Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда инвестициите в кокошарници са някаква новост след гаражите. При тази демография някои хора гледат доста надалеч.
те са свикнали и обичат комуналкитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
иди сега в имотната тема и се извини на чакашите спада по децки и квартири
и им кажи, че докато громиш цените на имотиту си заприходил още една панела и едно епк
където се каниш да ги настаняваш, докато изчакват
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВъв Варна започнаха тренировки със сигнали за тревога. Какво става? Путин ли чакаме? Или Ердоган.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако нещо не го мисля и не съм го осъзнал не го давам като съвет.
Коментар
-
Ако нещо не го мисля и не съм го осъзнал не го давам като съвет.
и им кажи, че докато громиш цените на имотиту си заприходил още една панела и едно епк
където се каниш да ги настаняваш, докато изчакватпрепоръка е
Коментар
-
Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите
. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4130134[/ATTACH] Залужный отдал приказ о начале возведения новой линии обороны между Николаевом и ОдессойРазкажете как я превземат без кораби,
за подсказка позвайте факта, че Николаев устоя дори когато и кораби имаха путлерите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Интересно ми е, сам доколко следваш своите си съвети. Просто така, от любопитство.
Коментар
-
Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите
. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Няма да го търсят. Той има много други наследени печеливши бизнеси, дори подозирам наследени заводи или фабрики, затова смело се прави на инвеститор в панелки. Лекенцето на мама и тати е това, иначе ще поеме нашия риск, ама когИ ни нема. Оказа се поредния лъжеинвеститор... За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
"Аз пък съм по-голям!". Абе да не сме в детската градина?Last edited by mibova; 17.11.2023, 08:59.
Коментар
Коментар