IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

    Ами ще изпукат няколко ЯБ в центъра на киев и в лвов и ще приключи войната
    Аве те досега уж плашеха, че ще го направят ама нещо не им стиска, може би знаят, че някоя бойна глава е останала от съветско време, отделно едни 30 тона плутоний ги няма там дето уж трябва да бъдат (според орките). Укрите ако няма кво да губят, ще метнат кво имат към маскава и глей как там ще заприлича на припят. Пак да ти напомя, Украйна съшо е ядренна държава!
    Last edited by better; 29.05.2022, 01:43.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

      На колежка на жена ми и смениха танка за ад блу миналата година, онзи ден помпата за това ад блу. Колата е пежо 308- 2018 евро 6 на 120000км. Тази помпа трябвало да се сменя на 100000км- смяната и струваше 500евро. Танка го смениха защото датчика не показвал нивото на течността. Сменя го в унгария- не знам пари
      Аве ти да не живееш в прогнилия запад, ъъъъ?

      Коментар


      • better, западните се разпадат, постоянно ги ремонтират такситата..толкова са здрави и надеждни. На всичко отгоре са и ремонтно непригодни, какво ги гледаш в България, на Запад не ги ремонтират защото не искат да си чупят ръцете. Нищо общо нямат със здраво и надеждно. Пълни с фантазии, проектирани от хора които не са учили - занаятчии, майстори, но сериозната наука е минала покрай тях. Важното е да са много модели, да е лъскаво и да има различни форми..много пудра да е секси и бие на проституция.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Като оставим тролетариата на хранилка при Мустафа, някой може би ще иска да си прочете учебника по история за 8ми клас. Урокът за Кримската война. В нея най-много губи не Русия.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

            Старите бяха така- да, сегашните............ на мой комшия му се развали двигателя на голфа на 60000км- сметка 7000 евро
            Как така на 60к и 7000 евро? Не е ли в гаранция?

            Коментар


            • [QUOTE=briko;n3928576]
              Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              [B]Mateev, старите и само някои модели издържаха, сега вече няма. Изчисляват ги за 150, да се подновяват. Един немец ми разправя, новия Фолксваген като му изтичала още гаранцията и почва да се обажда, ел.инсталацията и всякакви други неща и постоянно в сервиза. Обаче той си бил продал стария Пасат на комшията си, и видял че онзи пуска обява да го продава, не му се кара стар модел кола и продал новия и си купил неговия стария..така казва се оттървах и на сервиз не ходя, иначе излизане няма. И пак не са толкова здрави като онкато....,..

              Като казваш "немец" ти разправя, къде живееш? Май и ти ползваш блага от западна Европа, а възхваляваш мизерията на изтока?
              Ово е стандарт!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение

                Кво е МВРО? Може би някаква организация към МВР?
                вмро

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  бай Митьо, здрави са, леките автомобили произведени в СССР бяха с ред и се чакаше много защото са здрави. Имаше полски фиати, купуваш го веднага, ЗАЗ дори спряха да ги внасят - украински, чупи се на другия - първия ден. На полския фиат ресурса на двигателя беше 100 000 км със зор, ако не дефектира е износен на толкова километри. Знаем ги много добре не сме слобопаметни. Ладите и особенно волгите въртяха по милион километра, в момента всичко западно е леш - дават му ресурс 150 000 км.
                  Кви милиони на тез боклуци, ти бълнуваш нещо! Москала 412д на 80 000 км му замина мотора, преди тва скоростите, съединителя и кво ли не, за течовете да не говоря. Ладата се оказа още по-голям боклук, освен мотора, изгни много здраво. Ужасни боклуци! Къде видя западно леш? Я виж само такситата на колкоо са повечето са милионници и все още ги търкалят.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                    Нищо не е превзето, водят се боеве за един хотел в покрайнините на града и това е. До няколко седмици пристигат първите американски млрс- и и хаймарс-и и руското настъпление приключва. А като почнат да постъпват в нормални количества по ленд- лиз- а започва обратното броене за руските войски в Украйна.
                    Та до колко седмици кайш Украйна приключва с Русия?Давай дата и да се хванем на бас заложи поне 50000 евро да видим колко ти струват приказките щото ми писна тук да ви чета желанията и фантазиите.И цялата американска армия да дойде барабар с оркестъра ще бъдат избити...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      А бе откъде ги взимат украинците тези самолети- днес руснаците свалили 2 су-25+ въртолети+ 18 безпилотника
                      Ми аз като слушам руснаците се чуя има ли толкова самолети в целият свят колкото те свалиха в Украйна...А като пусна западна или наша медия украинците са на Владивосток...не мога да се стърпявам като ми покажат оня наркоман идиот и циркаджия Зеленогорски

                      Коментар


                      • https://www.youtube.com/watch?v=TIldeqcWxx4- ⚡АЗОВСТАЛЬ бункеры 7 ЭТАЖЕЙ Эксклюзив

                        Като гледам този клип и не разбирам защо се предадоха

                        Коментар


                        • В Европа ги мразят, то се вижда. Докараха война, в момента всички хора в Европа дори психически не са добре, две години пандемия, сега тази война.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • v_tin, това с ракети за тези градове е лоша идея. Украйна дори да спечели тази война както казват после след време вместо в ЕС ще влезе в РФ.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Извинявам се за стария клип, но това е за мико с някакво номерче- https://www.youtube.com/shorts/YzFMve6DT0A. Колко време е нужно за да се ремонтира този жп възел


                              https://www.youtube.com/shorts/q9tfqarx2qs- хахаха

                              Не знам колко е вярно, но говорят че тук е този който стреляше в коленете на руснаците- https://www.youtube.com/shorts/hthREArdEC4

                              Last edited by v_tin; 29.05.2022, 00:40.

                              Коментар


                              • v_tin, икономиката на Украйна пада тогава защото я напускат хора и също и пари изтичат от нея.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X