IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сигурно ще настанява рускини в тях
    те са свикнали и обичат комуналките
    А, това тамън пасва на темата. Имам един празен гараж, давам го на Путин без пари, ако агентите му успеят да обръснат Зеленски.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изглежда инвестициите в кокошарници са някаква новост след гаражите. При тази демография някои хора гледат доста надалеч.
      сигурно ще настанява рускини в тях
      те са свикнали и обичат комуналките
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

иди сега в имотната тема и се извини на чакашите спада по децки и квартири
        и им кажи, че докато громиш цените на имотиту си заприходил още една панела и едно епк
        където се каниш да ги настаняваш, докато изчакват
        Изглежда инвестициите в кокошарници са някаква новост след гаражите. При тази демография някои хора гледат доста надалеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
          Във Варна започнаха тренировки със сигнали за тревога. Какво става? Путин ли чакаме? Или Ердоган.
          в софия преди около месец пробваха сирените
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Ако нещо не го мисля и не съм го осъзнал не го давам като съвет.
            Дотук добре но, друго те питах.

Коментар

• Във Варна започнаха тренировки със сигнали за тревога. Какво става? Путин ли чакаме? Или Ердоган.

Коментар

• Тук си имахме прздостатъчно тролчета, сега се дотътриха и “имотните

Коментар

• путлерИнформбюро

Коментар

иди сега в имотната тема и се извини на чакашите спада по децки и квартири
                    и им кажи, че докато громиш цените на имотиту си заприходил още една панела и едно епк
                    където се каниш да ги настаняваш, докато изчакват
                    препоръка е

Коментар

Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
                      Ти обичаш ли мастика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                        [ATTACH=CONFIG]n4130134[/ATTACH] Залужный отдал приказ о начале возведения новой линии обороны между Николаевом и Одессой
                        Кисимов, още ли я сънувате тая Одеса Разкажете как я превземат без кораби,
                        за подсказка позвайте факта, че Николаев устоя дори когато и кораби имаха путлерите

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Интересно ми е, сам доколко следваш своите си съвети. Просто така, от любопитство.

Коментар

Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
                            Интересно ми е, сам доколко следваш своите си съвети. Просто така, от любопитство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Няма да го търсят. Той има много други наследени печеливши бизнеси, дори подозирам наследени заводи или фабрики, затова смело се прави на инвеститор в панелки. Лекенцето на мама и тати е това, иначе ще поеме нашия риск, ама когИ ни нема. Оказа се поредния лъжеинвеститор..

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

"Аз пък съм по-голям!". Абе да не сме в детската градина?
                                Явно, там сте.
                                Last edited by mibova; 17.11.2023, 08:59.

Коментар

Working...
                                X