IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хи хи хи:

"Русия съветва участниците в срещата на върха на БРИКС да носят в брой долари или евро, тъй като картите Visa и Mastercard, издадени извън страната, не работят поради санкциите, – Bloomberg

На уебсайта на срещата се препоръчва да се носят долари или евро за обмяна в рубли. Това подчертава неловкото положение за Кремъл, който по-рано наричаше тези валути ,,токсични", отбелязва статията.

Руската платежна система ,,Мир", създадена като алтернатива, също срещна ограничения, тъй като дори някои от най-близките съюзници на Москва се отказаха от използването на тази карта, след като тя попадна под санкциите на САЩ" пише в материала.

Коментар

• Руските активи осигуриха 50млр. за Украйна. Запада даже няма да се бръкне дълбоко

https://censor.net/ua/news/3516460/m...nyh_avtyviv_rf

На този фон, директор в Сбербанк се оплака че имат недостиг на юани и няма един валутен кредит даден тая година включително в юани... (при лихва 25% )

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Mожеш да коригираш exif информацията във файла, вероятно е сгрешен таг. А най-простото е да завъртиш изображението на 90° в обратна посока преди да го качиш.

Наистина не прави добро впечатление така.
        лайк и от мен
        но защо изостави имотната тема
        да не наследи нещо

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Mожеш да коригираш exif информацията във файла, вероятно е сгрешен таг. А най-простото е да завъртиш изображението на 90° в обратна посока преди да го качиш.

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Затова сте русороби.
            Аха. Така каза експертът Вергилчо. А аз си преместих една работа в една друга работа.

Коментар

Ами така ми.я дава сайта.Не знам защо,няколко пъти я изтривах и слагах наново,но все така става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Що, длъжни ли сме? И на какво отгоре?
                Затова сте русороби.

Коментар

Русороби сте ,защото се кланяте на Русия и Путин независимо какво правят. Ето аз по принцип харесвам САЩ, но ги критикувам за много неща като не са прави. Като например политиката за борба с глобалното затопляне, слугинажа към Израел ,гей бракове,"Отворено общество"на Сорос и други неща. Докато нито един от вас никога не критикува Русия.
                  Що, длъжни ли сме? И на какво отгоре?

Коментар

Робът е подневолен, НЕСВОБОДЕН човек. А, за себе си, подобни твърдения, НЕ приемам. И много други тук, са достатъчно свободни, че да виждат фактите и да споделят различни от русофобските гледни точки. Да, вас ви дразни това но, на нас не ни пука.
                    Русороби сте ,защото се кланяте на Русия и Путин независимо какво правят. Ето аз по принцип харесвам САЩ, но ги критикувам за много неща като не са прави. Като например политиката за борба с глобалното затопляне, слугинажа към Израел ,гей бракове,"Отворено общество"на Сорос и други неща. Докато нито един от вас никога не критикува Русия.

Коментар

Нали точно това казвам-русоробите пишете от идейни съображения и нямате връзка с Русия. Докато трейдъра е професионален руски трол.
                      Ти упорито се опитваш да сложиш всички под един знаменател, щото много добре знаеш,че.е руски трол. Затова ми приписваш неща, които не съм казал. НИКОГА не съм твърдял,че ти или някои от другите русороби сте тролове.Казвам го ЕДИНСТВЕНО за трейдъра.
                      Робът е подневолен, НЕСВОБОДЕН човек. А, за себе си, подобни твърдения, НЕ приемам. И много други тук, са достатъчно свободни, че да виждат фактите и да споделят различни от русофобските гледни точки. Да, вас ви дразни това но, на нас не ни пука.

Коментар

Добре де, що си мислиш, че някой оттам ни командва, че ни е сложил са речем, чатал зад врата или нещо подобно? Що не допусне, че просто виждаме света различно и че изобщо не сме длъжни да споделяме вашите русофобски трепети? Ние виждаме, колко сбъркано е всичко и виждаме много повече отколкото си въобразявате. И нас ни дразнят определени "закачки" на руснаците, шовинизмът им, изцепките на либерастите там. Ама на черното, бяло не казваме, а да злобеем, че някой славоукраинец бил нещо рекъл, яма как да стане. По-скоро, едни други хора тук са извън час. А Трейдърко, е просто хиперактивен. Сравнен с други, човекът е направо светец.
                        Нали точно това казвам-русоробите пишете от идейни съображения и нямате връзка с Русия. Докато трейдъра е професионален руски трол.
                        Ти упорито се опитваш да сложиш всички под един знаменател, щото много добре знаеш,че.е руски трол. Затова ми приписваш неща, които не съм казал. НИКОГА не съм твърдял,че ти или някои от другите русороби сте тролове.Казвам го ЕДИНСТВЕНО за трейдъра.
                        Last edited by Vergil1975; 23.10.2024, 20:33.

Коментар

Това са две различни неща.С русороби е пълно в Интернет, но за пръв път се сблъсквам с руски трол.
                          Добре де, що си мислиш, че някой оттам ни командва, че ни е сложил са речем, чатал зад врата или нещо подобно? Що не допусне, че просто виждаме света различно и че изобщо не сме длъжни да споделяме вашите русофобски трепети? Ние виждаме, колко сбъркано е всичко и виждаме много повече отколкото си въобразявате. И нас ни дразнят определени "закачки" на руснаците, шовинизмът им, изцепките на либерастите там. Ама на черното, бяло не казваме, а да злобеем, че някой славоукраинец бил нещо рекъл, яма как да стане. По-скоро, едни други хора тук са извън час. А Трейдърко, е просто хиперактивен. Сравнен с други, човекът е направо светец.

Коментар

Абе който не е като вас, или е "русороб", или "руски трол". Щото не ви прави евала. Вярно, защо да трябва не казвате, ама нали сте сталинисти...
                            Това са две различни неща.С русороби е пълно в Интернет, но за пръв път се сблъсквам с руски трол.

Коментар

Добре де, що снимката ти е на чорчик?
                              Ами така ми.я дава сайта.Не знам защо,няколко пъти я изтривах и слагах наново,но все така става.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                mitko2848, големия смях ще дойде след изборите в САЩ, когато републиканците се вдигнат и този път ще превземат Капитолия. Цялата армия на САЩ е против демократите като гледам с изключение на командването - една шепа хора са. Републиканците казват - Ние плащаме на украинците, всички които плащат данъци в САЩ плащат за това нещо, а Украйна не им е никаква и изобщо пък да им е важна. Така е американските граждани не са им слуги. Всяко посещение на Зеленски завършвало с това че САЩ дават огромна сума на Украйна, в същото време в САЩ имат нужда от тези пари, трябва им ремонт на инфраструктура, трябват им работни места в тяхната страна.
                                Веднъж вече превземаха Капитолия. И имаше убити, вкарани в затвора...

Коментар

Working...
                                X