IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Само това оставаше - да бъде обвинен, че е използва протеста.

А кой информираше редовно хората в чужбина за протеста? Кой правеше интервютата с протестиращите? Балабанов - сега депутат и екипите на Слави.

Да де - Мая се ориентира "правилно" и сътвориха с Хаджигенов "партия". Използваха недоволните - от целия спектър партии и безпартийни.

Мислех, че трудно забравяш, но пък всеки има основанията си да помни...

Прекалено лесно е да възседнеш недоволството на масата протестиращи. Не минава, като стратегия, но пък за сметка на това - може да ти донесе такива пасиви, които да те изхвърлят от политическата сцена за десетилетия.

За хората, които ме "обвиняват" в "пристрастие" и ми преписват всички свои загуби в живота - да повторя: личното ми мнение не ангажира никого, още повече пък - ако е водеща партия в Българския парламент. Гласоподавателче съм, както всички ТУК, а - когато "обвинявате" някого в "престъпления" (или "изневяра" ...) - мислете, че вие имате същото "престъпление" - отишли СТЕ до урните за гласуване.

Пешо прави изключение. Той само подпитва: "а кажи сега, кВо мислиш", като смята, че мнението ми е мнение и на политическата сила, за която съм гласувал, а Слави защитавам от доста години ТУК - поне от времето, в което Слави инициира Референдум и аз си дадох сметка, след някои негови ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ изказвания, че тоя човек е способен да МЕ защити пред силно "мотивираната" администрация в страната, която по друг начин НЕ виждам да може да бъде преборена ОТ НЯКОГО.

Същата администрация се опита да го препъне. Това ме мотивира да съм на мястото си и да подкрепям Слави.

(моля, когато ме цитирате - с конкретни доводи - за/ против, иначе дискусията се изражда и е безпредметна!)

))

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Знаете ли - на предишните два избора не съм ходил да гласувам, защото ме мързеше и защото си мислех, че с мене или без мене все тая.

Сега обаче на предстоящите избори вече съм силно мотивиран и ще отида да гласувам с една единствена цел - този татуирания дългуч да спомогна да бъде наврян в кучи задник, където му е мястото.

Ако много други хора разсъждават като мене, очаквайте на следващите избори голяма активност, а от там и много нисък процент гласоподаватели за дългуча.
      Дългуча не е най-голямото зло.

Най-голямото зло са комунистите. Особено новите лилави комунисти от преДАй България и след тях се нареждат БСП, въпреки че те в момента са доста "умерени" и "разумни". Предполагам повечето тука във форума знаем на какво са способни стига да докопат властта.

Коментар

• Франция:
        Професия Хонорари / година
        Allergologue 126 897 €
        Anesthésiste 298 045 €
        Cardiologue 245 183 €
        Chirurgien général 279 723 €
        Chirurgien plastique 288 692 €
        Chirurgien orthopédique 264 638 €
        Dentiste 259 400 €
        Dermatologue 241 415 €
        Gastro-entérologue 241 415 €
        Gynécologue obstétricien 204 375 €
        Médecin généraliste 157 004 €
        Médecin urgentiste 161 504 €
        Neurochirurgien 192 426 €
        Ophtalmologue 304 352 €
        ORL 226 341 €
        Orthodontiste 481 092 €
        Pédiatre 145 605 €
        Psychiatre 128 967 €
        Stomatologue 284 151 €
        Urologue 239 637 €
        Combien gagne un médecin par spécialité ? Libéral et salariat : focus sur les rémunérations
        Publié le 17/06/2019 Mis à jour le 27/07/2021
        https://remplafrance.com/blog/combien-gagne-un-medecin
        Last edited by barbaron; 29.08.2021, 17:20.

Коментар

• От БСП казали, че ще се опитат да задържат мандата 45 години

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
            Тъй като Избирателният закон беше променен в частта му за "уседналост" и други казуси, свързани с гласуването в страната (няма да търся, дали това се случи точно, преди 7-8 години..., но това ме касаеше и създаваше доста проблеми, които ме демотивираха да гласувам).

Въпреки затрудненията, през последните две гласувания за Парламент, намерих начин да гласувам. Вероятно и други гласоподаватели са били мотивирани да участват в изборите и това е довело до разместването в подреждането на политическите сили, представени в НС.

Разбира се, че има и други причини, за да може ИТН да бъде водеща политическа сила в страната. В случая, освен пренасочването на гласове от други политически формации, чрез случаите като моя - са мотивирани да гласуват и хората, които са били в голямата група на негласуващите.

Вече има защо да ходя да гласувам и няма да пропускам избори - колкото и затруднения да ми създава този закон. Разбира се - ще гласувам за промяната, която тръгна чрез ИТН, с нейният политически лидер - Станислав Трифонов! Това, че много тук подскачат срещу Слави, ми говори, че съм на правилен път и още повече ме мотивира да гласувам. Къде бяхте до сега, уважаеми "протестиращи" ТУК? Защо не излизате на протест на площада? Оядохте ли се? Не ставате вече за участие в протести! ))
            Въпреки затрудненията, безименният "mikomikkv", с пълни сили и в дълбочина, използва правото си да прави гл УИ пости. ХвалА на таквизи правоползващи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
              И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.
              Пък по протестите не го видях веднъж.
              Дълбока

Толкова дълбока, че никой не я хареса

Идеята, уж, била да бъде "истинска" парламентарна демокрация. Всичко да се решава в парламента, а не както преди Баце каже нещо и парламента гласува.

И втората идея да се спре с порциите и разпределянето на постовете - "ти на мене - аз на тебе".

Главно заради това второто никой не иска да си играе с него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.

Само това оставаше - да бъде обвинен, че е използва протеста.

А кой информираше редовно хората в чужбина за протеста? Кой правеше интервютата с протестиращите? Балабанов - сега депутат и екипите на Слави.

Да де - Мая се ориентира "правилно" и сътвориха с Хаджигенов "партия". Използваха недоволните - от целия спектър партии и безпартийни.

Мислех, че трудно забравяш, но пък всеки има основанията си да помни...

Коментар

• И каква "промяна" предложи - замяна на жипката с дивана. И сега работата му е да тупа топката... страшна промяна.

Коментар

• Тъй като Избирателният закон беше променен в частта му за "уседналост" и други казуси, свързани с гласуването в страната (няма да търся, дали това се случи точно, преди 7-8 години..., но това ме касаеше и създаваше доста проблеми, които ме демотивираха да гласувам).

Въпреки затрудненията, през последните две гласувания за Парламент, намерих начин да гласувам. Вероятно и други гласоподаватели са били мотивирани да участват в изборите и това е довело до разместването в подреждането на политическите сили, представени в НС.

Разбира се, че има и други причини, за да може ИТН да бъде водеща политическа сила в страната. В случая, освен пренасочването на гласове от други политически формации, чрез случаите като моя - са мотивирани да гласуват и хората, които са били в голямата група на негласуващите.

Вече има защо да ходя да гласувам и няма да пропускам избори - колкото и затруднения да ми създава този закон. Разбира се - ще гласувам за промяната, която тръгна чрез ИТН, с нейният политически лидер - Станислав Трифонов! Това, че много тук подскачат срещу Слави, ми говори, че съм на правилен път и още повече ме мотивира да гласувам. Къде бяхте до сега, уважаеми "протестиращи" ТУК? Защо не излизате на протест на площада? Оядохте ли се? Не ставате вече за участие в протести! ))

Коментар

• Ами нека да отиде там,много лекари го направиха прогонени от мутрите..Но там има много работа,а не возене в джипката и да се правиш на голям началник..

Коментар

• Kiro, български лекар със специалност само и малко практика се купува за скандинавските държави за 80 000 евро годишна заплата, 160 000лв. Не знам колко биха платили за лекар който може да прави чернодробни трансплантации. Такива обяви разлепени в болници съм виждал преди 10 години, сега в момента каква е цената нямам представа, може и да не съм много точен.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Дай информация моля как се борите с хаоса,колко милиарда откраднаха и защо имате санкционирани от Магнитски..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Аз пък те помня ,че винаги защитаваш мутрокомунистите..То и мен ме е яд,че се правите на демократи и десни,а за 12 години откраднахте милиарди..Кои са за тебе верните сайтове..ПИК и БЛИЦ ли..Утрепахте и БФБ..
                            Събудил ли си се?! Или нарочно дразниш...
                            Въобще не мога да реша дали мутрите или истинските комунета сте по-гадни...То не се и чудя много де

Коментар

• Аз пък те помня ,че винаги защитаваш мутрокомунистите..То и мен ме е яд,че се правите на демократи и десни,а за 12 години откраднахте милиарди..Кои са за тебе верните сайтове..ПИК и БЛИЦ ли..Утрепахте и БФБ..

Коментар

• Не съм бил гробар никога. Яд ме е на такива "демократи", които с глупости сваляте доверието и рейтинга на истинските демократи.
                                Може ли да спамиш с такива сайтове без да е нарочно?

Коментар

X