If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Гледах клип с мобилизация в Лвов. Една жена с някаква пръчка нападаше полицаи, които я пръскаха с шпрей. След, като са опряли до мъжете в Лвов, където войната дори не се усеща, мисля, че е време да мобилизират мъже от други източноевропейски държави. Вие на какво мнение сте?
"Эти высокоскоростные перехватчики были впервые испытаны в 2011 году и применяются с 16-зарядных пусковых установок M902 американского комплекса MIM-104 Patriot.
Найденные остатки этих изделий на улицах Киева объективно подтверждают передачу ВСУ новейших систем противоракетной обороны.
Поставка этих ракет наряду с передачей других ЗРК западного производства говорит о серьезных намерениях стран НАТО «закрыть небо» над украинской столицей."
Ако ще им трябват по 6 кинжала за да одраскат един Патриот....
Gerasim_Burgaski с всеки изминал ден тази война създава все по големи пречки да се превземе Русия по цивилизационен начин. После защо не се цивилизовала достатъчно цялата РФ. Като се разбиела, да я нямало и проблема се решавал. Нищо не се решава, става по лошо.
Ако русия продължава да се държи като хищник в един момент сама ще фалира и ще вади белия флаг. Май това е целта - бавно и стабилно ферментиране във вегетация до момента на брожение
Не са важни вече толкова природните ресурси а човешките и технилогичните. Когато и те привършат (защото там са вече ограничени) идва момента на "великата шаячена правда"
Gerasim_Burgaski с всеки изминал ден тази война създава все по големи пречки да се превземе Русия по цивилизационен начин. После защо не се цивилизовала достатъчно цялата РФ. Като се разбиела, да я нямало и проблема се решавал. Нищо не се решава, става по лошо.
www.DELFI.lt in 2023 May 16 14:24 aA A fire broke out on the territory of the “Moskvich” factory in Moscow on Tuesday. According to initial reports, garbage caught fire. The portal “RBC-Ukraine” writes about it, based on the Russian “Telegram” channels. The fire has already covered 70 square meters. Some sources say that a one-story… Continue reading There is a...
«Взорвались урановые ракеты?!» — украинцам советуют вывозить детей из района взрывов в Хмельницком (ВИДЕО)
15.05.2023 - 10:22 На Украине нарастает паника: лавинообразно распространяется информация о том, что российская крылатая ракета могла уничтожить склад боеприпасов в Хмельницком, где хранились британские снаряды с обедненным ураном.
Об этом в том числе заявляет и экс-депутат Верховной рады Украины Виталий Мосийчук, комментируя зафиксированный всплеск радиационного фона в регионе.
«Я не знаю, действительно ли на уничтоженном складе боеприпасов в Хмельницком были снаряды с обедненным ураном. Но так как наша власть молчит, я бы рекомендовал местным жителям эвакуировать оттуда детей», — нагнетает Мосийчук.
Дело в том, что 12 мая в районе Хмельницкого произошёл скачок уровня радиации с 80-100 до 140-160 нанозиверт, о чём сообщил украинский портал SaveEcoBot.
Напомним, снаряды с обедненным ураном активно применялись натовской группировкой в Югославии. За первые 10 лет после использования раком заболели около 30 тысяч человек, а Сербия вышла в лидеры по числу онкобольных.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Има клипове за посещението на Зеленски в Германия. Може да ги гледате, пазят го да не го убият, той дори на официални срещи с министри е с охрана на по малко от 2 метра от него.
Коментар