IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
    Достоверно руско....това ще да е като дървено желязо.
    Трогателни сте как въртите опашчици, да се харесате на господарите ви ...
    Що, да не би да вярваш...на някого изобщо? Аз не бих.
    Last edited by Pyramid; 23.12.2022, 00:16.

Коментар

• Достоверно руско....това ще да е като дървено желязо.
      Трогателни сте как въртите опашчици, да се харесате на господарите ви ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами нали ти говориш как Полша ще се разширява със Западна Украйна.
        Бъркаш ме с Pyramid. Имаме някои допирни точки, но любовта му към комунистически диктатори не ме влече. Иначе има добро перо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Какво очакваш да ти кажа ... че Полша, която е част от Шенгенското пространство без територии, се залива с 5 млн. бежанци, за да може да ... си разшири територията? Германия ще си връща Източна Прусия, чиято столица е руска територия? Как си го представяш?
          Ами нали ти говориш как Полша ще се разширява със Западна Украйна. Или забрави. Оттам тръгна разговорът. Какво като Кьонигсберг е руски анклав? Немците отдавна напират да скъсат договора за границата по Одер, който подписаха с поляците заради обединението. Мислиш, че Шенген е някакво пространство? Да, полуфабрикат на брюкселските бюрократи.

Коментар

• Тepix, те да не би да имат само полски територии окупирани, имат си от всички съседи

Коментар

• По информация на CNN всъщност Зеленски отдавна е избягал с любовника си-негър в Никарагуа, а на репортажи и речи ходи негова холограма, разработена от екипа, направил шоуто Voyage на ABBA. Хубавото е, че холограмния му аватар не може да предруса с кокаин и джинджифилови сладки.

Коментар

Ами кажи нещо, не да ми разправяш за дипломата си.
                Какво очакваш да ти кажа ... че Полша, която е част от Шенгенското пространство без територии, се залива с 5 млн. бежанци, за да може да ... си разшири територията? Германия ще си връща Източна Прусия, чиято столица е руска територия? Как си го представяш?

Коментар

• Pyramid, той въобще не е в Украйна Зе, всичко е фотомонтажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Благодаря,но тези ги знам .Не ми изглеждат достоверни. Търся нещо руско официално ,но не намирам .
                    Няма да намериш. Русия отдавна наложи цензура на всяка дискредитираща я информация. Статистиките на Росстат за разпространението на наркомания, алкохолизъм и хепатит в РФ, които преди години съм намирал с два клика, вече са свалени дори и за предните години.

Коментар

Дипломната ми работа беше за битката при Сома, имам някаква концепция за история и в частност - европейска. Но не мога да се меря с капацитет като теб
                      Ами кажи нещо, не да ми разправяш за дипломата си.

Коментар

Ами да върне Източна Прусия на германците. Как ти се струва? Нали немците само това и чакат - Полша да захапе Западна Украйна. Малко си скаран с историята, нали?
                        Дипломната ми работа беше за битката при Сома, имам някаква концепция за история и в частност - европейска. Но не мога да се меря с капацитет като теб

Коментар

Аз лично чакам с интерес. Ама не уния Полша-Украйна като нова Жечпосполита, а Полша да си вземе Западна Украйна.
                          Ами да върне Източна Прусия на германците. Как ти се струва? Нали немците само това и чакат - Полша да захапе Западна Украйна. Малко си скаран с историята, нали?

Коментар

Аз лично чакам с интерес. Ама не уния Полша-Украйна като нова Жечпосполита, а Полша да си вземе Западна Украйна.
                            ТОЧНО ТОВА се и очертава. И Украйна ще се спихне съвсем. Да, наркомана ще го пушнат но...

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Нещо сериозно намери ли за забраната ,че аз не открих !?
                              Укропите и те забраниха българския и какъв е проблема, след 5 години ще го разрешат пак- чудо голямо

Коментар

https://fakti.bg/bulgaria/715106-rus...pirana-ukraina - проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет.

https://dariknews.bg/novini/bylgarii...itorii-2334182 - Николай Милков, служебен МВнР

https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo...na_791763.html - Райна Манджукова, директор на Агенцията за българите в чужбина
                                Благодаря,но тези ги знам .Не ми изглеждат достоверни. Търся нещо руско официално ,но не намирам .

Коментар

Working...
                                X