IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Vergil1975, и аз не ти разбирам как достигаш до тези изводи, пиши на български ако обичаш.
    Ами естествено, че няма да ми разбираш като не си българин. С останалите се разбираме прекрасно ,ама те са българи.

Коментар

• Vergil1975, и аз не ти разбирам как достигаш до тези изводи, пиши на български ако обичаш.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Vergil1975, как ще са избити като дори не са учествали. При корейците го има това че като кажат че са 200 хиляди, точно толкова ще бъдат. Вкараха 6000 човека обучавани в Украйна в атаката срещу Курска област, с тях отцепиха едно парче 30 на 30км. Как ще е срещу 200 хиляди точно. В Сащ много военни се изказват че нямат работа в Украйна, не само Тръмп мисли така, мног са като него - цялата армия без командването и. Този конфликт ще се развърже в САЩ, там ще има сблъсъци със сила и армията ще е на страната на Републиканците, просто погледнете ги какво говорят. На мен ми направи впечателение един военен техен, в някакво интервю човека каза - нито един украинец не трябва да има в Сащ, а такива украинци като Нюланд трябвало да ги изпратят да живеят в Украйна, ние не сме тяхната държава очевидно. Ще я пратят бабата в Украйна да си доизживее дните.
        Пак нищо не ти разбирам. Остави го тоя Гугъл преводач и пиши на руски.Така ще стане ясно какво искаш да кажеш.

Коментар

• Mateev, какъв подарък, терористите само преди месеци всичките са пребивавали в израелски затвори и са ги пуснали защо ? И уж прелетяли над стената с делтапланери, а се оказва че те са били въоръжени и в Израел казват някакви на които гласа не се чува, защото отвсякъде ги атакуваха веднага че били тра- ла- ла.
          Last edited by supertrader; 23.10.2024, 15:03.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Vergil1975, как ще са избити като дори не са учествали. При корейците го има това че като кажат че са 200 хиляди, точно толкова ще бъдат. Вкараха 6000 човека обучавани във Великобритания в атаката срещу Курска област, с тях отцепиха едно парче 30 на 30км. Как ще е срещу 200 хиляди точно. В Сащ много военни се изказват че нямат работа в Украйна, не само Тръмп мисли така, мног са като него - цялата армия без командването и. Този конфликт ще се развърже в САЩ, там ще има сблъсъци със сила и армията ще е на страната на Републиканците, просто погледнете ги какво говорят. На мен ми направи впечателение един военен техен, в някакво интервю човека каза - нито един украинец не трябва да има в Сащ, а такива украинци като Нюланд трябвало да ги изпратят да живеят в Украйна, ние не сме тяхната държава очевидно. Ще я пратят бабата в Украйна да си доизживее дните.
            Last edited by supertrader; 23.10.2024, 15:04.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Също така ,,прецизно пропуснаха ,, терористичното нахлуване от октомври миналата година ,
              което ме навежда на едни други мисли.
              Според мене Израел нарочно "пропуснаха" терористичното нападение от октомври. Причината - нуждаеха се от повод и от световно благоволение за да започнат да си изпълняват плановете за ликвидиране на лидерите на терористичните организации. Нуждаеха се и от повод да започнат войната. Въобще това терористично нападение от октомври им дойде едва ли не като подарък, за да си задействат това, което отдавна мислят как да го направят. Може би не са очаквали толкова много жертви, но как да обясниш на един главорез, че трябва да убие само 1-2 човека, по възможност стари и сакати.

Така че не подценявайте МОСАД - всичко върви по план, по израелския план, а не по този на Хамас .....

Коментар

• Преди плашехте с чеченците,сега със севернокорейците. Даже ви е срам да плашите с руския Спецназ.А забравих, че 95 процента са избити в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Мдам, няма да крия, че и аз ги имам тия мисли. За мен младежите на фестивала си бяха пожертвани.
                  Не ги мисли за всесилни спеслужбите.В случая става въпрос за пропуск,не за.умишлено бездействие.

Коментар

Също така ,,прецизно пропуснаха ,, терористичното нахлуване от октомври миналата година ,
                    Мдам, няма да крия, че и аз ги имам тия мисли. За мен младежите на фестивала си бяха пожертвани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Подобни въпроси, са си задаяашинпрез 1939-та в Полша, след.07.12.1942, задаваха и след 11.09.2001 в Ню Йорк и още много пъти. А нещата са да се направи Провокацията.
                      Германия е имала изгода от война с Полша, за да завладее нейната територия. Половината де,щото другата половина я е прилапал Сталин.САЩ също са имали изгода от войната, за да станат световен хегемон.
                      Но нито американците имаха полза от атентата в Ню Йорк, нито евреите от миналогодишния. Единствено Путин имаше полза от атентати в Русия, за да нахлуе в Чечня. Затова и ги организира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Съмняваш се дали нарочно не са го допуснали да се случи?И каква им е ползата от подобно нещо?Тая война няма никаква изгода за Израел.
                        Подобни въпроси, са си задаяашинпрез 1939-та в Полша, след.07.12.1942, задаваха и след 11.09.2001 в Ню Йорк и още много пъти. А нещата са да се направи Провокацията.

Коментар

• Докато Северна Корея неотдавна оказа военна подкрепа, изпращайки войски в Русия, Владимир Путин се опасява от срив на икономиката на страната си след продължилия повече от две години конфликт в Украйна.

Експертите смятат, че този призив за помощ е знак за слабостта на Русия, която се надява да надделее в Украйна въпреки големите човешки и материални загуби.

Александър Й. Мотил, професор по политически науки в университета Рутгерс в Нюарк, пише в The Hill, че икономическият „колапс“ може да настъпи още през 2025 г.

Той казва: „Когато руската икономика се срине, изселването и социалното недоволство се увеличат, а парите пресъхнат, Путин ще изчерпи ресурсите, с които да захранва военната си машина.“
                          ------------------------------------------
                          Alors que la Corée du Nord a récemment apporté son soutien militaire en envoyant des troupes en Russie, Vladimir Poutine craint à présent l'effondrement de l'économie de son pays après plus de deux ans de conflit en Ukraine.

Les experts estiment que cet appel à l'aide est le signe de la faiblesse de la Russie, qui espère l'emporter en Ukraine malgré les lourdes pertes en vies humaines et en matériel.

Alexander J. Motyl, professeur de sciences politiques à l'université Rutgers de Newark, a écrit dans The Hill qu'un "effondrement" économique pourrait se produire dès 2025.

Il a déclaré: "À mesure que l'économie russe s'effondre, que l'exode et le mécontentement social augmentent et que l'argent se tarit, Poutine manquera de ressources pour alimenter sa machine de guerre."

Коментар

• Франция планира да използва 300 млн. евро от замразените руски активи, за да закупи оръжия за Украйна.

Както съобщава BFMTV, правителството планира да използва този неочакван финансов ресурс, конфискуван от руски олигарси, за закупуване на военно оборудване, което след това ще бъде изпратено в Украйна.

Министърът на отбраната Себастиан Лекорну заяви, че средствата ще бъдат осигурени до края на годината. Средствата ще бъдат използвани за закупуване на оръдия „Цезар“, снаряди, ракети и управляеми бомби.

Министърът подчерта, че е важно да се окаже подкрепа на Украйна, за да се попречи на Русия да завладее повече територии.
                            --------------------------------------
                            La France envisage d'utiliser 300 millions d'euros d'actifs russes gelés pour acheter des armes à l'Ukraine.

Comme le rapporte BFMTV, le gouvernement compte utiliser cette manne financière, saisie auprès des oligarques russes, pour acheter du matériel militaire qui sera ensuite envoyé en Ukraine.

Le ministre de la Défense Sébastien Lecornu a indiqué que les fonds seraient sécurisés d'ici la fin de l'année. Ces derniers serviront à acheter des canons Caesar, des obus, des missiles et des bombes guidées.

Le ministre a souligné l'importance de soutenir l'Ukraine pour empêcher la Russie de gagner davantage de territoire.

Коментар

Съмняваш се дали нарочно не са го допуснали да се случи?И каква им е ползата от подобно нещо?Тая война няма никаква изгода за Израел.

Коментар

Working...
                              X