Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дали някой ще отгатне кой на кого се предава
Руското министерство на отбраната съобщи, че няколко групи украински военни са се предали на руските войски, които отвръщат на удара в тази посока.
В първата група бяха шестима души. Във втората група имаше поне тридесет войници.
През нощта украинската група бавно се приближи до позициите на руската армия и се предаде.
Видео: Сдача в плен военнослужащих ВСУ
https://ok.ru/video/6328201513600( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Западът бере душа.Last edited by GiRo; 30.09.2023, 14:08.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Остана дребен детайл: Да стане истински цивилизационно демократичен и свободен.
Да, ама не.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Добре че предишните поколения българи не са били като вас " русофилите" че иначе България нямаше да я има като държава. Какво значи да " запазиш жертвите си" ??? Напада те съседна страна и ти за да не даваш жертви не се съпротивляваш, предаваш се и доброволно и даваш да те окупира...... Да им се чудиш на предците ни " защо са давали жертви" във войните за национално обединение, защо са правили Априлско въстание, след като са знаели че ще има жертви и т.н.Не че шеше да е лошо - щяха да са уредена и просперирала държава.
А сега какво - ще им се наложи да учат я Украински, я Китайски език.Last edited by X_Y; 30.09.2023, 11:55.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ти май не вдяваш за поредно: СМИСЪЛ трябва да има, даваш ли жертва най-скъпото, ХОРАТА СИ........
Last edited by X_Y; 30.09.2023, 11:21.
- 5 Харесвания
Коментар
-
mitko2848, там няма съседна страна която да ги е нападнала, нападнала ги е страната им, това ще се отчита като граждански конфликт - война след време. Заркин дето все ги обвинява че били агресори и все ги пита - що си дошъл тук ? Едно ивтервю има с хлапе което е пленено, но то май няма 18..Заркин му казва - Ти си агресор ! - Малкия - Не ! Защо тогава си дошъл тук ? - Малкия - Аз не съм дошъл, аз тук съм се родил..Точка за ахресорите. Граница няма, има хора в села които не знаят в коя държава е селото. Един селски кмет обясняваше за тяхното село, че те са и в Украйна и в Русия..Като ни дават някаква пари вземаме и от двете ! Защо ? И без това малко дават не се сещат за нас, затова правим така. Едни надъхани ВСУ бойци ходили да боднат украинското знаме на границата, разчитали че като питат хората ще им кажат къде е границата, питали ги с автоматите на тях и те им казали че са в Украйна, украинско село..вятър и мъгла, селото руско и те минали в Русия да се снимат.Last edited by supertrader; 30.09.2023, 10:37.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха. За това имат т.нар. СВЕТА ИНКВИЗИЦИЯ. Изтрепват всички тамплиери и катари (богомили). Изтрепват всички ВЕЩери, ВЕЩици - ака ЗНАЕЩИ.
Сега наследниците на тез САТРАПИ ще унищожат ЗЕМЕДЕЛИЕТО и ЖИВОТНОВЪДСТВОТО да запазели Земята?
След няма и 10-на години ще ТРЕПЯТ и ненужните човеци ей тез същите "отговорни държавници".
Аз разлика с нацистите изтрепали в концлагери милиони не виждам - и те за ЧИСТА и свята раса са го правили
И това, че рушат света, и то. Жить стало лучше, жить стало веселей.
Така е. Н'гуана-уна. Е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Добре че предишните поколения българи не са били като вас " русофилите" че иначе България нямаше да я има като държава. Какво значи да " запазиш жертвите си" ??? Напада те съседна страна и ти за да не даваш жертви не се съпротивляваш, предаваш се и доброволно и даваш да те окупира...... Да им се чудиш на предците ни " защо са давали жертви" във войните за национално обединение, защо са правили Априлско въстание, след като са знаели че ще има жертви и т.н.Last edited by X_Y; 30.09.2023, 11:21.
Коментар
-
Украинската армия масово си е напуснала позициите и се приберат поединично у дома, повечето не са воювали въобще от тези доброзорно мобилизираните, имат си сега лични сметки за уреждане със служителите на военкоматите които са ги пратили. Вече няколко пъти срещам пишат от къщи - вече не могат да ме мобилизират, въоръжен съм до зъби, а онзи който ме прати ще пострада много. Запада да продължава да ги въоръжава и да ги пускат свободно да се движат в ЕU , много са умни.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Не оспорвам Василия, нито написаното от него. Човекът е писал за период, известен нему и видян от него, преди смъртта му, 1911-та. СЕГА, сме 2023-та. И, ако Западът не "помагаше" така неистово на Украйна с каквото се сетиш, последната, да е запазила повече от половината си жертви, т.е. поне 250 000 души. Ясно е, че мисленето е трудно. Иначе, щяхте да се справяте.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
Самюъл Хънтингтън настоява за изключителността и превъзходството на англо-протестантската култура – „... нейните традиции и ценности са източник на свободата, единството, силата, разцвета и моралното лидерство в борбата за тържеството на доброто в целия свят“.
И това е започнало отдавна-Магна харта.или Великата харта на Свободата/1215 г/.. Основен принцип е бил
отговорноста на държавата пред нейните граждани-нещо немислимо тогава по това време!
Да не ги мислим никак!
В изостаналите общества е валидна и теорията на Монтескьо,не случайно там са предимно диктатури,безправие и мизерия!
А ти за препоръчване е желателно да не бълваш путинска пропаганда,цивилизационно демократичният свободен свят,е уреден,богат,силен и превъзхождащ тиранията!
Сега наследниците на тез САТРАПИ ще унищожат ЗЕМЕДЕЛИЕТО и ЖИВОТНОВЪДСТВОТО да запазели Земята?
След няма и 10-на години ще ТРЕПЯТ и ненужните човеци ей тез същите "отговорни държавници".
Аз разлика с нацистите изтрепали в концлагери милиони не виждам - и те за ЧИСТА и свята раса са го правилиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнениеhttps://twitter.com/bayraktar_1love/sta ... X8qHw&s=19
Артилерийски удари по РСЗО БМ-21, БМ-27 (доволно спазматични пускове), Гиацинт-Б и логистичен хъб.
https://twitter.com/Heroiam_Slava/statu ... NZv5Q&s=19
Руски клип, показва отблизо останките от две САУ Нона-С изпепелени от Хаймарс при Макеевка.
[ATTACH=CONFIG]n4116493[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
Коментар