“Понеже корабът “Москва” потъна на една и съща дата с “Титаник”, да припомня, че Хитлер се самоубива на 30 април”.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е армия и няма мърдане - изпълняват заповеди на едни чичковци скрити дълбоко в бункера
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение„Железопътната война“ се разгръща и на територията на Руската федерация: успешен саботаж на руските железници вече е извършен в 4 региона
Фантастична новина! Колкото по-близо към Москва върви войната, толкова по-добре.
- 1 like
Коментар
-
Tepxi, то е много ясно че не е хубаво да умират хора и да се убиват един друг. Без да съм русофил като някои хора тук които си го признаха, пък нон стоп атакуват кочината както се изразяват. Русия от самото начало е на страната на истината, не може да искаш да ти продават газ по 120 долара за 1000 кубика и да се разбунтуваш жестоко вече ако са ти вдигнали цената на 160, при положение че много други го плащат по 350 и дори над 400 като нас в него момент. Веднага приеха закон с който разтрогват договора за Крим и Русия трябва да си изнася базата, да оставим настрана колко от населението там е рускоезично, все пак територията е подарена на Украйна.
- Сега ти казват, че трябвало да не купуваш петрол от Русия, при положение че в момента самата Украйна купува руски петрол, защото няма откъде да се купи, арабите категорично отказват да продават поради това което им се случваше до онзи ден заради проклетия петрол, и наистина тяхно право е може дори да си затворят петролните кладенци и да не добиват и продават.
Украинците са доста нагли и пак не ги мразя да кажа че съм украинофоб, това не са хората там все пак, ходят някакви хора с оръжие фанатизирани и твърдят че Украйна е за украинците, съжалявам много но България за българите е просто нецивилизовано и стига са занимавали хората с техните глупости кафяви..чума, болестно състояние. Не са ми никак симпатични тези. Сега ние генетично сме доста близки, както и с една голяма част от Русия и това нещо трудно се скрива. Да от там са дошли някакви хора някога на коне. Далеч съм от мисълта че украинец е равно на нацист разбира се. Добре вдигнаха им цената тогава, да кажем че правилно трябва да не им харесва, тогава просто да не ползват и да не внасят. А американците би трябвало да нямат нищо общо с това нещо, по какъв начин ги засяга тях директно ?D.Y.F-091066
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е армия и няма мърдане - изпълняват заповеди на едни чичковци скрити дълбоко в бункера
Не си учИл достатъчно, за да си "в бункера"... вероятно... А в КГБ бил ли си? Очевидно не си избрал правилното време, за да бъдеш главнокомандващ (президент)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНие, разбира се, не се съмнявахме. Но все пак слушайте интересен разговор
Русия обстрелва с. Климово в Брянска област и обвини Украйна за това.
Това беше потвърдено от подслушването на разговор между окупатор и съпругата му (https://bit.ly/3jLjLKQ).
„Това са нашите, които обстрелват“, обяснява на жена си руски рашист, който е в Донецка област.
Тя пита "Защо?". Отговорът е доста очакван за всеки украинец:
„Така е необходимо. Това се прави с цел да се провокират хохлите"
Да, на Кремъл не му пука не само за военните, но и за цивилните. Майната им
Коментар
-
Ама ЩО пък (според Джуджи) - Австрия да е дружКА на Русия и да може да си плаща газа в евро? Този Джуджак все ще измисли.нещо ново! Защо ги гали така тия австрийци?
А ние сме "недружелюбни" (сигурно чете нашия форум ?!? ) - и ето на: ще си плащаме за газа в "НЕдружелюбна" валута (руПла) !
Абе, тоя въпрос сега ми дойде на ум, без връзка с горното: ние - "европейците" - що договора ни за руски газ е в доларе? Уффф, че съм недосетлив! И след и приказка "Болен - здрав носи!" - за Кума Лиса на гърба на пребитият Вълчан...
Не, тоя Жужи не знае кВо иска! В Австрия кога са били комунисти? И защо точно те пък да са дружелюбниТЕ?
Много се обърка тоя свят! А Джуджи не го разбирам и не мога да го дишам!
https://fakti.bg/world/670391-putin-...kia-gaz-v-evro
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тия 500 човека майка си ли търсят там?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тия 500 човека майка си ли търсят там?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Дано не е вярно.
Преди години доста преживях подводничарите от "Курск" ... особено тези, които са били живи 7-8 часа, преди да умрат - според едни анализи - от удавяне, според други - от липса на кислород.
И двата начина са извън пределите на ужаса ми като начин да умреш.
Това, че намирам Русия за гнусна, агресивна, нагла сбирщина от самодоволни ресурсници, които "произвеждат минерална вода", не означава, че смъртта на 500 човека в 21 век в Европа е повод за радост.
И съвсем не мисля, че всички руски майки са на принципа "Е, ще си направя ново". Сигурен съм, че има изключения.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Дано не е вярно.
Преди години доста преживях подводничарите от "Курск" ... особено тези, които са били живи 7-8 часа, преди да умрат - според едни анализи - от удавяне, според други - от липса на кислород.
И двата начина са извън пределите на ужаса ми като начин да умреш.
Това, че намирам Русия за гнусна, агресивна, нагла сбирщина от самодоволни ресурсници, които "произвеждат минерална вода", не означава, че смъртта на 500 човека в 21 век в Европа е повод за радост.
И съвсем не мисля, че всички руски майки са на принципа "Е, ще си направя ново". Сигурен съм, че има изключения.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар