IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Благодаря за защитата, но не съм възрастен, в перфектна физическа форма съм. Сбъркал съм и правописа на думата, не ми е силна страна.....важното да не бъркам смисъла. Че виж ги тук тия отцепродавци....и в училище да ги върнеш, пак няма да помогне. Достойнството не се учи. Или го имаш, или не.
    Отцепродавци винаги е имало и ще има, но има надежда, скоро свършат копейките и те ще "свършат" и ще трябва да се хванат за работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Вече не е сигурно, че след 5 години еврогейския съюз въобще ще го има.

Днес имаше предупреждение от Джей Пи Морган, че ако поиска Путин може да унищожи икономически евросъюза като умишлено ограничи производството и доставките на горива.

https://business.dir.bg/ikonomika/ts...skite-dostavki
      Форумната вата съвсем изплискахте легена. Как може нещо което произвежда 2% от световния бвп да унищожи икономически нещо което произвежда 20% от световния бвп? Освен себе си да унищожи( което прави успешно) руската федерация друго не може да направи

Коментар

Днес имаше предупреждение от Джей Пи Морган, че ако поиска Путин може да унищожи икономически евросъюза като умишлено ограничи производството и доставките на горива.

ЕС ще надживее и путина, и мУтрофанова, и ефрейтора от ВВС, ял шамари от марешки.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
          Руските санкции още не са почнали, а Европата губи... Председателят на Федералната мрежова агенция Клаус Мюлер прикани собствениците на къщи и апартаменти да проверят газовите си бойлери и радиатори и да ги настроят така, че максимално да пестят енергия...Призивът бе отправен, след като миналия месец Русия намали подаването на газ... При извънредни ситуации с остър недостиг на газ топла вода ще може да се осигурява само в определени часове на деня...

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/07/02...studeno.535601

Що се бъзикат като не могат да летят...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Благодаря за защитата, но не съм възрастен, в перфектна физическа форма съм. Сбъркал съм и правописа на думата, не ми е силна страна.....важното да не бъркам смисъла. Че виж ги тук тия отцепродавци....и в училище да ги върнеш, пак няма да помогне. Достойнството не се учи. Или го имаш, или не.
            Бае Митьо много си прав направо ме разчувства и замалко да се разплача . Не бях чел такъв пост доста време . Дръж се , дори и да бъркаш , важното е да сме живи и здрави .
            Само не схванах кои са офцепродавците и какво ще ти продават . Ако пак си объркал буква в бързината , Миткоседмачето да помогне .

Коментар

• Розавата промяна ще яде качамак
              https://www.capital.bg/politika_i_ik...te_milioni_ot/

Коментар

• Каза Доктор Ох Боли:

As part of the new payment mechanism, the base price for calculating the export duty on wheat will be 15,000 rubles (over $267) per ton.
                Егати гаврата с ЕС. И от страна на САЩ, и от страна на Русия.

Коментар

• Руските санкции още не са почнали, а Европата губи... Председателят на Федералната мрежова агенция Клаус Мюлер прикани собствениците на къщи и апартаменти да проверят газовите си бойлери и радиатори и да ги настроят така, че максимално да пестят енергия...Призивът бе отправен, след като миналия месец Русия намали подаването на газ... При извънредни ситуации с остър недостиг на газ топла вода ще може да се осигурява само в определени часове на деня...

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/07/02...studeno.535601

Що се бъзикат като не могат да летят...

Коментар

• Мда, докато си чешете езиците, руснаците вече обявиха, че са освободили Лисичанск.
                    В Лисичанске установили знамя Победы: Украина: Бывший СССР: Lenta.ru
                    Сега да видим отбранитлената линия Северс-Бахмут, колко време ще удържи!
                    Впрочем както вече обърнах внимание и преди, фронта по тази линия е значително по къс от този, който съществуваше доскоро.
                    Това само ще засили преимуществото на руската армия в далекобойна артилерия и бронирана техника.
                    Залужни е напън наясно с това, но на Зеленски явно му трябва някакво подобие на успешно удържане на руски натиск.
                    Отдавна вече Змийския остров се изтърка в това отношение, трябва нещо свежо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Адашът може да е възрастен и да не е открил в бързината правилната буква. Ама да го поучаваш точно ти, след като текста ти гъмжи от грешки, айде няма нужда! А бе, всичките ли изрожденци сте с такова високо самочувствие, а в действителност сте кръгли нули?

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Геноци​Д е защото са бегали, ако бяха се били щеше да е сражение.
                        Някой ти писа че трябва да се върнеш на училище . Може ли да пишеш геноцид с Т .
                        И не това не е ксенофобия а излагане на исторически факти . Колко човека да ти го напишат .
                        Ксенофобия е например , отношението към руснаците в тази тема от такива като теб.
                        Сражение.... на мирно население с армия.....как ви хрумват такива глупости. За евреите няма ли да кажете, че са се крили в концлагерите...
                        Да кажеш, че армията на любимата ти държава не веднъж е бягала позорно.... например пред Иван Колев...
                        И лошо отношение към руснаците нямам. Имам към подлагащите им се българи, готови да предадат род и отечество.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

когато има излишък на електроенергия - ами първо ще спрат ТЕЦ-овете- обясняваш че един тез сигурно за няколко милиарда е по малко ценен от един парк за 100киловата- господи боже слез си прибери вересиите
                          Искал е да каже ФЕЦ-овете, толкова е емоционално увлечен че, допуска груби фактически грешки. Очаквано е. Все едно, няма да си признае: Когато е да си похвали бранша, е лъгал и ще продължи да лъже, като за последно. А истината е че, за развъртане и включване на ТЕЦ отиват часове, докато ФЕЦ се вкл/изкл. ЗА СЕКУНДИ на т.к. Инверторите, са почти съвсем безинертни. Разбира се, може да се маневрира с възбуждането и управлението на парата но, тогава, се получават колебания в показателите на парата на котлите, за които, не знам, доколко са допустими.
                          Last edited by Pyramid; 02.07.2022, 22:22.

Коментар

Миналият месец една позната(фенка на ваксините; про-ваксърка) ми разказваше как едвам си оправила здравето, след като получила накаква реакция от бустерна доза. Повече за ковид ваксини не ще да чуе.
                            Отначало си направила една доза, после втора доза, без да и стане нищо, и накрая за капак, за да не изостава от стадото, отишла да си бие бустер, и тогава вече я ударило много лошо.
                            Писах го в другата тема, но не е излишно да го видят повече хора - имах съседка, енергична жена без наднормено тегло, 50тина годишна. Миналата година получи съсирек в мозъка след инжектиране с експерименталните терапии. Оперираха я "успешно", поживя в будна кома известно време, и преди края на годината почина.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Бертроле, за щастие не сме наивни и почти никой не ти се върза. Българите ви бойкотирахме. Да не говорим, че 2/3 от хората, които успяхте да ваксинирате са такива само на хартия и пак ви псуват.

По линията на русофобията ти влизам в положението, семейство трябва да храниш. Обаче по линия на Ковид пропагандата си за Народен съд. Никакви смекчаващи вината обстоятелства. Буквално си убиец.
                              Миналият месец една позната(фенка на ваксините; про-ваксърка) ми разказваше как едвам си оправила здравето, след като получила накаква реакция от бустерна доза. Повече за ковид ваксини не ще да чуе.
                              Отначало си направила една доза, после втора доза, без да и стане нищо, и накрая за капак, за да не изостава от стадото, отишла да си бие бустер, и тогава вече я ударило много лошо.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Я кажи сега в правилната тема, какво не съм проумял. Питам сериозно и неиронично, винаги се радвам ако мога да открия недостатъците в разсъжденията си. Който си спомня, и по въпроса за КОВИД отначало бях на напълно погрешна позиция, при това - много убедено. Може и тук да не виждам правилно картинката, но покажи за кое?
                                За ковида реалността се измерва с извънредната смъртност, а не с ковидната по статистиката.
                                България за нейде 18 месеца загуби >50000 жители, туй то е е простия факт.
                                в същото време почти до Юни 2020 бяхме с по-ниска от обичайната смъртност (та стадото с хибридна помощ повярва, че болест няма )

Коментар

Working...
                                X