IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Русия? Защото нея посрещаш с хляб и соль?

Объркал си координатите, справки при ген.Колев !
    И агне ще им заколя на ДОБРИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДОШЛИ МИ НА ГОСТИ
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      След като стана ясно от съпругите на моряците как са спасени прогнозата ми че Киро Идиота следващия път ще го замерват с камъни се очертава скоро да е факт.........помиярите малчът като насрани .В основните сайтове нито дума.........Нали ВрАгОвЕтЕ ни са ги спасили.....С приятели като тези на България в момента врагове не ни трябват................
      От кого са ги спасили? Нали те са блокирали Мариупол и цялото Азовско море? Апропо, кораба пуснаха ли го като били толкова добрички?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

АЗ СИ ИМАМ РОДИНА. Тука са заровени дедите ми, тука съм заровил и МАЙКА МИ. Ти ако си нямаш ходи къде си искаш
        Русия? Защото нея посрещаш с хляб и соль?

Объркал си координатите, справки при ген.Колев !

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

АЗ СИ ИМАМ РОДИНА. Тука са заровени дедите ми, тука съм заровил и МАЙКА МИ. Ти ако си нямаш ходи къде си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Нещо си се объркал
            Това видео е предназначено за крепостните ватници в русия и
            техните подлоги - безполезните идиоти във "възраждане"
            Не за мислещите хора тук Добавям те и теб в моя игнор-списък
            Хахахах,
            Видео със плача и рева на Мариуполци от бандеровци и Азовци било за ''ватници и идиоти ''
            ЛЪЖИТЕ на барбарончо били за ''мислещи хора ''
            Ти имаш ли изобщо полезна мисъл , освен тези лъжливите за които получаваш центове за прехрана .

Ей сега ще си разплета чорапа , че барбарончо ме добавил в игнор списъка му . Мухахахахаах.
            Лъжи и манипулации само от укро -тролове и соросоидки .
            Русия ще спечели и тази война .

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Ние имаме САМО един приятел - РУСИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                След като стана ясно от съпругите на моряците как са спасени прогнозата ми че Киро Идиота следващия път ще го замерват с камъни се очертава скоро да е факт.........помиярите малчът като насрани .В основните сайтове нито дума.........Нали ВрАгОвЕтЕ ни са ги спасили.....С приятели ("управляващи") като тези на България в момента врагове не ни трябват................
                Ние имаме САМО един приятел - РУСИЯ

Коментар

• Една Жена Каза.... е ниво за критическо мислене?

Коментар

• След като стана ясно от съпругите на моряците как са спасени прогнозата ми че Киро Идиота следващия път ще го замерват с камъни се очертава скоро да е факт.........помиярите малчът като насрани .В основните сайтове нито дума.........Нали ВрАгОвЕтЕ ни са ги спасили.....С приятели като тези на България в момента врагове не ни трябват................

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
                      Само лъжи и глупости от теб . По цял ден седиш и мислиш каква лъжа да напишеш .
                      Ето ти Мариуполци какво казват . А не ти какво лъжеш .
                      Нещо си се объркал
                      Това видео е предназначено за крепостните ватници в русия и
                      техните подлоги - безполезните идиоти във "възраждане"
                      Не за мислещите хора тук Добавям те и теб в моя игнор-списък

Орда продолжает превращать Луганщину в выжженную пустыню
                      За последние сутки армия убийц и насильников из минометов, ствольной артиллерии, реактивных систем залпового огня 26 раз обстреляла города Северодонецк, Рубежное, Кременная, Лисичанск, Попасная, Горное, Золотое, Ореховое, Новотошковка.
                      Last edited by barbaron; 15.04.2022, 18:11.

Коментар

• "Тюмень, Россия
                        Довольно любопытный состав

В сети появилось видео, на котором запечатлён железнодорожный состав, под завязку загруженный реактивными системами залпового огня. Но если присмотреться, можно заметить, что все системы на базе грузовика ЗИЛ-131.
                        Соответственно, перед нами 9К55 «Град-1».

Интересен тот факт, что все машины 9К55 «Град-1» в количестве 420 единиц находятся на консервации, исходя из данных, предоставленных ещё в 2016 году.

Через месяц будем наблюдать составы с "Катюшами" и "Полуторками"."

най забавното е, че това е в обсега на малките камикадзета... дебилы бля..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          В Мариупол руските войски започнаха процеса на ексхумация на тела, които преди това са били заровени в дворовете на жилищни сгради.
                          Това съобщиха в телеграмата на Общинския съвет на Мариупол.

Окупаторите забраняват погребването на убити от тях хора. Всеки двор има свой надзирател, който не позволява на мариуполци да погребват загиналите си роднини или приятели. Защо се извършва ексхумацията и къде ще бъдат телата след това изпратено е неизвестно“, се казва в съобщението.

Според Общинския съвет украинското разузнаване е регистрирало 13 мобилни крематориума в Мариупол.

„Възможно е да се предположи, че
                          руските окупационни войски се опитват с всички средства
                          да прикрият следите от военните си престъпления

в нашия град. Но няма да успеят, целият свят вече записва
                          многобройните престъпления на руската армия в Мариупол. “.

По-рано стана известно, че президентът на Украйна Владимир Зеленски
                          потвърди, че руснаците използват мобилни крематориуми за унищожаване на телата на украинци.
                          Само лъжи и глупости от теб . По цял ден седиш и мислиш каква лъжа да напишеш .
                          Ето ти Мариуполци какво казват . А не ти какво лъжеш .

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

ха ха сам си признава че е ИДИОТ. Ама да ти помогна къф фил си? Среброфил - за няколко сребърника плюе срещу който му кажат
                            Прееба се значи, руплата няма да става златна

Коментар

• Вече е решен проблема с руския език в училищата на Украина
                              " Каждый урок русского языка в школах должен начинаться со слов:
                              «Россия – агрессор. Путин – военный преступник.
                              Россия виновна в геноциде украинского народа» "

Коментар

• Gerasim_Burgaski, помни го добре да не вземеш да го забравиш, какво става с бизнеса с газовозите, пуснаха ли керваните от газовози към Европа.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X