Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Прекалено лесно е да възседнеш недоволството на масата протестиращи. Не минава, като стратегия, но пък за сметка на това - може да ти донесе такива пасиви, които да те изхвърлят от политическата сцена за десетилетия.
За хората, които ме "обвиняват" в "пристрастие" и ми преписват всички свои загуби в живота - да повторя: личното ми мнение не ангажира никого, още повече пък - ако е водеща партия в Българския парламент. Гласоподавателче съм, както всички ТУК, а - когато "обвинявате" някого в "престъпления" (или "изневяра"

Пешо прави изключение. Той само подпитва: "а кажи сега, кВо мислиш", като смята, че мнението ми е мнение и на политическата сила, за която съм гласувал, а Слави защитавам от доста години ТУК - поне от времето, в което Слави инициира Референдум и аз си дадох сметка, след някои негови ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ изказвания, че тоя човек е способен да МЕ защити пред силно "мотивираната" администрация в страната, която по друг начин НЕ виждам да може да бъде преборена ОТ НЯКОГО.
Същата администрация се опита да го препъне. Това ме мотивира да съм на мястото си и да подкрепям Слави.
(моля, когато ме цитирате - с конкретни доводи - за/ против, иначе дискусията се изражда и е безпредметна!)

Коментар