IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Виж сега, пускаш информация от преди 1989 година, тогава 1/2 от Европа беше комунистическа стана ясно, че няма бъдеще и след няколко години изчезна и СССР.....
      Абе пич, как си го представяш, един човек, да създаде такова чудо? Никъде го няма това.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Сигурен съм, че е военен, чел съм и други негови коментари. Класическа съветска фуражка, а за съжаление такива, като него са много. За съжаление, нашето общество е отровено от съветската пропаганда, преминала в руска такава през последните години. Пирамидата най-много да е бил в командировка в СССР, а аз съм живял десет години там - седем години в Русия и три в Украйна. Даже татко, Бог да го прости, завърши висше образование във Ворошиловград, днешен Луганск. Разликата между двете нации е потресаваща - руснаците са такава отвратителна паплач, че чак ми се повръща от тях - неграмотни, агресивни и със свръх его на богоизбран народ. Най-неприятните ми години са от периода 6-ти, 7-ми и 8-ми клас в съветско училище с руски деца. А мнозина у нас бият чело у земята при споменаване на Русия. Отврат
          Сега, не аз съм крив, че ти не си попаднал на по-добро място, и си срещнал кофти типове. (И аз съм срещал и ТУК, те са отчайващо много.) Иначе, не позна: командировки не съм ходил там, а "само" завърших висше образование и се жених, (нещо обикновено за българските студенти). Чак 10 години не съм живял там, само 5÷5,5, ако се броят и любовните наскоци. Жената (първата) беше донска казачка, 50/50 руски и украински корени но, нямам усещането, да бяха изобщо "тъпи" хора нито от едната, нито от другата страна. По-скоро, бяха умни, тъщата беше технолог-химик, работила е - ако паметта не ме лъже, в КБ на Янгел, и по-специално, при НДМГ-двигателите . За "съветската фуражка", също НЕ позна, завърших граждански ВУЗ и си бях напълно цивилен, докато не се върнах тук и единствената работа, която успях да намеря, беше в БА, като сержант, (служих и в 15-те ПЕРБ, и на границата, и после пак в 15-ти ПЕРБ затова, присъствам в архивите на МО, да проверява, който иска). После, поради ценз и някакви способности, все някак нямаше по-добри радисти от мен, и като наборен войник, и после) ме повишиха, и така. А, за "биене на чело", още не съм бил, ама знам ли ти дефинициите.

Коментар

Защо Путлер реши да идва към нас?
            Тук проблемът изобщо не е в Путин. Приднестровието, Южна Осетия, Абхазия и първата чеченска война не се случиха при Путин, нали? РФ функционира по същия начин, както СССР и Руската империя - завземане на нови територии и експлоатацията им в полза на центъра. В представата не само на Путин, но и на всички съветски и руски ръководители Източна Европа е територия, която следва да обслужва Москва. А най-удивителното е, че България е единствената страна в този регион, в която живеят толкова много хора, които харесват това. А всички тези хора нямат и дори бегла представа как гледат руснаците на нас, а ако видят как изглежда средностатистическо руско село, вероятно ще получат културен шок. Това е една азиатска страна като манталитет, в която живота не струва нищо. И тук възниква въпроса защо толкова много българи искат това?

Коментар

• "Елитният" 237-и гвардейски десантно-щурмови полк на руските окупатори е прекратил съществуването си, съобщава ГУР на украинското министерство на отбраната.

"Заради смъртта или раняването на всички военнослужещи. Голяма част от оцелелите са в изключително тежко състояние", заявиха от министерството.

Коментар

• Русия на практика забрани посещенията на ООН на местата, където се държат украински военнопленници

Това е обезпокоително и защото наблюдателите разполагат с доказателства за малтретиране на бойците на ВСУ, заяви Матилда Богнер, ръководител на мисията на ООН за правата на човека в Украйна (https://bit.ly/3xdep2a).

Тя добави, че документираните от ООН случаи на изтезания и унижения на украински защитници могат да бъдат приравнени към военни престъпления.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

От КБ на Глушко. От Конструкторското Бюро. СЪВЕТСКОТО КБ. От времето на СССР, когато, те НЕ СЕ деляха, а работеха заедно, В И ЗА ЕДНА СТРАНА. Иначе, всеки си има произхода но, И там, те учеха в едни ВУЗ, по едни на програма и т.н.
                  Виж сега, пускаш информация от преди 1989 година, тогава 1/2 от Европа беше комунистическа стана ясно, че няма бъдеще и след няколко години изчезна и СССР.....

Коментар

Сигурен съм, че е военен, чел съм и други негови коментари. Класическа съветска фуражка, а за съжаление такива, като него са много. За съжаление, нашето общество е отровено от съветската пропаганда, преминала в руска такава през последните години. Пирамидата най-много да е бил в командировка в СССР, а аз съм живял десет години там - седем години в Русия и три в Украйна. Даже татко, Бог да го прости, завърши висше образование във Ворошиловград, днешен Луганск. Разликата между двете нации е потресаваща - руснаците са такава отвратителна паплач, че чак ми се повръща от тях - неграмотни, агресивни и със свръх его на богоизбран народ. Най-неприятните ми години са от периода 6-ти, 7-ми и 8-ми клас в съветско училище с руски деца. А мнозина у нас бият чело у земята при споменаване на Русия. Отврат
                    Руснаците не са виновни, винаги са ги манипулирали, ниско ниво на образование, мечти да си държавен служител и нищо друго, масово отричане на очевидното и накрая всеки се спасява сам, което е целта и се поддържа от стотици години. Обаче защо ние в Европа усетихме тази ситуация? Защо Путлер реши да идва към нас?

Коментар

От КБ на Глушко. От Конструкторското Бюро. СЪВЕТСКОТО КБ. От времето на СССР, когато, те НЕ СЕ деляха, а работеха заедно, В И ЗА ЕДНА СТРАНА. Иначе, всеки си има произхода но, И там, те учеха в едни ВУЗ, по едни на програма и т.н.
                      В СССР никога не са били заедно, това е било за пред Запада. Балтийските народи ненавиждаха руснаците, като същите чувства имаха и украинците. Личи си колко малко познаваш постсъветското пространство. А аз съм прекосил страната от Мурманск до Владивосток

Коментар

Тук се пише с думи прости,за да те разберат възможно повече хора. Поднасям извинения, обаче, ако съм те надценил.
                        Случва се

Коментар

Не се връзвай на Пирамидата, човека предполагам е бивш военен и твърди, че е офицер, ама .......по писанията му едва ли.
                          Тук се пише с думи прости,за да те разберат възможно повече хора. Поднасям извинения, обаче, ако съм те надценил.

Коментар

Не се връзвах на Пирамидата, човека предполагам е бивш военен и твърди, че е офицер, ама .......по писанията му едва ли.

Коментар

Накратко, изключително неграмотен си. Този двигател е творение на съветския инженер Валентин Глушко. Украинец.

Коментар

• Украинската месомелачка набира скорост

Коментар

Working...
                                X