IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

То за да удариш не е достатъчно само желание, трябват и възможности.
    Руснаците имат огромно количество материална част. Не подценявай това. Имат налично въоръжение. Просто трябва да се разконсервира и да се вкара в бой. Да, не е модерно, но е въоръжение... Видно е, че на рашките не им пука за човешките загуби. Просто ще извадят от базите за дългосрочно съхранение още купища танкове Т-72, по-малко Т-80, ще вкарат в упатреба още по-усилено реактивната артилерия и безогледно ще обстрелват. Сага на преден план са Краматорск, Словянск, Харкив...ДАЙ БОЖЕ УКРАIНА ДА ИЗДЪРЖИ ОЩЕ 20-НА ДНИ и тогава вече има шанс за по-приемлив мир. Но до 9 май орките ще натискат много яко...Украинците ще се борят до края за останалата част от черноморското крайбрежие, просто защото, ако рашките я превземат, става много зле за Украйна с отрязан излаз от море. НАТО трябва да усили още повече военната помощ за Украйна, най-малкото заради това, че ЗСУ на терен реално показаха, колко неподготвена за водене на война е всъщност руската армия.

Коментар

• Предстоящото генерално сражение с остатъците на украйнската армия в Мариупол е решаващо за войната в Украйна.С унищожението на националистическите батальони Азов и Айдар би се нанесъл непроправим морален удър върху духа на армията.Това са най-добрите и най-фанатични подразделения.И макар че като численост са малка част от цялата армия то значимоста им за боеспособноста на цялата армия е голяма.С окончателното превземане на Мариупол руската армия постига решаващ обрат във войната от психологическа гледна точка.АзовСтал е днешния Курск.След Мариупол и края на Азов войната разбира се ще продължи но за всички ще стане ясно че изхода й ще е само един.
      Last edited by Hermes73; 18.04.2022, 00:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
        Защо нацисти получават медийната трибуна на Нова телевизия?

[ATTACH=CONFIG]n3911087[/ATTACH]

Нацификацията на ЕС върви с пълна пара! И денацификацията.

Нова телевизия се превърна в медийна трибуна на нацисите от Украйна. Понеже у нас няма как да направят онова, което направиха в гръцкия парламент, а именно – видеоконферентна връзка през която говорят нацисти, затова видеоконферентната връзка за цяла България се случи през Нова телевизия /сега собственост на служители от ЦРУ/. Случайност? – Не мисля.

Та въпросния командир от нацбатальон „Азов“ командвал териториалната отбрана на Киев и бил с военно звание „лейтенант“. Всички знаете, че военните звания се дават след завършено пет годишно военно образование във висше военно училище и това е изискване навсякъде по света. Очевидно не важи само за държавата Украйна, която се превърна в символ на възстановяването на нацизма в световен мащаб. Друг е въпроса, че въпросните „командири“ са подчинени, ръководени и обезпечени от ЦРУ и тяхната работа е да напомпват младите хора, за да ги превръщат в горящи факли. Същото, каквото правят и „командирите“ на Ислямска държава. Все служители на различни разузнавателни централи.

И защо нацисти получават медийната трибуна на Нова телевизия?

Вероятно защото част от логистиката на тези „командири“ са самите собственици на медии на европейския пазар. Това е нов вид паравоенна стратегия, която се прилага открито за пръв път в новата история на ЕС. По този начин самия ЕС се превръща в придатък на исканията на „държавници, политици и военни командири“ от Украйна, Ислямска държава и целия свят. Хибридна война в целия й цивилизован блясък и естетическа същност.

Нацистки цивилизован свят срещу денацифициран нецивилизован! Шах и мат.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: „Естествено“, никой не хаква Нова тв, нито „независими преброители“ окачествяват фашистката пропаганда като недопустима, всички десносектантски зомбита ръкопляскат. Какво друго да очакваме от мерзавци – пропагандатори, които нямат нищо общо с истинска журналистика, след като и лоратакрумова обяви още миналата седмица, че българските моряци били „спасени“ от фашистите от „Азов“… Гнусотия до шия, наречена „телевизия“.
        Гнусотия е точно написаното от цитираният от теб "полковник" николай марков(малките букви не са случайни). Поинтересувай се защо в действителност "офицерът" николай марков беше уволнен от НСО и тогава го цитирай..Абсолютно нессътоятелно човече е тоя николай марков..РъгнАл да се изказва по всички възможни теми и всички земни кълбета. Сега рЪгнАл да да коментира и войната в Украйна...Глупости на КУБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

рашистките боклуци със сигурност ще ударят в Донбас и Харкив, масирано, просто няма как.
          То за да удариш не е достатъчно само желание, трябват и възможности.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
            Отново тъжен ден за савецките говеда на бойното поле. При Харков са отстъпили 3-4 селища
            https://www.unian.net/war/voyna-na-d...-11790747.html

а в северен Донбас след тежки сражения са загубили 42 единици бойна таехника.

Очакваното нападение по този фронт може и да не се състои изобщо. Подобна иформация от тези източници винаги се потвърждава до 2-3 дни, това не като от "Гаварит Масква"
            рашистките боклуци със сигурност ще ударят в Донбас и Харкив, масирано, просто няма как. Съчувствам на украинците за това, което преживяват в момента. Просто наближава "сакралната дата" 9 май и онова джудже, трябва да се поФАли с нещо за пред мурзилките..Рашките ще обстрелват много по-масирано и брутално в Краматорск, Словянск, Харкив и прочее. Идват 20-35 дни, в които ще има усилен натиск на мордорската армия.. Дано САЩ и UK и останалите читави държави-съюзници в НАТО да успеят да насмогнат да доставят въоръжение и боеприпаси на ЗСУ, защото сега им е много необходимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз съм СИГУРЕН че автомат не си държал. Тръгнал военни стратегии да ми развива.
              АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
              Боте, с АК система(7.62х39 и по новите родни "арсеналски" версии на АК в 5.56 ) съм стрелял и с AR-15 (5.56х45)и с AR-10(.308).
              Та, криво ти е, защото ти преди няколко дни ти казах, че не си никакъв дисидент, а си бил "легендаризиран"(сам добре знаеш, какво означава това). Имал бил досие на 13 годишна възраст, "бил бил репресиран" при соц-а. ДА, може и да си имал досие, ама за кражба на дъвки "Идеал", боза и сухи пасти "Балкан" от някой квартален НАРКООП. И си бил "легендаризиран"...

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Прочел, осмислил,запомнил, запомнил+осмислил са различни неща.

Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?
                Ами и от руски закони ли разбираш?
                Да вземе путин да те пита тебе кво да прави?
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

.. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
                  Прочел, осмислил,запомнил, запомнил+осмислил са различни неща.

Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?

Коментар

за война има ДВАМА ВИНОВНИ. ДВАМА, както за развод.
                    НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО МАЛКО - ДВЕ ВИНОВНИ СТРАНИ=ВОЙНА
                    Мадабе, единия - щото нахлул, а втория - щото не ще да се предаде и да си подари страната на първия
                    Да ти дойдат крадци у вас и да те подпукат, после ела тук и кажи че и ти си виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Е те сега се изясни що българска армия е на това дередже
                      Така беше в българо-савецката армия. Сигурно и нападението на Киев на савецката армия сега някой писар го е "планирал" докато генералите са се наливали с водка.

Коментар

• Отново тъжен ден за савецките говеда на бойното поле. При Харков са отстъпили 3-4 селища

а в северен Донбас след тежки сражения са загубили 42 единици бойна таехника.

Очакваното нападение по този фронт може и да не се състои изобщо. Подобна иформация от тези източници винаги се потвърждава до 2-3 дни, това не като от "Гаварит Масква"

Коментар

Аз съм СИГУРЕН че автомат не си държал. Тръгнал военни стратегии да ми развива.
                          АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
                          Е те сега се изясни що българска армия е на това дередже

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Интересни времена настанаха. Отиваш някъде, и научаваш за себе си и това, което още не е било.
                            Като ходиш неканен на хората по къщите, така.

Коментар

• - Доларов нет! - Ха! Америка е фалирала! - Ухили се Повер Семьонич, докато сричаше надписа пред банката

Коментар

• Смърт на фашизма . Свобода на Европа .

Коментар

Working...
                                X