Gerasim_Burgaski, казал съм си личното мнение и защо смятам че така трябва да стане. Пишеш глупости..матрьошки, матреал...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпоред мен това нещо ще се реши както предположих, ще направят нова държава, малка в която да е Чернобил. За Украйна е добре защото ще може да се приобщава към другите държави в Европа, с Чернобил всички изтръпват когато трябва да им допуснат храните на пазара си.С очите си съм го виждат когато в България беше строителния бум, не за себе си а за познат. Човека купи от там желязо с пари в заем и тук някаква радиация като му измериха над нормата, не радиоктивно и трябваше да го депонира, зарови дълбоко..може да си предтавиш какъв кошмар и там една позната му помогна много да се продаде в Украйна обратно. В една малка държава тази територия ще се контролира, в момента саркофага на реактора е много зле четох и скоро съвсем е цъфнал ! Да сте видели някъде че нещо ще направят по въпроса ? После искайте ни да сме заедно..Това нещо е кошмар.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=onvA_oKfFis, ето виж това. и още неща гледах, става нещо там.
Не мога да го намеря, не ми се търси но някакъв сенатор демократ гледах какви ги говори, чак изпада в транс..ако републиканците вземели власта щели да ги избият..убият и демократите затова не можело да я дадат. После за атаката от мигранти уж през мексико казват че това нещо е организирано и те не идват в там за да живеят, и някакви се снимали единия псува САЩ и другите след него и махат с ръце и се заканват. Те ги пускат да им влязат в държавата ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
сащ я палите от 110+ години............................................ .......
Не мога да го намеря, не ми се търси но някакъв сенатор демократ гледах какви ги говори, чак изпада в транс..ако републиканците вземели власта щели да ги избият..убият и демократите затова не можело да я дадат. После за атаката от мигранти уж през мексико казват че това нещо е организирано и те не идват в там за да живеят, и някакви се снимали единия псува САЩ и другите след него и махат с ръце и се заканват. Те ги пускат да им влязат в държавата ?Last edited by supertrader; 01.10.2023, 15:19.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ момента в САЩ се пали, ще стане нещо там голямо и Украйната просто ще я забравим. Там ще е много голямо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен това нещо ще се реши както предположих, ще направят нова държава, малка в която да е Чернобил. За Украйна е добре защото ще може да се приобщава към другите държави в Европа, с Чернобил всички изтръпват когато трябва да им допуснат храните на пазара си.С очите си съм го виждат когато в България беше строителния бум, не за себе си а за познат. Човека купи от там желязо с пари в заем и тук някаква радиация като му измериха над нормата, не радиоктивно и трябваше да го депонира, зарови дълбоко..може да си предтавиш какъв кошмар и там една позната му помогна много да се продаде в Украйна обратно. В една малка държава тази територия ще се контролира, в момента саркофага на реактора е много зле четох и скоро съвсем е цъфнал ! Да сте видели някъде че нещо ще направят по въпроса ? После искайте ни да сме заедно..Това нещо е кошмар.D.Y.F-091066
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Виж сега, мой, БЯХ ТАМ . Не "Русия" им направи мизериите, ако имаш предвид 18-ти Март.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И през 1989-та и 1992-ра, аз бях в Грузия. Какво точно РУСИЯ е направила тогава, че ми се губи? По-полека с измишльотините, pls.
*бил съм........................*
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4116701[/ATTACH]
Коментар
Коментар