Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Буча където се водят НАЙ-кръвожадните военни действия
София подобен склад за материали
https://www.google.com/maps/@42.6355...7i16384!8i8192
https://www.google.com/maps/@42.6401...7i16384!8i8192
А гледайте градски склад пак на 20-30км от столицата
https://www.google.com/maps/@42.6749...7i16384!8i8192Last edited by X_Y; 04.04.2022, 11:15.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПич, руският спецназ (най-добрите от най-добрите) бяха помляни при Хостомел и Буча. Ако не ти харесва, оплачи се на арменския поп
Няма "най-добри" и от двете страни на барикадата, щом са загинали.
Извод: добре ги въоръжава НАТО. Две мнения по въпроса няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСу-35...100 млн $..в рубли не знам
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
За да влязат рушняците, трябва да е поне Г10 Те сами създадоха конфликт, който сега не им е по силите изобщо. Сами положиха началото на разпада и заличаването на СВОИТЕ граници
Грешката ВИ е, че почвате да отчитате конфликта от месец и нещо, насам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
redcretin, руснаците ако ги питат защо влязоха въобще и трябва да отговорят честно, смислен отговор едва ли могат да дадат. Но са много далеч от заплаха за самата Русия и ако целна им е Украйна да не влезе в НАТО може би ще им се наложи да се разберат за това със САЩ а не с Украйна. Според мен причината са тези хиперзвукови ракети, те са прината за САЩ.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Не знам, дали разбра иронията ми, но свален в боен полет самолет въобще не може да падне така, както показват снимките и видеото.
Или може би летецът го е спрял във въздуха, излязъл на крилото, скочил с парашут и след това машината започнала да пада спокойно, плавно и величествено вертикално до земята, където са я снимали?
Минималната скорост на полет е около 200 км/ч и с нея самолетът така ще се овъргаля и изпочупи на земята, че няма вече да става за снимка за децката градина.
А надали предполагаемо сваленият летец е изпълнявал евентуална бойна задача на минимална скорост, освен ако се е фукал над украинците с фигури от висшия пилотаж.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А моята теза е, че руснаците, като една от ТРИТЕ ГОЛЕМИ в G-3 - не се трогВат да потушат регионален конфликт на своята граница.
Нещо, което би направила всяка от G-3: Китай, САЩ и Русия.
Затова ги определям като 3-те най-големи световни сили, с които не се спори от позиция на силата. Те са, които сами определят безопасността на СВОИТЕ граници.
(ако си на друго мнение - постави го пред Арменския поп...)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНа шефовете ти в ГРУ ли? Прати им поздав от мен, "русский ГРУ, пошел на..."
Апропо, очаквам все пак да се вземат мерки към трола, който си позволява и да клевети!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Страшен линк си дал - свален Су-34, досега свалени 143 литака, 134 гвинтокрила и за капак - един летчик в полева униформа на кашон! Ей това е пример за нискокачествена пропаганда.
Или може би летецът го е спрял във въздуха, излязъл на крилото, скочил с парашут и след това машината започнала да пада спокойно, плавно и величествено вертикално до земята, където са я снимали?
Минималната скорост на полет е около 200 км/ч и с нея самолетът така ще се овъргаля и изпочупи на земята, че няма вече да става за снимка за децката градина. И ще изоре една хууубава следа в гладката оран, сред която така фотогенично се е разположил на снимката.
А надали предполагаемо сваленият летец е изпълнявал евентуалната бойна задача на минимална скорост, освен ако се е фукал над украинците с фигури от висшия пилотаж.Last edited by Хараламп; 04.04.2022, 02:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПаричков, а...ИЗТОЧНИЦИ, КЪДЕ? За този газ, дето ще измести руския? Норвегия има за 4 години, Алжир практически всичко е договорил, Азербайджан може до 16 млрд да праща, Египет и Либия, да вдигнат..колко да вдигнат? Щатите, до 5 млрд, за 14-15 години...до 219 остават колко? А след края на норвежкия? Израел? С това темпо, 800 млрд са за колко години? Австралия? Че тя, не изнася ли и сега всичко за Китай, Япония и Южна Корея? А, след това? Аржентина? Тя какво, няма за къде да изнася? СЕРИОЗНО?
- Много сте готини, кефя ви се.
Коментар
Коментар