IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Присъединявам се към твоя призив
    И аз ще платя всичките разходи за преселването на
    всеки български путлерист от България или Германия в русия
    Срещу фактура за разходите
    И ти можеш да се гръмнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Кажи верно даде ли пари на пирамида ?

Бил го измамил, а пари през балкона хвърлял ли си?
      Парите, той наистина ги даде но,на фирмата, в която бях тогава, т.к.цените ги съобщаваха по тлф при запитване, т.к.им разнасях стоката, без да определям аз цена. Та, пари от балкон не е хвърлял, ами чинно ги брои на ръка. А можеше;
      1. Да каже "аз вече съм платил, имам фактура даже за прибора, оправяй се."- и да не даде нихо лев.
      2. Можеше да върне продукта и да си поиска парите обратно.
      3. Можеше да протестира цената, като се оплаче в КЗП, да заведе дело или нещо от вида, което да покаже че, не е съгласен,.че намира,.че е злоупотребено помотмошенке на него като клиент и т.н.
      Можеше но, нищо такова не стори. Само каза "Ето ти ги парите, но аз повечеюот вашата фирма няма да кипувам нищо." Фирмата не е моя, нито аз определях цените там, аз бях обикновен "инженер по продажбите" в нея, наемен работник.
      Беше 2008-ма година., някъде през пролетта.
      Та, този ...хубава, мълча като ... паметник и изведнъж, през 2020-та обяви, че съм го бил "измамил".
      После, аз не съм се взел "от Нищото" и бях доста уважаван форума от неговия форум,.под СЪЩИЯ НИК, под който сум и тук.
      Е,
      1.И да е бил измамен, Матеев, то беше.от фирмата, т.к.фир ата определя цените, а не работниците в нея. На практика, ТЕ, ПО ТОЗИ НАЧИН, ХВЪРЛИХА КАЛ И ПО МОЕТО ИМЕ но, понеже този си замълча, аз повярвах и дългонвреме, мунпазех авторитета, т.к.си мислех, че е читав. Да, обаче...
      2.И да е бил измамен, ТОЙ Е ПОКРИЛ ТОВА И НЕ Е ПРОТЕСТИРАЛ ТОЛКОВА ГОДИНИ, през които, са изтекли всякакви давности. Да беше протестират, щях да го подкрепя,.т.к.би било редно и честно. Ама ТОЙ НЕ, НЕ ГО СТОРИ

И,
      3.Матеев лъже за някакви въображаеми "30 години" (всички, лесно могат да пресметнат, кллко години са от 2008-ма насам) но, човек постъпва според личностните си настройки. Като негодник.

ТОВА са фактите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
        Присъединявам се към твоя призив
        И аз ще платя всичките разходи за преселването на
        всеки български путлерист от България или Германия в русия
        Срещу фактура за разходите

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Никой не ви кара да ходите на фронта. Хората ви канят като политически имигранти. Защо не искате?

Наясно са май, че рано или късно ще ги пратят на фронта, ако и да са политически имигранти бягащи от сатанизма

Коментар

Айде първо се преброите колко от вас отидоха на фронта пък после бройте другите
            Никой не ви кара да ходите на фронта. Хората ви канят като политически имигранти. Защо не искате?

Коментар

Кефи ме, че Украинците вече са в състояние да произвеждат по 1000+ дрона всеки един божи ден. ...
              Тия ще останат скоро само със складовете си в Сибир и Камчатка, а още не могат да разберат с какво ги удрят така успешно.

Коментар

А защо някой от българите трябва да ходи на украинския фронт?

Коментар

Кефи ме, че Украинците вече са в състояние да произвеждат по 1000+ дрона всеки един божи ден. Това им дава възможност всяка една атака на цел в Русия да я правят с по 100-200+ дрона едновременно. Остават им и дронове в запас, щото като му дойде времето да атакуват Москва и Кремъл, да го направят едновременно с 10 000+ дрона.

В момента се пише новата военна история, при която бъдещата победа във всяка една бъдеща война ще зависи само и единствено от дронове с изкуствен интелект. Няма кораби, няма подводници, няма танкове или БТР-ри. Всичко това са само някаква движеща се железария, която е лесна плячка на един или друг дрон с изкуствен интелект, с каквито ще е пълно небето, земята и водата.

Войната ще се печели с технологии, а която държава е в средновековието (като Путинията), вместо победа ще се върне в първобитно-общинния строй.
                  Тъй, тъй. Мокри сънища. Висока температура, нощно изпотяване...
                  ...Ама няма цяр за чак толкова тежки отклонения. Тъй ще си и отидеш, Кукумицине. Напикан.

P.S.
                  Да беше взел онези 40000 лв., дето ги хладвх да ти ги дам. Че ми наду главата с тоя рев.
                  Last edited by Pyramid; 21.09.2024, 15:22.

Коментар

• 6000, те ако бяха отишли сега с парите завлечени от Зеленски щяха да се забавляват някъде и нямаше да имат време да дращят тук. Нали имаше един командир който пита Подоляк - кгб-то по наследство да отстъпят понеже само ги засипват със снаряди и войниците му загинаха за тоя дето духа. Заварил е Зеленски с 2.5 милиона до тук. Имат организация в скандинавските държави, първо влизаш във ВСУ за да вземеш парите, когато отидеш на фронта от там те извеждат някъде на Север. 2.5 милиона до тук. Смятай имат хора които си кръстосват фронтовата линия, по голямата част казва - моите хора я държат.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                      Започваме да броим избягалите от загниващия Запад, включая и България фенове на рос тръпката Ребята почитатели на руZzкия късотруп касапин, драснете по един ред, когато тръгнете. Да ви отбележим ...

Коментар

Има един пирамидален измамник от Горна Оряховица, който още не ми е върнал парите, с които ме измами преди 30 години. Цял живот не му стигна да го направи това. Сега обаче съм готов да му дам още пари, само и само да си натъпче парцалите в един куфар и да върви на майната си (пардон в Русия).
                        Кажи верно даде ли пари на пирамида ?

Бил го измамил, а пари през балкона хвърлял ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
                          Нови складове са гърмели и тази нощ в кочината
                          https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html

Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.
                          Кефи ме, че Украинците вече са в състояние да произвеждат по 1000+ дрона всеки един божи ден. Това им дава възможност всяка една атака на цел в Русия да я правят с по 100-200+ дрона едновременно. Остават им и дронове в запас, щото като му дойде времето да атакуват Москва и Кремъл, да го направят едновременно с 10 000+ дрона.

В момента се пише новата военна история, при която бъдещата победа във всяка една бъдеща война ще зависи само и единствено от дронове с изкуствен интелект. Няма кораби, няма подводници, няма танкове или БТР-ри. Всичко това са само някаква движеща се железария, която е лесна плячка на един или друг дрон с изкуствен интелект, с каквито ще е пълно небето, земята и водата.

Войната ще се печели с технологии, а която държава е в средновековието (като Путинията), вместо победа ще се върне в първобитно-общинния строй.
                          Last edited by Mateev; 21.09.2024, 11:57.

Коментар

• Започваме да броим избягалите от загниващия Запад, включая и България фенове на рос тръпката Ребята почитатели на руZzкия късотруп касапин, драснете по един ред, когато тръгнете. Да ви отбележим ...
                            Русия публикува списък с 47 държави, в които според Кремъл се „налагат неолиберални нагласи, които противоречат на традиционните руски ценности“. В списъка са включени България, почти всички страни от ЕС, САЩ, Великобритания, Украйна, Швейцария, Нова Зеландия, Канада, Северна Македония,...
                            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Каква Русия? Този е просто един неблагодарник, че са го асвабодили. Истинският русофил би отишъл направо на фронта в Украйна, за да даде живота си за Путин и Русия да се разсшири на запад.

Коментар

• Нови складове са гърмели и тази нощ в кочината
                                https://www.actualno.com/europe/atak...s_2304516.html

Обичайте руските свине, иначе те са казали, че ще хвърлят атомна бомба над България.

Коментар

Working...
                                X