Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Навсякъде в Украйна е пълно със самоубили се, за да злепоставят храбрата армия от смели руснаци.
Хората даже си взривяват апартаментите, колите, мостовете и заводите, за да натопят невинните пиячи на одеколон.
Предполагам са взели челен опит от самоубийците в Грозни, в Катинската гора, при Народния съд у нас и най-вече от актьорите на Голодомора - 6 милиона души нарочно обявили гладна стачка и умрели от глад, та да разстроят Сталин и да го накарат да се натъжи.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Сега ще ти кажат путинофилка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Toва ли казах? Не, не казах това.
Да не сеем ветрове, за да не жънем бури. Това казах. Подскачайки като палета около сащ по такъв сервилен начин и превръщайки България от държава в територия, не проявяваме мъдрост и далновидност. Предполагам, че няма да получим виртуалните изтребители. Надявам се да греша в предположенията си, но виждайки как западните ни партньори крадат наред, не изключвам подобна възможност. Турция също е член на НАТО, но има повече степени на свобода в решенията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти му свети лично?
То се "оказа" и че има 7 трупа разположени ШАХМАТНО САМО на главната улица. Дето малко си мърдат ръцете, после и стават, нищо че са со сухички дрехи не е приятно да лежиш на мократа земя уж от 15 дена, без да се намокриш камо ли да се разложиш, да те разкъсат кучетата и гаргите
Хората даже си взривяват апартаментите, колите, мостовете и заводите, за да натопят невинните пиячи на одеколон.
Предполагам са взели челен опит от самоубийците в Грозни, в Катинската гора, при Народния съд у нас и най-вече от актьорите на Голодомора - 6 милиона души нарочно обявили гладна стачка и умрели от глад, та да разстроят Сталин и да го накарат да се натъжи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Оказа се, че в Буча е имало един такъв угодник като тебе, който винаги е бил за Русия и Путин и като дошли Асвабадителите веднага допълзял да им доносничи и да ги хрантути. За негово съжаление обаче като свършила водката го разстреляли в собствената му къща.
То се "оказа" и че има 7 трупа разположени ШАХМАТНО САМО на главната улица. Дето малко си мърдат ръцете, после и стават, нищо че са со сухички дрехи не е приятно да лежиш на мократа земя уж от 15 дена, без да се намокриш камо ли да се разложиш, да те разкъсат кучетата и гаргитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3910377[/ATTACH]
Почнаха ли вече постъпки за връщане на лосионите и одеколоните в разфасовки над 25 мл.?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНапълно унищожени са 22 украински бoлници.
Топ2 в Русия по обем продажби китайска фирма за автомобили - напуска Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеhttps://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...B8-382429.html
Forbes: Украйна очаква да получи от САЩ бойните дронове MQ-9 Reaper, които са съществено по-добри от TB-2 Bayraktar
в оригиналната пише, че може да получи, а какво очакват украинците е друга тема
друго е важното. В Украйна вече са доставени дроновете камикадзе. От днес има видеа вече. Не знам с това въоръжаване на украинците, какъв ще бъде резултата……Last edited by kondosko; 15.04.2022, 20:33.
Коментар
-
АЗ СИ ИМАМ РОДИНА. Тука са заровени дедите ми, тука съм заровил и МАЙКА МИ. Ти ако си нямаш ходи къде си искаш
РЕД Е НА ДЪРЖАВАТА РУСИЯ.
А ПОСЛЕ ТЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ние имаме САМО един приятел - РУСИЯ
- 1 like
Коментар
-
И агне ще им заколя на ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДОШЛИ МИ НА ГОСТИ
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...B8-382429.html
Forbes: Украйна очаква да получи от САЩ бойните дронове MQ-9 Reaper, които са съществено по-добри от TB-2 Bayraktar
- 1 like
Коментар
Коментар