Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 21.09.2024, 14:24.
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
https://www.dnevnik.bg/sviat/2024/09...ashti_neinite/
Ребятки имате официална покана да осъществите мечтата на живота си!
Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
На добър час!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМисля, че си от критично малкото русофили, които звучат интелигентно.
Възгледите са възгледи, не може да са еднакви, ама злоба да те командва...Не знам, отблъсква, някак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
Не бъдете лицемери и не се крийте зад всякакви извинения. От България никой няма да ви спре. Дори бих платил пътя на някой от вас, понеже знам, че голяма част сте бедни несретници. Всички нормални хора в България ще се радваме да намерите щастието си в тази огромна страна!
На добър час!
Русофилите също имат Google Maps и отдавна са видели на какво прилича най-богатата на ресурси държава в света.
- 6 Харесвания
Коментар
-
"Русия разреши на българи, предпочитащи нейните ценности, да дойдат като политически имигранти"
На добър час!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Щом разбирате от интелитентност нали не си мислите че в момента в Русия стоят и ракетостроенето не бумти на високи обороти ? Тези в Киев са фашаги, но който се бие с тях ще стане точно копие на тези с които се бие. Вие подържате това нещо - фашизирането на Русия. Сигурно си мислите че възможностите им са скромни, но когато ударят Нато ще се скриете по дупките. А в Нато за съжаление сме и ние.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМислиш ли, че звучиш интелигентно? Падаш ми в очите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеАбе другар, кви са тея смешни лузъри-русофоби от Американския университет в Благоевград, дето се хвалиш с тях?! - те твоите неудачници с триста зора едвам изкарали 300 млн.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Дори да кажем че в тоя случай бащата на единия ги е побутнал с начален капитал от милион( ако е така от това което си писал) да вземеш този милион и да го превърнеш в компания струваща 300 милиона долара, да създадеш сума ти продукти, които са се продали успешно на световния пазар, да имаш 500-600 служителя на които даваш хляб, да създадеш софтуерна академия където имаш безплатно обучение за деца и възрастни и да си плащаш данъците въобще не е малко и ако нямаш умения и способности няма как да го направиш.
Абе другар, кви са тея смешни лузъри-русофоби от Американския университет в Благоевград, дето се хвалиш с тях?! - те твоите неудачници с триста зора едвам изкарали 300 млн.
Я виж Павел Дуров какво прави:
net worth: approximately $15.5 МИЛИАРДА ДОЛАРА
https://en.wikipedia.org/wiki/Pavel_Durov( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
analog, колко се е изместила, едно парче земя 30 на 30км. И забележи че това са села, в които азовците дето вече ги няма просто се покриват повечето, чакат да свърши войната и да приберат на матовците парите. Слагат едни цивилни дрехи и никой не може да ги определи като неруснаци, защото те са си такива. Надъханите ще ги избият и останалите ще си правят пачки от матовци. Това е което става.
Вече войната или се спира или се ескалира до големите бомби - два пътя има.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Снимката ви е от Русия....
боже колко лесно ви връзват на фльонга...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБлагодаря ти за видеото на Кузман, споделено от.... Цветин Джукати, автор на "Велик е нашият войник" като кючек, сърцераздирателния химн "Жаба влачи телевизор с нокторезачка" и дуета "Джо Пиратът".
Българските русофили винаги блестят със солиден интелект и впечатляващи житейски постижения.Last edited by Pyramid; 20.09.2024, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Благодаря ти за видеото на Кузман, споделено от.... Цветин Джукати, автор на "Велик е нашият войник" като кючек, сърцераздирателния химн "Жаба влачи телевизор с нокторезачка" и дуета "Джо Пиратът".
Българските русофили винаги блестят със солиден интелект и впечатляващи житейски постижения.
Аз съм споделил СЪДЪРЖАНИЕТО , за което говори Кузман ......... А ти си се интересувай от Джукати.... гледам и репертоара му знаеш ....От теб го научавам ...........и сега обърнах внимание ...
Чудя се наистина , от къде сте станали толкова толкова умни и ......начетени .............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Заради хубавия живот ли се оплакваха поляците че не им разрешават да отидат до беларус да си напазаруват. Сигурно заради хубавия живот в германия немците ходят до чехия да си зареждат гориво и да пазаруват. За испанците в гибралтар да ти обяснявам ли??
За изборите в швеция не знам, но как смяташ дали двамата шишковци са точните представители на народа- ако наистина смяташ така бих ти препоръчал да отидеш на куку доктор
Шокиращо, но никой не се мести там, където пазарува.
Що ли?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар