IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gerasim_Burgaski, казал съм си личното мнение и защо смятам че така трябва да стане. Пишеш глупости..матрьошки, матреал...
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Според мен това нещо ще се реши както предположих, ще направят нова държава, малка в която да е Чернобил. За Украйна е добре защото ще може да се приобщава към другите държави в Европа, с Чернобил всички изтръпват когато трябва да им допуснат храните на пазара си.С очите си съм го виждат когато в България беше строителния бум, не за себе си а за познат. Човека купи от там желязо с пари в заем и тук някаква радиация като му измериха над нормата, не радиоктивно и трябваше да го депонира, зарови дълбоко..може да си предтавиш какъв кошмар и там една позната му помогна много да се продаде в Украйна обратно. В една малка държава тази територия ще се контролира, в момента саркофага на реактора е много зле четох и скоро съвсем е цъфнал ! Да сте видели някъде че нещо ще направят по въпроса ? После искайте ни да сме заедно..Това нещо е кошмар.
      Матрьошките разиграват техния вечен цирк- ще правим нещо, след това няма да правим. Важното е да се правят на велики, но техния номер не минава в Изт.Европа, познаваме ги и до гуша ни е дошло от тях. Има ли някой който да не ги мрази ????

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=onvA_oKfFis, ето виж това. и още неща гледах, става нещо там.
        Не мога да го намеря, не ми се търси но някакъв сенатор демократ гледах какви ги говори, чак изпада в транс..ако републиканците вземели власта щели да ги избият..убият и демократите затова не можело да я дадат. После за атаката от мигранти уж през мексико казват че това нещо е организирано и те не идват в там за да живеят, и някакви се снимали единия псува САЩ и другите след него и махат с ръце и се заканват. Те ги пускат да им влязат в държавата ?
        хатели как лучше а палучилас как фсегда

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

США?
          Шеварднадзе, Э.А., КПСС.

Коментар

сащ я палите от 110+ години............................................ .......
            https://www.youtube.com/watch?v=onvA_oKfFis, ето виж това. и още неща гледах, става нещо там.
            Не мога да го намеря, не ми се търси но някакъв сенатор демократ гледах какви ги говори, чак изпада в транс..ако републиканците вземели власта щели да ги избият..убият и демократите затова не можело да я дадат. После за атаката от мигранти уж през мексико казват че това нещо е организирано и те не идват в там за да живеят, и някакви се снимали единия псува САЩ и другите след него и махат с ръце и се заканват. Те ги пускат да им влязат в държавата ?
            Last edited by supertrader; 01.10.2023, 15:19.
            D.Y.F-091066

Коментар

В момента в САЩ се пали, ще стане нещо там голямо и Украйната просто ще я забравим. Там ще е много голямо.
              сащ я палите от 110+ години............................................ .......

Коментар

• В момента в САЩ се пали, ще стане нещо там голямо и Украйната просто ще я забравим. Там ще е много голямо.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Според мен това нещо ще се реши както предположих, ще направят нова държава, малка в която да е Чернобил. За Украйна е добре защото ще може да се приобщава към другите държави в Европа, с Чернобил всички изтръпват когато трябва да им допуснат храните на пазара си.С очите си съм го виждат когато в България беше строителния бум, не за себе си а за познат. Човека купи от там желязо с пари в заем и тук някаква радиация като му измериха над нормата, не радиоктивно и трябваше да го депонира, зарови дълбоко..може да си предтавиш какъв кошмар и там една позната му помогна много да се продаде в Украйна обратно. В една малка държава тази територия ще се контролира, в момента саркофага на реактора е много зле четох и скоро съвсем е цъфнал ! Да сте видели някъде че нещо ще направят по въпроса ? После искайте ни да сме заедно..Това нещо е кошмар.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• За произхода на символа Z
                    https://www.facebook.com/photo/?fbid...83935125219964
                    Last edited by sosi; 01.10.2023, 14:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виж сега, мой, БЯХ ТАМ . Не "Русия" им направи мизериите, ако имаш предвид 18-ти Март.
                      США?

Коментар

Виж сега, мой, БЯХ ТАМ . Не "Русия" им направи мизериите, ако имаш предвид 18-ти Март.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	photo_2023-10-01_10-12-02.jpg
Views:	1
Size:	65.1 КБ
ID:	4116712

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И през 1989-та и 1992-ра, аз бях в Грузия. Какво точно РУСИЯ е направила тогава, че ми се губи? По-полека с измишльотините, pls.
                            https://bg.wikipedia.org/wiki/Руско-грузинска_война

*бил съм........................*

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4116701[/ATTACH]
                              И през 1989-та и 1992-ра, аз бях в Грузия. Какво точно РУСИЯ е направила тогава, че ми се губи? По-полека с измишльотините, pls.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	F7Tcj3lXAAA0-41.jpg
Views:	1
Size:	57.2 КБ
ID:	4116701

Коментар

Working...
                                X