IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Убеден съм, че Берти говори честно. А също, и че ако стане нещо такова ще се окаже, че в България има много, ама много повече достойни мъже отколкото путинистите-путьовци изобщо могат да си представят.

    Това, че ти не можеш да си го представиш и не вярваш говори много лошо за тебе.

    Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

    Да пази Господ.Човека помоли да пишем честно все пак.Лесно е когато няма заплаха да твърдиш че ще се биеш.



    Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

    Жените и децата евакуация, а мъжете се бием, който може да носи оръжие. Тук не опира до партийна принадлежност, ориентация про запад или про изток и тн, а до съществуването на държавата ни като свободна такава.
    Аз лично ще почна от тези, които сътрудничат на окупатора, защото предатели има много. Да пази Господ да не идва тази напаст по нашите земи.

    Коментар


    • better, не е доказано, това са само как да кажа съобщения. САЩ нямат такива ракети, те със сигурност имат ракети от типа на тези на СК и Китай. Също имат други неща, които са много силни, но как да кажа са разчетени да работят в един глобален свят. САЩ няма на кой друг да разчитат да спре ракети евентуално изстреляни към тях освен на Русия, ако се разберат с нея. Тези глупости, ама те щом са ги направили значи и нашите инженери ще ги направят..със сигурност няма да ги направят, ако не се вземе от там където ги има. То това да ги имат и те ще стане, но ще бъде след много време - повече от биологичния живот на един човек или може би два биологични живота..Тези неща се решават някъде, освен ако някой не е заблуден да си мисли че за 1000години човечеството изведнъж прави неща, каквито за много хиляди години преди това не е успяло както се казва дори да помирише.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        better, в момента изглежда само те имат такива ракети. Те не са балистични, с такава ракета може да се свалят балистични ракети, става за отбрана също. Не са добре нещата никак, няма баланс и има желание за война.
        Имат ограничен брой от тях. Отделно имат ограничена далекобойоност. Не могат да уплашат натовци, които имат 10х въздушно превъзходсктво + същия ядрен арсенал.
        Щях да забравя, янките тестват хиперзвукова ракета с ..... 20 мах. Скоро ще я имат - имат технологията имат и мангизите.
        Last edited by better; 29.03.2022, 10:47.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          В момента голяма част от Украинската армия са принудени да воюват, не са доброволци, когато падне централната власт, армията бързо ще се предаде. Идеологически запада предлага "демокрация" но това не е равностойно на "запазено място в рая с 80 девици".
          О, така ли стана вече в колхозната пропаганда? То украинците трябваше да чакат савецките боклуци с цветя още първите дни ама сега Зеленски намерил начин да ги принуди да се бият. Предполагам никой не би се жертвал ако го нападне цивилизован враг като американци или германци, ама те пък нямат никакво намерение да нападат нито нас, нито Украйна. Но когато идват савецки говеда да превземат страната ти, нормално е да се биеш до последна капка кръв, независимо дали начело на държавата е Зеленски, Порошенко и подобни.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

            Говори от свое име. Пишеш уж анонимно и доста и в политиката и тук,но нямаш знаеш какво...
            Аз в последните години купувам земя, радвам и се, работя я. Най-добре се чуствам след дни на полето (този уикенд също бях)
            Земята ми не е наследена,а купена с мерак и труд. Дали пък ще искам руски, турски, сръбски, гръцки ботуш да я гази. Имам ресурса да пренеса семейството си някъде в Европа, но аз оставам. Така разсъждавам сега. Ако се окаже, че мнозинството българи са с окупатора ще бъде кауза пердута.

            Украинците се оказа, че имат воля и кураж и затова джуджето затъна. Той очакваше или го бяха подлъгали, че масата ще са предатели и ще ги посрещат с хляб и сол... а сега се чуди как да им открадне морето....и да приключи тази операция, че много животи взе.

            Много се надявам тази 'операция' да им излезе през носа на русите и да си седят в територията още поне 50 години.
            Положителното е, че в настоящата криза ще се видят кои са руските подлоги в България, кои е готов да се продаде за рубли и газ. А промитите мозъци тях не ги виня за съжаление е пълно с дебили, които викат за нещо, което грам идея нямат какво е.
            Ти така се надаше и на корона вируса....Та времето ще покаже койе прав за Украйна говоря.Да не дава Господ някой да ни напада...Няма да пиша за "твоята" земя щото не искам да се заяждам

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Призивът бе отправен от министрите на правосъдието на Франция, Германия, Нидерландия, Испания, Италия, Люксембург и Белгия.

              EURACTIV.BG
              Седем държави от ЕС призоваха своите граж
              Кире бе на тия нашите какъв им е проблема?Никой не ги е спрял да грабват калашниците и да отиват да громят Путин в Украйна ама ги е страх.Затова написах че за такива няма да се бия

              Коментар


              • Призивът бе отправен от министрите на правосъдието на Франция, Германия, Нидерландия, Испания, Италия, Люксембург и Белгия.

                EURACTIV.BG
                Седем държави от ЕС призоваха своите граж

                Коментар


                • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                  Ами какво да ти кажа.За България ще се бия ама не и за тази власт.Визирам настоящите политически партии без изключение и българските чорбаджии.За такива няма да се бия по скоро ще се бия срещу тях.За нагли тарикати и измамници никога няма да се бия...Ако ме разбираш правилно това означава че обичам Ридината си но не и държавата...
                  Ако е БГ бъде раздадено оръжие, както в Украйна, то ще останат живи само тия БГ политици дето са извън БГ.
                  То неслучайно полицията е по-голяма от армията. БГ политиците се пазят от българският народ, а не от чужди държави.
                  Last edited by baba_meca; 29.03.2022, 10:15.

                  Коментар


                  • prectical, Китай не е държава, той е улица. От едната и страна са кули и най развитата индустрия, а от другата хора които са ужасно бедни.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • better, в момента изглежда само те имат такива ракети. Те не са балистични, с такава ракета може да се свалят балистични ракети, става за отбрана също. Не са добре нещата никак, няма баланс и има желание за война.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Всичко при Путин започва с твърдението: западните стандарти са неприложими в Русия. Защото всичките идеологии на Запада са тоталитарни, жестоки, материалистични и неморални. Не са за нас – спасибо. Путин не крие, че освен неговия евразийски модел, по душа му е китайският модел. Признава го за по-добър дори от съветския, към който напоследък проявява видимо влечение.

                        Статята е мн дълга затова няма да я копирам, но другаря алау акбар Путин е лицемер. Той е лицемер и прелюбодеец. Изповядвал християнските ценности... бил набожен...леле леле...затова е оставил жена си и спи с разни гимнастички от които има непризнати деца....строи си дворци и палати... оставя олигарси да окупират бизнеса и сладко сладко да си крадат пари.

                        Путин не е символ на чистота и доброта или пък сила...дребен комплексар който използва народа си за крепостни селяни, а неговата цел е да трупа неземни богатства и власт...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Сал само те имат

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

                            Идеално, ва́жи!

                            Приема се.

                            p.s. Аз и бира не пия, ама няма иконка на по-качествено питие!
                            Ок, веднага се коригирам с нещо по-сериозно за тази вечер след 18 че крети пак ще ревне, че не ни е на годините сутрин да се напиваме

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                              Сладур значи, а? Не те е срам, на твоите години...
                              Що тебе да не те е срам “на твоите години”?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                                Наздраве! От земята на Дон Кихот. Не е толкова добра като загорката, но става като за руски бартер
                                Идеално, ва́жи!

                                Приема се.

                                p.s. Аз и бира не пия, ама няма иконка на по-качествено питие!

                                Коментар

                                Working...
                                X