IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • sosi, кой използва сила за пазене, я погледни че тя се използва за нападение само. Няма военна организация за защита, те се случват само с цел нападение.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Ген. Димитър Шивиков: Прословутите "Леопарди" горят като факли


      ]
      И къде го видеото с горящитЕ леопарди? Питам за един ненаивен приятел, че досега има колекция от 300 видеа на руски такива, но с леопард още няма
      (а събира факти не само от тази война )

      Надявам се правите разлика между снимка и видео.
      пп
      Когато дълго време някой се преструва на прост, то на-често завършва като такъв...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Ген. Димитър Шивиков: Прословутите "Леопарди" горят като факли

        Тоя Шивиков защо не го осъдъдят, разжалват и да му вземат пенсията на натовски генерал? И защо изобщо плащаме за армия пълна с подобни недоразумения, след като САЩ и НАТО могат да ни пазят много по-добре ако им делегираме цялата си отбрана.
        Last edited by aleks262; 10.06.2023, 10:39.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

          Има и по-добро решение. Вместо репарации руснаците дават на украйнците Брянска, Куркска, Воронежка, Волгоградска, Ростов на Дон-ска и Новоросийска област, и така пито-платено.

          А най-големият майтап - референдум в цяла Русия за влизане в състава на Украйна. И каквото сабя покаже ...
          Тук вече д- р Гълъбова трябва на место да ходи !
          Не може да се разчита че всеки с русофобска обремененост ще прояви отговорност и ще я потърси сам

          Коментар


          • Ген. Димитър Шивиков: Прословутите "Леопарди" горят като факли

            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

            Коментар


            • Ето как стачкуват обаче работниците в едно от най-големите им и "високотехнологични" предприятие УАЗ. Защо? Заплатите им били по 20,000 рубли. Обръщам с Гуугъл - това било 440 лева. Много по-добре бих бил да си нося цимент на гарата в Горна.
              https://www.youtube.com/watch?v=M7gvXcaswYk
              Last edited by aleks262; 10.06.2023, 10:41.

              Коментар


              • Животът в Киев е хубав, след истинското отхвърляне на савецката окупация.
                https://www.youtube.com/watch?v=5vUpnrUX-F0

                Коментар


                • От друга страна ЕС проблеми няма да ги финансира, те много добре знаят че парите които ще дадат ще се откраднат и ще влязат в банките на държавите където не се крадат общественни средства. Те затова и не се опъват вече и казват като искат вместо да ни правят мизерии по добре да ги финансираме с 500 милиарда евро, себе си финансираме. Те ще са за тях.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • pinoccio, а какво е общото между неуспелия като цели Ковид и тази война ? Мога да дам правилния отговор - и войната толкова ще успее в постигането на целите си. Колкото и старателно да е подготвяна, нейните измерения са сгрешени - тя е полумерна, дори няма едно измерение в което да работи. За повече от едно няма смисъл да се коменира. Кой е най големия проблем на електромобилите и защо те не се случват и няма да се случат ? Пътищата, за които трябва битум, който пък е петролен продукт.
                    Нищо против нямам за Украйна в НАТО ! Но не може да стане, защото НАТО ще стане каубойска среща. На Украйна и се отцепват територии, защото тя не изплаща на хората там пенсиите. За да си ги върне какво трябва да направи ? Да влезе в НАТО ли ? Правилния отговор е да започне да им изплаща тя пенсиите !
                    ОК ! Тогава Украйна ще влезе в ЕС. Но той има една лоша система която работи - парите се дават след като е направено това, което показва че са усвоени. Украйна е руската Южна Италия, те са темпераментни и с афинитет към семействата - фамилиите. ЕС дава средства в двете части на Италия да се построи по един мост над река, имало такъв експеримент. Като отиват да видят резултата в Северна Италия - построен е мост, той има хубави метални парапети, има тротоари за пешеходци от двете страни, пътното платно е ново с маркировка и целия мост е осветен от двете страни с лампи. Отиват да видят моста в Южна Италия, мост над реката няма но има сложена само една лампа и парите са усвоени. ЕС толкова много пари няма за да може да възтанови Украйна. Тези неща които трябвало да се възтановят ще струват десетки трилиони евро.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                      Не съм бил антиваксър, а антиКовидваксър. Считам, че разликата е от небето до земята. Имам всички утвърдени и задължителни ваксини, спрели един куп морове да избиват половината световно население. Ваксина за Ковид нямам. И от двете положения се чувствам добре.

                      А че RFK Jr. иска покрай антиковидвакс-а да забрани и нормалните ваксини, си е тотално негова работа. Той си говори с мъртвите, не аз.
                      Аз ти говоря за Ковида, като понятията "антиковидваксър" и "антиваксър" бяха приравнени за целта на пропагандното мероприятие. Така че не си бил никакъв антиковидваксър, а си бил баш антиваксър по силата на пропагандата. Колкото и да се опитваш да се отървеш от тази стигма. Същата тази пропаганда изкарва сега Р. Кенеди някакъв малоум, защото й пука гумите. Не съм му адвокат, но е близко до ума, че това е инвенция, която цели да го омаскари. И ти съвсем лековерно си готов да й повярваш и как хубаво само го обясняваш като разглеждане на едномерен масив. Само че проблемите са многоизмерни за разлика от обясненията. Всеки един, който ги посочи с пръст, бива овъргалян в калта. Може и да е истина, ама нито аз, нито ти има как да знаем това, докато не го видим да говори с твоята прабаба или моята. По-скоро Байдън се здрависва с мъртъвци съвсем публично, но това не представлява никакъв проблем. Всичко друго е класика в моделирането на едномерната реалност. Има цяла една книга на Маркузе - "Едномерният човек". Моля те, прочети поне два реда от нейния пролог преди да бъдеш толкоз лековерен. Макар че франкфуртската школа е печално известна, тази книга е като шаблон за всяка политическа идиотия, в чийто капан сме вкарани и днес.
                      Last edited by pinoccio; 09.06.2023, 22:59.

                      Коментар


                      • Ние сме като американците но ги догонваме, при тях във всичките им щати е за всяко едно нещо ходиш в някаква институция и това нещо са го барнали до съвършенство. Например за да си сложиш климатик ходиш в общината и си плащаш такса за това че ще си поставиш климатик в къщата.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                          Че те вече са влезли,ако не си забелязал.
                          Тя Украйна себе си не може да управлява, ще управлява още области да ги обърне в кочини. Я се информирайте какво става в териториите които били нейни според правото и тя ги освободи на ужким..Защото те пари нямат и Зеленски казва направо че не знаел как стояли вътрешните дела в Украйна, той бил по външните - да ходи да обяснява какъв упадък е донесла Русия в Крим, представяте ли си там имат гостуслуга. Какво преставлява това нещо държавната административна услуга - отиваш и какъвто и документ да ти трябва и каквото и да е действие да трябва се обръщаш към един служител и много бързо получаваш каквото ти е необходимо. Така е в Германия. Русия не иска като в ЕС, те искаха като в Германия, не искат като в България очевидно е !
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Евросъюз няма да има, забравете за него ако тази война не бъде спряна в най кратки срокове.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Евгений Пригожин поздрави руските военнослужещи, които „тези дни отблъскват атаките на въоръжените сили на Украйна срещу Запорожие с унищожаването на западна техника“.




                              Слава на РУСИЯ ! Слава на Путин



                              https://twitter.com/i/status/1667219476838793231

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Има и по-добро решение. Вместо репарации руснаците дават на украйнците Брянска, Куркска, Воронежка, Волгоградска, Ростов на Дон-ска и Новоросийска област, и така пито-платено. Всички доволни, особенно населението на тези области - ше влезе в Евросъюза и НАТО и ще забрави за тиранията на Путин.

                                Може и референдум да си стъкнат и всички ще гласуват ЗА с двете си ръце.

                                А най-големият майтап - референдум в цяла Русия за влизане в състава на Украйна. И каквото сабя покаже ...
                                Че те вече са влезли,ако не си забелязал.

                                Коментар

                                Working...
                                X