IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Паричков, а...ИЗТОЧНИЦИ, КЪДЕ? За този газ, дето ще измести руския? Норвегия има за 4 години, Алжир практически всичко е договорил, Азербайджан може до 16 млрд да праща, Египет и Либия, да вдигнат..колко да вдигнат? Щатите, до 5 млрд, за 14-15 години...до 219 остават колко? А след края на норвежкия? Израел? С това темпо, 800 млрд са за колко години? Австралия? Че тя, не изнася ли и сега всичко за Китай, Япония и Южна Корея? А, след това? Аржентина? Тя какво, няма за къде да изнася? СЕРИОЗНО?
    - Много сте готини, кефя ви се.
    САЩ 5 милиарда?! Това на седмица ли е? САЩ са произвели за 2019 година 930 bcma и могат да товарят в момента към 140 bcma LNG, a ЕС може да приема над 200 bcma LNG. Проблеми има, че има дългосрочни договори с Азия, къде точно се стоварва LNG-то и т.н. Тоя сигурно гледа ТВ Семейство Сидерови, където обясняват, че САЩ нищо не произвеждат, а само печатат долари.

Коментар

• Украинският министър-председател вчера е казал, че посевът на пшеница в страната тази година ще е с 30% по-малко заради военните действия. Информация от БНР.

Сравнимо с намалението при неурожайна година без война, бих казал.

Коментар

• Буча където се водят НАЙ-кръвожадните военни действия

София подобен склад за материали
        https://www.google.com/maps/@42.6355...7i16384!8i8192
        https://www.google.com/maps/@42.6401...7i16384!8i8192
        А гледайте градски склад пак на 20-30км от столицата
        https://www.google.com/maps/@42.6749...7i16384!8i8192
        Last edited by X_Y; 04.04.2022, 11:15.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Пич, руският спецназ (най-добрите от най-добрите) бяха помляни при Хостомел и Буча. Ако не ти харесва, оплачи се на арменския поп

пич, изобщо не ми се нравят снимки, а още повече - реалността на военните действия, за да ги натрапваш тук.

Няма "най-добри" и от двете страни на барикадата, щом са загинали.

Извод: добре ги въоръжава НАТО. Две мнения по въпроса няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Су-35...100 млн $..в рубли не знам

24 e. 35 e с друг фасон.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Су-35...100 млн $..в рубли не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

За да влязат рушняците, трябва да е поне Г10 Те сами създадоха конфликт, който сега не им е по силите изобщо. Сами положиха началото на разпада и заличаването на СВОИТЕ граници
                Конфликта създадоха НАТО, въоръжавайки военизирани групи в Украйна, повече от 10 години по-рано от началото на войната, през февруари 2022.

Грешката ВИ е, че почвате да отчитате конфликта от месец и нещо, насам.

Коментар

• redcretin, руснаците ако ги питат защо влязоха въобще и трябва да отговорят честно, смислен отговор едва ли могат да дадат. Но са много далеч от заплаха за самата Русия и ако целна им е Украйна да не влезе в НАТО може би ще им се наложи да се разберат за това със САЩ а не с Украйна. Според мен причината са тези хиперзвукови ракети, те са прината за САЩ.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗТОЧНИКА!
                    Моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Не знам, дали разбра иронията ми, но свален в боен полет самолет въобще не може да падне така, както показват снимките и видеото.

Или може би летецът го е спрял във въздуха, излязъл на крилото, скочил с парашут и след това машината започнала да пада спокойно, плавно и величествено вертикално до земята, където са я снимали?

Минималната скорост на полет е около 200 км/ч и с нея самолетът така ще се овъргаля и изпочупи на земята, че няма вече да става за снимка за децката градина.
                      А надали предполагаемо сваленият летец е изпълнявал евентуална бойна задача на минимална скорост, освен ако се е фукал над украинците с фигури от висшия пилотаж.
                      Аеродинамичната му схема е отлична и като цяло трудно ще падне, докато е цял. Долу видео с украинска 27-ца на ПМВ (35-ти расте от 27-ми). Иначе от снимката се вижда, че с е размазал цял, така че или е било авария, или грешка в пилотирането, според мен. Възможен е и не толкова близък сблъсък с някоя ПЗРК.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

А моята теза е, че руснаците, като една от ТРИТЕ ГОЛЕМИ в G-3 - не се трогВат да потушат регионален конфликт на своята граница.

Нещо, което би направила всяка от G-3: Китай, САЩ и Русия.

Затова ги определям като 3-те най-големи световни сили, с които не се спори от позиция на силата. Те са, които сами определят безопасността на СВОИТЕ граници.

(ако си на друго мнение - постави го пред Арменския поп...)
                        За да влязат рушняците, трябва да е поне Г10 Те сами създадоха конфликт, който сега не им е по силите изобщо. Сами положиха началото на разпада и заличаването на СВОИТЕ граници

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          На шефовете ти в ГРУ ли? Прати им поздав от мен, "русский ГРУ, пошел на..."
                          Чиста загуба на време е да те чета, а още по-голяма да ти отговарям.

Апропо, очаквам все пак да се вземат мерки към трола, който си позволява и да клевети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Страшен линк си дал - свален Су-34, досега свалени 143 литака, 134 гвинтокрила и за капак - един летчик в полева униформа на кашон! Ей това е пример за нискокачествена пропаганда.
                            Не знам, дали разбра иронията ми, но свален в боен полет самолет въобще не може да падне така, както показват снимките и видеото.

Или може би летецът го е спрял във въздуха, излязъл на крилото, скочил с парашут и след това машината започнала да пада спокойно, плавно и величествено вертикално до земята, където са я снимали?

Минималната скорост на полет е около 200 км/ч и с нея самолетът така ще се овъргаля и изпочупи на земята, че няма вече да става за снимка за децката градина. И ще изоре една хууубава следа в гладката оран, сред която така фотогенично се е разположил на снимката.
                            А надали предполагаемо сваленият летец е изпълнявал евентуалната бойна задача на минимална скорост, освен ако се е фукал над украинците с фигури от висшия пилотаж.
                            Last edited by Хараламп; 04.04.2022, 02:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                              БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗТОЧНИКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Паричков, а...ИЗТОЧНИЦИ, КЪДЕ? За този газ, дето ще измести руския? Норвегия има за 4 години, Алжир практически всичко е договорил, Азербайджан може до 16 млрд да праща, Египет и Либия, да вдигнат..колко да вдигнат? Щатите, до 5 млрд, за 14-15 години...до 219 остават колко? А след края на норвежкия? Израел? С това темпо, 800 млрд са за колко години? Австралия? Че тя, не изнася ли и сега всичко за Китай, Япония и Южна Корея? А, след това? Аржентина? Тя какво, няма за къде да изнася? СЕРИОЗНО?
                                - Много сте готини, кефя ви се.
                                Поправка товарищ, Азербайджан може да експортира 10 млрд м3 природен газ. Не повече и това е при максимално натоварване на системата за добив.

Коментар

Working...
                                X