Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Виж сега, пускаш информация от преди 1989 година, тогава 1/2 от Европа беше комунистическа стана ясно, че няма бъдеще и след няколко години изчезна и СССР.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Сигурен съм, че е военен, чел съм и други негови коментари. Класическа съветска фуражка, а за съжаление такива, като него са много. За съжаление, нашето общество е отровено от съветската пропаганда, преминала в руска такава през последните години. Пирамидата най-много да е бил в командировка в СССР, а аз съм живял десет години там - седем години в Русия и три в Украйна. Даже татко, Бог да го прости, завърши висше образование във Ворошиловград, днешен Луганск. Разликата между двете нации е потресаваща - руснаците са такава отвратителна паплач, че чак ми се повръща от тях - неграмотни, агресивни и със свръх его на богоизбран народ. Най-неприятните ми години са от периода 6-ти, 7-ми и 8-ми клас в съветско училище с руски деца. А мнозина у нас бият чело у земята при споменаване на Русия. Отврат
Коментар
-
Защо Путлер реши да идва към нас?
- 4 Харесвания
Коментар
-
"Елитният" 237-и гвардейски десантно-щурмови полк на руските окупатори е прекратил съществуването си, съобщава ГУР на украинското министерство на отбраната.
"Заради смъртта или раняването на всички военнослужещи. Голяма част от оцелелите са в изключително тежко състояние", заявиха от министерството.
- 1 like
Коментар
-
Русия на практика забрани посещенията на ООН на местата, където се държат украински военнопленници
Това е обезпокоително и защото наблюдателите разполагат с доказателства за малтретиране на бойците на ВСУ, заяви Матилда Богнер, ръководител на мисията на ООН за правата на човека в Украйна (https://bit.ly/3xdep2a).
Тя добави, че документираните от ООН случаи на изтезания и унижения на украински защитници могат да бъдат приравнени към военни престъпления.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
От КБ на Глушко. От Конструкторското Бюро. СЪВЕТСКОТО КБ. От времето на СССР, когато, те НЕ СЕ деляха, а работеха заедно, В И ЗА ЕДНА СТРАНА. Иначе, всеки си има произхода но, И там, те учеха в едни ВУЗ, по едни на програма и т.н.
Коментар
-
Сигурен съм, че е военен, чел съм и други негови коментари. Класическа съветска фуражка, а за съжаление такива, като него са много. За съжаление, нашето общество е отровено от съветската пропаганда, преминала в руска такава през последните години. Пирамидата най-много да е бил в командировка в СССР, а аз съм живял десет години там - седем години в Русия и три в Украйна. Даже татко, Бог да го прости, завърши висше образование във Ворошиловград, днешен Луганск. Разликата между двете нации е потресаваща - руснаците са такава отвратителна паплач, че чак ми се повръща от тях - неграмотни, агресивни и със свръх его на богоизбран народ. Най-неприятните ми години са от периода 6-ти, 7-ми и 8-ми клас в съветско училище с руски деца. А мнозина у нас бият чело у земята при споменаване на Русия. Отврат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
От КБ на Глушко. От Конструкторското Бюро. СЪВЕТСКОТО КБ. От времето на СССР, когато, те НЕ СЕ деляха, а работеха заедно, В И ЗА ЕДНА СТРАНА. Иначе, всеки си има произхода но, И там, те учеха в едни ВУЗ, по едни на програма и т.н.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТук се пише с думи прости,за да те разберат възможно повече хора. Поднасям извинения, обаче, ако съм те надценил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеНе се връзвай на Пирамидата, човека предполагам е бивш военен и твърди, че е офицер, ама .......по писанията му едва ли.
Коментар
-
Не се връзвах на Пирамидата, човека предполагам е бивш военен и твърди, че е офицер, ама .......по писанията му едва ли.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Накратко, изключително неграмотен си. Този двигател е творение на съветския инженер Валентин Глушко. Украинец.
Коментар
Коментар