Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Няма какво да си го пускам-прекрасно си спомням и разказа и филма.Шерлок Холмс ми е любимец,затова и със сигурност мога да кажа,че тоя е руски трол.Кто не с нами, тот против нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре, че не си следил мен за познания по история, щото щях да те разочаровам: На мен, така и не ми стана любима, получавах добрите оценки с много труд и, за капак, сякаш бях много старателен в забравянето - по история, съм жива Трагедия. Е, на ТОЗИ фон, не смея никого да съдя, щото, да запомняш едни дати и някакво хора миналото, моята същност, намира единствено за обременяващо. (Пусни си и изгледай първи епизод на "Шерлок Холмс и д-р Уотсън" - руския, с В.Ливанов. Обърни внимание, какво каза Холмс на забележката, че не бил помнете едно, второ или трето.) Та, поне аз, следвам съвета на Холмс и разтоварвам мозъка си от безполезно задръстване с неща, които не мога да променя, за да го използвам за мислене, което върши работа сега и занапред във времето, което ми е отредено да живея. И ми се получава независимо от това, какво припяват моите хейтъри. Препоръка е, ако желаеш да формулираш животни да задаваш стандарти. Работи.
Да се върнем към ежбите ви: Намирам ги безсмислени и нищо незначещи оствен, че двама незрели, се пънат да се наложат. Няма смисъл, братле. Детска работа.
- 1 like
Коментар
-
mitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Смехът е голям " втората армия в света" вече 3 години не може да завърши тридневното СВО, изчерпа огромна част от оръжейните запаси на СССР и даже в момента се налага да прибягва до помощта на Северна Корея и Иран- половината руски снаряди в момента идват от Северна Корея, последно и севернокорейски войници вече има , ракети и шахеди от Иран и пак Киев не е превзет при 5 пъти по- голямо руско население, 10 пъти по- голяма икономика, смазващо превъзходство във флот, авиация, далекобойни ракети и т. н. И " победа" все няма и няма та се налага периодично алкохоликът Медведев да плаши с ядрен апокалипсис С 2 думи- голям срам
Коментар
-
Vergil1975, дори и русофил не съм, просто ви обяснявам какви са реалните причини за неща които будят недоумение у вас. Понеже те засякох яко - защо са дошли севернокорейци на помощ и веднага - ти не пишеш на български. Не бе на занзибарски пиша, аз съм занзибарец сигурно. Какво се правите на халтави не знам !D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеАз съм го засичал няколко пъти,че не знае елементарни неща от историята на България. Даже си мисля, че не е един човек, а група от тролове, които се редуват.
Да се върнем към ежбите ви: Намирам ги безсмислени и нищо незначещи оствен, че двама незрели, се пънат да се наложат. Няма смисъл, братле. Детска работа.
Коментар
-
Преди плашехте с чеченците,сега със севернокорейците. Даже ви е срам да плашите с руския Спецназ.А забравих, че 95 процента са избити в Украйна.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не точно спечелих всесъюзната олимпиада по руски за чужденци в Москва през 1989-та. Бях 7-ми. Друго никога не съм и твърдял. Следователно, в грешка си ти. После, за Трейдърко: Говорих на 2÷3 пъти с него по скайп преди години и съм с впечатлението, че е българин. Това, че понякога (т.е. често) се увлича да се изявява писмено тук, е извън моята сфера на влияние: Опитвах, препоръчвам да се позапре, да не сипе пост след пост но, кой съм аз да му нарежда и с какво право а той, дали е длъжен да ме слуша? И имаме, каквото имаме.
И на словореда му, кой знае какво, му няма. Сега, че ти нещо си мислиш, е твое право но, знаеш ли, при доказана ...не точно прецизност от твоя страна (има там, едни въпроси в темата за Г.З. чакат твоя отховор, не съм ги забравил ) та, ТОВА да го прави "руснак", е пресилено. Всъщност не знам, може и да има нещо в рода му но, в България, такива хора са доста.
Такива работи, Вергилчо. Доказваш личните си компетенции - получаваш по-сериозно отношение. За безкритично, не съм и не обещавам. Аз съм професионална контра на всичко.
- 1 like
Коментар
-
Или си лъжец,че си печелил състезание по знание на руски език или нарочно лъжеш като потвърждаваш на тоя лъжите. И за малките деца е видно,,че словореда му не е български. Навремето си пишех с рускини по Интернет и те използваха Гугъл преводач и словореда им беше същият.
Та стегни се и си признай,че тоя не е българин.
И на словореда му, кой знае какво, му няма. Сега, че ти нещо си мислиш, е твое право но, знаеш ли, при доказана ...не точно прецизност от твоя страна (има там, едни въпроси в темата за Г.З. чакат твоя отховор, не съм ги забравил ) та, ТОВА да го прави "руснак", е пресилено. Всъщност не знам, може и да има нещо в рода му но, в България, такива хора са доста.
Такива работи, Вергилчо. Доказваш личните си компетенции - получаваш по-сериозно отношение. За безкритично, не съм и не обещавам. Аз съм професионална контра на всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре бе човек, що не се стегнеш?
Та стегни се и си признай,че тоя не е българин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеАми естествено, че няма да ми разбираш като не си българин. С останалите се разбираме прекрасно ,ама те са българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Според мене Израел нарочно "пропуснаха" терористичното нападение от октомври. Причината - нуждаеха се от повод и от световно благоволение за да започнат да си изпълняват плановете за ликвидиране на лидерите на терористичните организации. Нуждаеха се и от повод да започнат войната. Въобще това терористично нападение от октомври им дойде едва ли не като подарък, за да си задействат това, което отдавна мислят как да го направят. Може би не са очаквали толкова много жертви, но как да обясниш на един главорез, че трябва да убие само 1-2 човека, по възможност стари и сакати.
Така че не подценявайте МОСАД - всичко върви по план, по израелския план, а не по този на Хамас .....
И твоят морал, не се бунтува срещу това, нямаш проблеми, нали.
Нямам какво да добавя.
Коментар
Коментар