better, всеки ще ти спре интернета, комуникация която при това е много по функционална при мащабна война заминава в рая на комуникациите, не се и води чисто цивилна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
satz, не са амониева селитра, каменно брашно е . Амониевата селитра се прозвежда в заводи и се насипва в чували които са маркирани, пише по тях разни неща. Това са най обикновенни чували, които само са зашити с машинка.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Точно така ще стане,и един мармот ще завива шоколад....... Не знам какво( освен копейките) ви кара да мислите че арабите примерно ще се съобразяват с на Путин глупостите и няма да изнасят петрол и да печелят.
)))
че те вече го направиха - СА отсвириха Байдън, като куче (молеше ги да увеличат добива за да намалят цената) ..... тоя нито му се вярваше какво става, нито знаеше къде е)))))
....... та така с "арабите" ............))))
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ще я гътнем за секунди чак тогава, да взима ТЕРА-та, най-и прилягапрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Липсва пералня?- толко тъпи военни за пръв път виждам. Дори в училищния курс се учи от какво е правен първия барут....
(Бейрутската експлозия беше от селитра...)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПознайте коя е голямата смешка в снимката
пп
познах за Чернобаевка - 21:0 с путлеристан
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Значи досега не си ходил там?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Като свърши войната и ще отидем до москва, но теб няма да те взема с мен/ ако това имаш предвид
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, като спрат интернета и криптовалютите ще погинат. Този министър не е в час. Доста хора яко се се заклещили.
Коментар
� -
"ТАМ СРАЖАЮТСЯ ИНОСТРАННЫЕ НАЁМНИКИ 40+". (МЕДИК "ДОК" И ДОБРОВОЛЕЦ "ПЕНСИЯ")
https://www.youtube.com/watch?v=UDCrrB2o8TE - говори за поляци, шведи и французи
Коментар
� -
Словакия е платила за доставките на руски газ. Това съобщи в интервю за мрежовия телевизионен канал на братиславския вестник "Правда" вицепремиерът и министър на икономиката на Словакия Рихард Сулик, предаде БГНЕС.
"Да, това [плащане] вече е извършено. Фактурата [издадена от "Газпром"] е платена. Следващото плащане трябва да направим на 20 юни", каза Сулик.
Според вицепремиера, Словакия е извършила плащането за доставките на газ по-рано от крайния срок: Словакия е трябвало да плати на "Газпром" на 20 май. По-рано Сулик заяви, че Словакия ще изпрати плащането за руския газ в евро по сметка в "Газпромбанк", а тя ще превърне средствата в рубли и ще ги преведе по сметката на "Газпром" в рубли.
Новината идва на фона на изявление на руския енергиен министър Александър Новак, според което "половината от европейските клиенти" на Русия имат сметки в рубли и плащат за доставка на руския газ по схемата, която иска Владимир Путин.
Общо "Газпром" има договори за доставка на газ с 54 европейски компании. Новак обаче не каза имена на компании - но уточни, че в следващите дни ще има официално обявление на списъци кой как и дали плаща в Европа. Досега информация за открита сметка в рубли има само за италианската компания Eni.
Копирано от standartnews.com
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ами за 44 дни да го бяха показали тоя НАТО-вски генерал. Така без нацисти, биолаборатории, натовски генерали не е интересно - руснаците обещаваха по всичко от много, а си седим с празни ръце.
Има някаква мижава активност по линиите "Разрушаваме Украйна, защото Зеленски употребява кокаин" и "Разрушаваме Украйна, защото тя щеше да ни нападне", но и двете са прекалено малоумни и дори самите те не вярват в тях.
Пък така да се води война и три месеца нападателя да не може да се спре на поне една причина за нападението ... тъпо е.
В крайна сметка поне май Азовстал наистина се е предал, хайде да празнуват победата над завода, да си задържат Крим с двете корейки и да се приключва тоя абсурд, че на мен ми е жал и за руснаците, особено младите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз съм пускал линк за един генерал със закрито лице, отделно има точна информация за друг, така че се предават, разбира се другия вариант е да станат герои
Има някаква мижава активност по линиите "Разрушаваме Украйна, защото Зеленски употребява кокаин" и "Разрушаваме Украйна, защото тя щеше да ни нападне", но и двете са прекалено малоумни и дори самите те не вярват в тях.
Пък така да се води война и три месеца нападателя да не може да се спре на поне една причина за нападението ... тъпо е.
В крайна сметка поне май Азовстал наистина се е предал, хайде да празнуват победата над завода, да си задържат Крим с двете корейки и да се приключва тоя абсурд, че на мен ми е жал и за руснаците, особено младите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве шъ ви дойде акъла в главата, ама.....
Положително развитие за криптовалутите настъпи, когато руският министър на промишлеността и търговията Денис Мантуров заяви в сряда, че страната му рано или късно ще легализира криптовалутите като платежно средство, тъй като Москва се бори със западните санкции върху различни сектори, особено банковия, промишления и енергийния.
https://nova.bg/news/view/2022/05/20...0%D1%80%D0%B0/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа притежателите на автомобили се предвижда, ако даденият автомобил не превишива стойност от 7500 евро, собственикът ще получава социални помощи и ще може да остави автомобила за себе си. Но ако автомобилът надвишава 7500 евро, собственикът трябва да продаде автомобила и да живее с тези средства.
VTORIFRONT.BG
Германия въвежда нови строги мерки за украинските бежанци
Германия въвежда нови строги мерки за украинските бежанци.На 1 юни украинските бежанци на територията на Германия ще бъдат прехвърлени от структурите за социално ....
Коментар
�
Коментар