IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Ти не се безпокой предварително. Оттам вече удариха пръста на хитреца.
    - видя се от разходките на Цецо Асансьора до Щатите.
    Макар че се разбра накрая, че и асансьорът е нефелен.
    Що пък аз да се безпокоя? Виж, скъсаният галош има за какво. А нали знаеш къде им е мястото на скъсаните галоши?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Щатите ще ви ударят един четвъртит отзад. Там с малоумни галоши така правят.
      Ти не се безпокой предварително. Оттам вече удариха пръста на хитреца.
      - видя се от разходките на Цецо Асансьора до Щатите.
      Макар че се разбра накрая, че и асансьорът е нефелен.
      Last edited by Балониада; 22.09.2021, 02:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Харесах, защото - ако няма "да пускаме" Слави в политиката и ни е гнус да се обединяваме със Слави, по-добре с Боко в следващите 10-на години - така ни е омаял, а и магистралите нещо поизостават... ))

Кирил и Асен може да са на различно мнение относно "чалгарите", щом не желаят да излязат с листата на ДБ..., а и на Мая ѝ се клатят краката, когато Асен и Кирил ѝ отказаха... Абе - умни хора са и няма да пропуснат шанса си да управляват СЪС СЛАВИ! ИЛИ Слави ще управлява с Асен и Кирил. Печеливша формула.

Другият вариант е обединените срещу Слави да върнат Боко с ГЕРБ.

Трета възможност няма.
        Много ще е трудно да се върне Бацо на власт, дори като първа сила.
        даже шкембе войвода да се намъкне, пак няма да им стигне за да управляват
        Ако Киро и Ачо са втора сила, ще може по-лесно да се обединят със Слави
        Опасен момент е ако Баце се хване да се обедини с ДПс
        оня фъфъл Карадаъ много се засегна от въпроса "коя е вашата родина", сега орат и бълват жупел срещу президента, а това много ще ги сближи с Бацо. Това са ДПС -фурнаджийска лопата
        Ако пък баце направи някак правителство с който и да е, предполагам че протестите ще продължат
        Изобщо намираме се в тежка политическа криза, която може да продължи
        Last edited by Балониада; 22.09.2021, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Зависи от интерпретацията. Не зная Слави да е обещавал да "сваля някого". Слави просто показа, че може да влезе с хъс в политиката и да бъде ПЪРВА политическа сила.

Това беше сигнал за всички останали, които се прегърнаха и обединиха, но не, за да имаме вече правителство на първата политическа сила в Парламента. Те се ОБЕДИНИХА, за да нямаме правителство!

И сега НЯМАМЕ правителство, именно по тая причина - защото всички се ОБЕДИНИХА срещу това - ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО от експерти!

Кое тревожи "обединените", ли? Един факт ги тревожи: щяхме да имаме правителство от експерти! Ама вашата интерпретация (на обединените срещу Слави, за да НЯМАМЕ правителство - е друга): лоши хора предлагал Слави, гадни и НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ!

Окончателно: искате да управлява партия от статуквото. Няма да ни се отвори парашута!

Но, ако все пак ГЕРБ се върнат с Боко - отново ще ви повторя горното, в новия му вариант: обединихте се срещу Слави, за да върнете ГЕРБ на власт. И ще ми е готино!

Връзка с хората на Слави нямам и не ми пука КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНЪТ - този толкова хубав израз на Слави: СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА!

И ми е гот, и съм с чувството за изпълнен дълг към нацията, с гласуването ми за ИТН - аз, който не съм гласувал през последните години!

Здраве, щастие, креативност! Стига сте рИвали, животът е хубав! ))
          Слави е разочарованието на разочарованите, както добре го определи мой приятел
          Last edited by Балониада; 22.09.2021, 01:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Гешо ако го барне следващото правителство, ядове ще си има. Добре че Бацо е първа сила и ще може да отърве кожата.

Харесах, защото - ако няма "да пускаме" Слави в политиката и ни е гнус да се обединяваме със Слави, по-добре с Боко в следващите 10-на години - така ни е омаял, а и магистралите нещо поизостават... ))

Кирил и Асен може да са на различно мнение относно "чалгарите", щом не желаят да излязат с листата на ДБ..., а и на Мая ѝ се клатят краката, когато Асен и Кирил ѝ отказаха... Абе - умни хора са и няма да пропуснат шанса си да управляват СЪС СЛАВИ! ИЛИ Слави ще управлява с Асен и Кирил. Печеливша формула.

Другият вариант е обединените срещу Слави да върнат Боко с ГЕРБ.

Трета възможност няма.

Коментар

• Гешо ако го барне следващото правителство, ядове ще си има. Добре че Бацо е първа сила и ще може да отърве кожата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И прочее бля бля бля...

Дългият шоумен нали щеше да сваля Тиквата? А вместо това благодарение на него и на идиоти като Хаджи Тошко, мръсникът от Банкя се връща на бял кон.

Зависи от интерпретацията. Не зная Слави да е обещавал да "сваля някого". Слави просто показа, че може да влезе с хъс в политиката и да бъде ПЪРВА политическа сила.

Това беше сигнал за всички останали, които се прегърнаха и обединиха, но не, за да имаме вече правителство на първата политическа сила в Парламента. Те се ОБЕДИНИХА, за да нямаме правителство!

И сега НЯМАМЕ правителство, именно по тая причина - защото всички се ОБЕДИНИХА срещу това - ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО от експерти!

Кое тревожи "обединените", ли? Един факт ги тревожи: щяхме да имаме правителство от експерти! Ама вашата интерпретация (на обединените срещу Слави, за да НЯМАМЕ правителство - е друга): лоши хора предлагал Слави, гадни и НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ!

Окончателно: искате да управлява партия от статуквото. Няма да ни се отвори парашута!

Но, ако все пак ГЕРБ се върнат с Боко - отново ще ви повторя горното, в новия му вариант: обединихте се срещу Слави, за да върнете ГЕРБ на власт. И ще ми е готино!

Връзка с хората на Слави нямам и не ми пука КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНЪТ - този толкова хубав израз на Слави: СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА!

И ми е гот, и съм с чувството за изпълнен дълг към нацията, с гласуването ми за ИТН - аз, който не съм гласувал през последните години!

Здраве, щастие, креативност! Стига сте рИвали, животът е хубав! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

нкой не се интересува от мизерните пенсии на тиквата. той да се моли да не му вземем парите и къщите в Барцелона. Щатите ще ни ударят едно рамо да разчистим пътя от руският агент доносник буда - бойко тиквоча
                  Щатите ще ви ударят един четвъртит отзад. Там с малоумни галоши така правят.

Коментар

Като се върне, първо ще спре пенциите на зелените чорапи и агентите на ДС... и после пандиз...

на вас турско-руските агенти ще ви прекъснем далаверите и кражбите и ще се върнете пак на бостана откъдето сте изпълзяли - шумкари

Коментар

Като се върне, първо ще спре пенциите на зелените чорапи и агентите на ДС... и после пандиз...

нкой не се интересува от мизерните пенсии на тиквата. той да се моли да не му вземем парите и къщите в Барцелона. Щатите ще ни ударят едно рамо да разчистим пътя от руският агент доносник буда - бойко тиквоча

Коментар

Аха. Конникът без глава.

Коментар

• frognews.bg
                          Осъдиха колегата на Гешев в Словакия Ковачик на 14 години затвор за корупци

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ама той още не е влязъл в затвора, не са му взели всичко което е откраднал че да се връща !?!?

Коментар

И прочее бля бля бля...

Дългият шоумен нали щеше да сваля Тиквата? А вместо това благодарение на него и на идиоти като Хаджи Тошко, мръсникът от Банкя се връща на бял кон.

ама той още не е влязъл в затвора, не са му взели всичко което е откраднал че да се връща !?!?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Да, връща се, и всички мутротролове се тресат от страх, защото отивате в затвора...

Коментар

Working...
                                X