаг и не действа като част от мисията на Prosperity Guardian, насочена срещу хуситите.

            След като германците забелязаха дрона на радара, екипажът на „Хесен“ се свърза с американските си военноморски другари в Prosperity Guardian, но те също бяха на тъмно.

            Решението за откриване на огън беше взето в съответствие с договорените правила и след консултация с командните центрове “, се казва в изявление на германското военно ведомство.

            Най-смешното е, че Reaper е спасен, ни повече, ни по-малко от технически дефект на двете немски зенитни ракети, които не сработват и падат благополучно в морето. Човек може само да си представи какво щеше да се случи, ако корабът наистина беше атакуван от бойни дронове на хусите.

            В неудобна ситуация се оказа и Министерството на отбраната на Германия, чийто представител в сряда на правителствена пресконференция смело съобщи за реално първото бойно използване на оръжие от германския флот за последните 79 години.

            Военните казват, че инцидентът показва, че координацията между различните приятелски мисии, действащи в региона около Йемен, трябва да бъде подобрена. Свалянето на дрона Reaper, който също може да бъде оборудван с ракети Hellfire, би било катастрофално, според няколко военни служители, информирани за инцидента.

            Междувременно представителят на отбраната на парламентарната група на ХДС/ХСС в Бундестага Флориан Хан посочи за възможен проблем с боеприпасите за Хесен.

            Току-що получихме отговор на нашето искане, че потреблението на боеприпаси на фрегатата Хесен не може да бъде попълнено, тъй като съответният промишлен капацитет вече не съществува. Ако боеприпасите свършат, ще бъдем принудени да изтеглим фрегатата “, вдигна безпомощно ръце Хан в интервю за Die Welt.


            Ведомството на Борис Писториус като цяло не скри факта, че дори в случай на подготовка за операция, където се поставят особено високи изисквания към оборудването и екипажите, не повече от 30% от корабите ще бъдат в състояние на „пълна бойна готовност“, а „оперативната сфера на действията на военноморските сили са силно ограничени поради материалната обезпеченост на частите “ .

            Коментар


            • v_tin, от тези в Германия сега се иска да и видят сметката пак, да я разрушат и те това и правят. После немците по собствено желание ще бягат пак в САЩ.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • И има нещо много странно в това как близки хора се избиват на фронта, украинците и руснаците.
                https://www.youtube.com/watch?v=f0KIumTcjHo , дали не става въпрос за такава технология за контрол.
                Защото събитията с Украйна след 2014 година са много странни. Русия я устройва връщане назад към ситуацията отпреди 2014 година, нищо друго - Крим украйнски, Украйна към Русия и връщане към преди 1990 година, никаква търговия със западни държави. Тези 35 години бяха глупост, те единственно искат да прилапат големите им компании суровините на Русия и народа ще тъне в мизерия, ще завиждат на Индия.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • хо хо хо хо
                  иран няма вече аружия за блатната североазиатска джамахирия
                  северна корея свършиха и вече не дават
                  ето защо ЗАПАДА спря да дава-УКРАЙНА си е самодостатъчна и мачка терораZша бавно славно методично-
                  ИДВА РАzzzzПАДА на северомонголците
                  ЕБАСИ ЯКОТО

                  Коментар


                  • Аз не я разбирам тази демокрация- хем военните потвърждават че записа е автентичен, хем акаунтите са изтрите- тоест някой се опитва да заглуши истината- някой ще каже ли дали съм прав. Ииииииииии още нещо- в държавата и в армията си има субординация- тоест всеки по вишестоящ командва нишестоящите. Ако примем че шолц е генерал, а коментиралите негови подчинени дали шолц не трябва да ги разжалва и да ги даде на вълците Офицер от БА (нерегистриран)

                    От целия материал става ясно, че: Не е важно, че германската армия замисля терористични удари с 20+ ракети по Керченския мост. Важното е, че са ги хванали да го обсъждат. Не е важно, че това е акт на ВОЙНА от страна на Германия, при това ТЕРОРИСТИЧЕН, важно е, че са изтрили акаунтите, които разкриват престъплението в момента на неговото планиране. От записа също става ясно, че ШОЛЦ очевидно е наясно с всичко това. В записа подробно се обсъжда как този АКТ НА ВОЙНА да бъде осъществен без следи, водещи към Бундесфера, за да може ШОЛЦ да продължава да мънка, че германците нямат нищо общо. Потресаващо е ниското ниво на мислене, което лъха от материала. ШОЛЦ, ти си посмешището на германската история. Този път от Германия няма да остане нищо, ШОЛЦ.

                    Коментар


                    • v_tin, целта е да си набутат държавата да не получава суровини от Русия и това ще е края на бързо развиващата се икономика на на Германия, на над 10 милиона автомобила произведени на година. После ще са в перманентна икономическа криза, която никога не свършва и ще ходят да търсят по добър живот в САЩ.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Братчеди какво става с моста и с таурусите, ще ги стреляте ли , ще го взривявате ли-
                          thenewone 02 Март 2024 11:33ч.

                          Къв ти е проблемът: че херовете не са опазили гехаймниса? Ако искаха до поставят Шолци на течение, щяха да го свържат със заверата. И нямаше да им знаем имената. Ако някой вътре в Бундесвера ги осветлява, може да означава, че на някои от военните им е писнало да ги действат безотговорници. Сепак Урсула откъде тръгна към ЕК? Ами оттам - от Бундесвера. Дружките ѝ от там, къде се дянаха - ами там са си. И планират да събарят мостове, ама да не ги хванат.


                          Според мен ключовото изречение е планират да събарят мостове, ама да не ги хванат. Как по точно може да се каже за такова изпълнение освен измекярщина и лгбт-шници- ще се правим на ни ракета изстрелвали, ни мост събаряли.


                          Е затова руските (както и други) служби подслушват. Няма какво да им се сърдим. Добре свършена работа. Лъсна гъзо на НАТО посред бял ден.



                          Ехаа каква демокрация само, акаунтите разпространили записите са изтрити хахахаахха-- a бе това не ви ли намирисва на тоталитаризъм- единствено държавната линия е права и всяко отклонение трябва да се наказва

                          Last edited by v_tin; 02.03.2024, 17:48.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            ...аха. Абе така ще да е, няма споръ.



                            Финландия позволи на Украйна да атакува /терор/руZZка територия с нейните оръжия

                            Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/finl...s_2171261.html © Actualno.com
                            Last edited by X_Y; 02.03.2024, 18:10.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                              РАzzzzzzzzzПАДА на северазиатската джамахирия предстои
                              свършват Vи беZZZZаналоговите аружийца:
                              [ATTACH=CONFIG]n4162559[/ATTACH]
                              ...аха. Абе така ще да е, няма споръ.

                              Коментар

                              Working...
                              X