IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Путин - цивилни хора, нямат нищо общо с военните там. Искате да паднела цивилната власт в Русия ! Значи искате там да са на власт военните.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      Путин спрашивал, можем ли мы ответить НАТО на удар по Москве (виновниками удара он считает именно НАТО). Например, нанести удар по Лондону или, на худой конец, по Варшаве. В ответ на это сразу несколько генералов сказали, что Запад может ответить убийством Владимира Владимировича. «Кому нужна ваша смерть?» - спросили президента, и он согласился.
      Путин не е никакъв фактор когато вземат решение да нанесат удар военните им ! Никакъв. Никой няма да се съобразява, те казват НИКОЙ от нас не е по голям и по важен от Русия - Родината. Те са възпитани така че ако трябва да си пожертват живота - правят го за Родината.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Gerasim_Burgaski, Русия нищо няма да ти вземе, биха дали но не и на крадци. Стига си въобразява глупости че ще ти вземат черноморието. Ако живееше в България щеше да знаеш че вече имаме и друго море Бяло море, българите спокойно ходят на него да почиват и се котира по добре от вмирисаното Черно море, което ние си осрахме на много места. А Крим Украйна няма как да си го върне освен радиоктивен, там е военна база под земята, това което е над нея то е за камуфлаж. Никого не са нападнали, така си им стоят оръжията. Но САЩ очевидно искат да ги нападнат, защото използват по тях своите оръжия..и ако някой си мисли че те ще го търпят се лъже жестоко.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Путин спрашивал, можем ли мы ответить НАТО на удар по Москве (виновниками удара он считает именно НАТО). Например, нанести удар по Лондону или, на худой конец, по Варшаве. В ответ на это сразу несколько генералов сказали, что Запад может ответить убийством Владимира Владимировича. «Кому нужна ваша смерть?» - спросили президента, и он согласился.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Если вы откроете любой учебник или книгу по истории СССР, то везде будет словно под копирку написано, что Сталин провел индустриализацию. На самом деле индустриализацию СССР проводила третья сторона. И кто же мог быть этой третьей стороной???
            Правильно, США!
            Click image for larger version

Name:	FxURRHfWAA4PdvS.jpg
Views:	1
Size:	68.6 КБ
ID:	4070466

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Конфликта Русия - Украйна или по точно обратното започна със спирането на газа да върви през Украйна за Германия и построяването на тръбопроводи по морското дъно за а заобиколят Украйна. Причината за това според руснаците е че в Украйна от този газ се краде и не само се краде а се краде яко и Русия каза че и е писнало от тази страна и хората които са я превзели да я управляват. Защото никой украинец от народа не е крал газ със сигурност а това е правено от олигархията им - мафиоти които дори не живеят в Украйна, но си я крадат. Въобще там управлението е крадливо, имат таен конкурс като ги избират по крадене го правят. Това че Русия е говорила истината сега се потвръждава, излиза скандална информация че храната за ВСУ е била плащана на тройни цени, т.е. някой на който е доверен тила на армията краде ама зверски краде..обаче не съм прочел кой и да са го хванали и наказали. В момента пак крадат от храната на собствените си войници които са на фронта, хранели ги с развалени храни които би трябвало да се изхвърлят и те се оплакват. Власта в Киев съвсем скоро прие закон - който говори срещу нея - 2 до 7 години затвор, за да не могат да кажат тези неща очевидно. Украйна е най корумпираната и пропаднала бяла страна в Света, тя е на първо място.
              - Има ли право такава страна да претендира за територии които са се отцепили от нея ? - ....
              10 милиона украинци я напуснаха за една година и понеже не са обособени в държава някъде не могат да ги нападнат със сила да ги връщат. Но могат друго - приели са Закон. Който от мъжете които са избягали от Украйна, ако се върне в нея го чака затвор ! Съвсем скоро приеха и такъв закон тези в Киев.
              Click image for larger version

Name:	FxVBYPfXwAEVnB2.jpg
Views:	1
Size:	72.2 КБ
ID:	4070464

              Коментар


              • https://www.visualcapitalist.com/nvi...-dollar-club/#
                къде са руZZките компании?????

                Коментар


                • Конфликта Русия - Украйна или по точно обратното започна със спирането на газа да върви през Украйна за Германия и построяването на тръбопроводи по морското дъно за а заобиколят Украйна. Причината за това според руснаците е че в Украйна от този газ се краде и не само се краде а се краде яко и Русия каза че и е писнало от тази страна и хората които са я превзели да я управляват. Защото никой украинец от народа не е крал газ със сигурност а това е правено от олигархията им - мафиоти които дори не живеят в Украйна, но си я крадат. Въобще там управлението е крадливо, имат таен конкурс като ги избират по крадене го правят. Това че Русия е говорила истината сега се потвръждава, излиза скандална информация че храната за ВСУ е била плащана на тройни цени, т.е. някой на който е доверен тила на армията краде ама зверски краде..обаче не съм прочел кой и да са го хванали и наказали. В момента пак крадат от храната на собствените си войници които са на фронта, хранели ги с развалени храни които би трябвало да се изхвърлят и те се оплакват. Власта в Киев съвсем скоро прие закон - който говори срещу нея - 2 до 7 години затвор, за да не могат да кажат тези неща очевидно. Украйна е най корумпираната и пропаднала бяла страна в Света, тя е на първо място.
                  - Има ли право такава страна да претендира за територии които са се отцепили от нея ? - ....
                  10 милиона украинци я напуснаха за една година и понеже не са обособени в държава някъде не могат да ги нападнат със сила да ги връщат. Но могат друго - приели са Закон. Който от мъжете които са избягали от Украйна, ако се върне в нея го чака затвор ! Съвсем скоро приеха и такъв закон тези в Киев.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Если вы откроете любой учебник или книгу по истории СССР, то везде будет словно под копирку написано, что Сталин провел индустриализацию. На самом деле индустриализацию СССР проводила третья сторона. И кто же мог быть этой третьей стороной???
                    Правильно, США!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                      Гадните хохли, удариха по най-скъпото
                      вече май ще стане отечествена войната

                      Удар по "центру принятия решений": в подмосковье горит крупный спиртзавод

                      Площадь пожара составляет 2 тыс. кв.м. Этиловые пары и духовные скрепы поднимаются высоко в небо. Настоящая трагедия для каждого рашиста, а особенно — для медведева
                      Е как може спиртзавод? Гадове!

                      Коментар


                      • Как ще е клевета, много добре известно е че добрия изтребител на САЩ е Ф22 Раптор, а на европейците Еврофайтър който е негов съперник. Тези руските двумоторни самолети са в категорията на тези двата самолета, Ф16 е метлата на Баба Яга с един мотор - самолет от който да могат по лесно да се правят много бройки.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          g5s, никой няма да им даде Ф16. Няма значение самолета, трябват пилоти за тях, има един от Херсон който е свалил във въздушен бой над 20 самолета на ВСУ. На всичко отгоре Ф16 е като баба Яга яхнала метлата, толкова е стар и неманеврен че един Еурофайтър в учебен въздушен бой свалят 5 броя, а също е едномоторен. Виж с тях украински пилоти по имат шансове да издържат срещу руските пилоти. Но самолетите ще се използват на по късен етап от войната.
                          клевета

                          Коментар


                          • Gerasim_Burgaski, защо постваш снимката на този объркан човек под това което съм написал аз. На всичко отгоре някой го е излъгал че може да води армия. Тази работа не е за него, защо не прави нещо друго ?
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Само че това не означава че във ВСУ нещата стават по добри, напротив влошават се. Искат да ходят в Киев и те, гладуват на фронта, нямат пари, имат командири които са си харчили заплатите да купуват неща на войниците си и нямат никакви пари. Да но ако кажат - отиваме в Киев и ще ги последват. Изкараха закон да им забранят да говорят срещу властта в Киев и единственния войскови командир който тръгнал срещу войниците да въдворява тази нова законност му пуснали куршума на място. Киев е скъсал връзката не само с реалността, но и с войската. Просто на Пригожин хората ще тръгнат към Москва, а ВСУ към Киев. Фронта ще се разсипе, и без това тези от ВСУ не са наясно точно за какво се бият там, вече много от командирите им питат Киев - Кому е нужно това ? Решили към Русия - ок ! И без това украинеца казва - Украйна я няма, една трета от хората и я напуснаха.
                              Click image for larger version

Name:	349163879_995443725149007_5285590901897890231_n.jpg
Views:	4
Size:	68.4 КБ
ID:	4070427

                              Коментар


                              • Тези самолети струват много пари, платени са от гражданите на тези страни от които ги просят. А тези хора са си отделяли от залъка за да плащат за самолети и да ги имат. Точно по кой начин са длъжни да ги дадат на Украйна, която нейните граждани само си мечтаят да напуснат за да избягат от мизерията там. Да много са съгрешили тези в отцепените територии пожелавайки да напуснат Украйна, също като тези 10 милиона които я напуснаха за една година. Голям грях !
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X