Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Предстоящото генерално сражение с остатъците на украйнската армия в Мариупол е решаващо за войната в Украйна.С унищожението на националистическите батальони Азов и Айдар би се нанесъл непроправим морален удър върху духа на армията.Това са най-добрите и най-фанатични подразделения.И макар че като численост са малка част от цялата армия то значимоста им за боеспособноста на цялата армия е голяма.С окончателното превземане на Мариупол руската армия постига решаващ обрат във войната от психологическа гледна точка.АзовСтал е днешния Курск.След Мариупол и края на Азов войната разбира се ще продължи но за всички ще стане ясно че изхода й ще е само един.Last edited by Hermes73; 18.04.2022, 00:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеЗащо нацисти получават медийната трибуна на Нова телевизия?
[ATTACH=CONFIG]n3911087[/ATTACH]
Нацификацията на ЕС върви с пълна пара! И денацификацията.
Нова телевизия се превърна в медийна трибуна на нацисите от Украйна. Понеже у нас няма как да направят онова, което направиха в гръцкия парламент, а именно – видеоконферентна връзка през която говорят нацисти, затова видеоконферентната връзка за цяла България се случи през Нова телевизия /сега собственост на служители от ЦРУ/. Случайност? – Не мисля.
Та въпросния командир от нацбатальон „Азов“ командвал териториалната отбрана на Киев и бил с военно звание „лейтенант“. Всички знаете, че военните звания се дават след завършено пет годишно военно образование във висше военно училище и това е изискване навсякъде по света. Очевидно не важи само за държавата Украйна, която се превърна в символ на възстановяването на нацизма в световен мащаб. Друг е въпроса, че въпросните „командири“ са подчинени, ръководени и обезпечени от ЦРУ и тяхната работа е да напомпват младите хора, за да ги превръщат в горящи факли. Същото, каквото правят и „командирите“ на Ислямска държава. Все служители на различни разузнавателни централи.
И защо нацисти получават медийната трибуна на Нова телевизия?
Вероятно защото част от логистиката на тези „командири“ са самите собственици на медии на европейския пазар. Това е нов вид паравоенна стратегия, която се прилага открито за пръв път в новата история на ЕС. По този начин самия ЕС се превръща в придатък на исканията на „държавници, политици и военни командири“ от Украйна, Ислямска държава и целия свят. Хибридна война в целия й цивилизован блясък и естетическа същност.
Нацистки цивилизован свят срещу денацифициран нецивилизован! Шах и мат.
Николай Марков
Бележка на АФЕРА: „Естествено“, никой не хаква Нова тв, нито „независими преброители“ окачествяват фашистката пропаганда като недопустима, всички десносектантски зомбита ръкопляскат. Какво друго да очакваме от мерзавци – пропагандатори, които нямат нищо общо с истинска журналистика, след като и лоратакрумова обяви още миналата седмица, че българските моряци били „спасени“ от фашистите от „Азов“… Гнусотия до шия, наречена „телевизия“.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
рашистките боклуци със сигурност ще ударят в Донбас и Харкив, масирано, просто няма как.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеОтново тъжен ден за савецките говеда на бойното поле. При Харков са отстъпили 3-4 селища
https://www.unian.net/war/voyna-na-d...-11790747.html
а в северен Донбас след тежки сражения са загубили 42 единици бойна таехника.
Очакваното нападение по този фронт може и да не се състои изобщо. Подобна иформация от тези източници винаги се потвърждава до 2-3 дни, това не като от "Гаварит Масква"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз съм СИГУРЕН че автомат не си държал. Тръгнал военни стратегии да ми развива.
АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
Та, криво ти е, защото ти преди няколко дни ти казах, че не си никакъв дисидент, а си бил "легендаризиран"(сам добре знаеш, какво означава това). Имал бил досие на 13 годишна възраст, "бил бил репресиран" при соц-а. ДА, може и да си имал досие, ама за кражба на дъвки "Идеал", боза и сухи пасти "Балкан" от някой квартален НАРКООП. И си бил "легендаризиран"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПрочел, осмислил,запомнил, запомнил+осмислил са различни неща.
Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?
Да вземе путин да те пита тебе кво да прави?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение.. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
Бихте ли споделили мнението си относно факта, че войната Русия-Украйна се случва, поради прегазването от руснаци на руските закони?
- 1 like
Коментар
-
за война има ДВАМА ВИНОВНИ. ДВАМА, както за развод.
НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО МАЛКО - ДВЕ ВИНОВНИ СТРАНИ=ВОЙНА
Да ти дойдат крадци у вас и да те подпукат, после ела тук и кажи че и ти си виновен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Е те сега се изясни що българска армия е на това дередже
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отново тъжен ден за савецките говеда на бойното поле. При Харков са отстъпили 3-4 селища
а в северен Донбас след тежки сражения са загубили 42 единици бойна таехника.
Очакваното нападение по този фронт може и да не се състои изобщо. Подобна иформация от тези източници винаги се потвърждава до 2-3 дни, това не като от "Гаварит Масква"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз съм СИГУРЕН че автомат не си държал. Тръгнал военни стратегии да ми развива.
АЗ и автомат съм държал и 3 ВОЕННИ УЧЕНИЯ СЪМ ВОДИЛ НА КНИГА - аз съм писал/преписвал ДОКЛАДИТЕ. Всеки ден НОВ ДОКЛАД. Един го писах съвсем САМ без да го и погледне полковника. А съм и прочел стотици доклади от 60-те години още какви са ги творили.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Интересни времена настанаха. Отиваш някъде, и научаваш за себе си и това, което още не е било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар