IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Кажи ми как нещо може да изглежда като шега след тази сбирщина

подцинкованата кофа ПКП, цецо апартамента, майката на нацията апартамента, Фидосова далаверата, Томи електронното, бездомника и еднокнижника????

Да ме прощават тези дето съм ги пропуснал - Лъчо мозъка - Добрев родата - Калинката на калинките - Шехерезада с 40-те отказа, оня с терасата, Дани Кирилов целувачът на ръце

Кажи ми поне един в ГРОБ дето не звучи като хорор ???
    Може и да греша, но примерно г-жа Армутлиева или Руди Василев наистина ми звучат шеговито даже на този фон. Дано да са хора с висок капацитет и голям потенциал, а просто аз да съм с грешно впечатление.

П.П.: За да не звуча като хейтър, мога да отлича например Любо Дацов като много силна кандидатура. Обаче пък там малко е объркано министерството, трябваше да е във финансовото.
    Last edited by Специалист по всичко; 12.07.2021, 13:20.

Коментар

• ИЛИЯН ВАСИЛЕВ

Както казах кабинетът е готов, НДСВ, юпита, поредната схема, съгласувана с Доган. Представят ви хора с блестящи биографии - все едно футболисти, но не ви казват схемата на игра. Има много свестни хора, приятели, колеги, но ми писна да ме управляват еднолично, без програма, без да ме питат. Няма преговори, няма диалог. Да не забравяме, получените гласове за ИТН са под 9 процента от избирателите и с такова самомнение да управляват!?.
      Днес Слави сподели, че е и новия Борисов, или приемате, или ..... Това е смятано, дами и господа. Ако ДБ каже не, ще кажат - пречат. Сигурен съм, че са говорили с ИМВ, по-точно с някои от лидерите, не с всички.
      Няма как да стане, за мен това е кабинет на мимикрията с наети поредни млади хора., което няма да променят системата и ще произведат поредния Доган, Борисов сега Слави.
      Николай Василев имаше възможност да покаже какъв управленец е. Всичко друго но не и реформатор, по-скоро посредник между кланове.
      Ако бяха първи ИТН, иди дойди. Но с този експертен кабинет, без хора с протестен капитал, ей, така да сме ги виждали някъде, не става - сори. Подмяната вече е ясна.
      За да не допуснат нов Иван Костов в лицето на ДБ, пускат нов Сакскобурготски.
      Няма дума за главен прокурор, няма съдебна реформа, няма корупция. Концесиониране тип царския кабинет, който даде магистралите на поредния кръг от олигарси, кой друг е натрупал пари при Борисов?
      Поредица от популистки мерки, като пиар акция.
      Следете реакциите на ДПС и БСП.
      Няма гласуване по пощите. Няма разследване на бившите.
      Точно както през 1997 година.
      Няма реформи, няма изчегъртване, няма смяна на система.
      Мултигруп продължава да управлява, дами и господа.
      Няма как след толкова години да ми прилагат едни и същи номера.
      Добрата новина е че стана ясно, защо Васил Божков предупреждаваше, че Доган стои зад кадър.
      Сега разбира се, ще има, призиви - дайте им шанс, няма друг вариант. Не има. Ще преговаря за по-широко представителен и по-реформаторски кабинет. Иначе да си търси подкрепа от ДПС и ГЕРБ.
      Няма да стане. Не са познали. Годината е 2021 година.
      Питам кой точно ще поеме политическата отговорност за този кабинет, след като Слави няма да става премиер, а ще управлява от "сараите"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
        Има няколко много силни имена в предложеното правителство, но веднага се открояват и някои, които... да ме прощава г-н Трифонов, но звучат като шега.

Но нещо друго е по-важно. Много смел ход и дано да е добре премислен. Моето виждане е, че кабинетът ще е аут при първия вот на недоверие, а след това ще трябва да се явяват на избори с етикет "провалени управляващи".
        Кажи ми как нещо може да изглежда като шега след тази сбирщина

подцинкованата кофа ПКП, цецо апартамента, майката на нацията апартамента, Фидосова далаверата, Томи електронното, бездомника и еднокнижника????

Да ме прощават тези дето съм ги пропуснал - Лъчо мозъка - Добрев родата - Калинката на калинките - Шехерезада с 40-те отказа, оня с терасата, Дани Кирилов целувачът на ръце

Кажи ми поне един в ГРОБ дето не звучи като хорор ???

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Това е според мен далеч във времето. До тогава някои от сегашните партии вече няма да съществуват.
          Това ще е, когато реши опозицията, която е мнозинство.

Коментар

• Министрите в кабинета с 1-2 изключение e типичен представител на харвардско-московската школа

За тея дето не знаят термина се използва за хора, които са подготвени на теория много добре, но на практика не могат да разделят една купа сено на две магарета.

Коментар

• Славиту прехвърли топката на другите

Или ме подкрепяйте или управлявайте без мен, па на следващите избори ще се броим пак когато и да са те.

Коментар

• Според мен това НЕ Е НЕГОВО правителство а на хамериканците. Половината сигурно и той ги е чул за пръв път преди седмица.
                Най лошото е мин. председателя - некадърник дето ще си продаде с/у комисионна 1млн таблета/лаптопа. Друга заслуга НЯМА ДА ИМА.
                Ако кара до пролетта ще е добре - МАЙ месец е най-добре да имаме нови избори. Ако има парламентарен спек като злополучния 45 парламент работил 1 месец нови избори още по рано
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                  Има няколко много силни имена в предложеното правителство, но веднага се открояват и някои, които... да ме прощава г-н Трифонов, но звучат като шега.

Но нещо друго е по-важно. Много смел ход и дано да е добре премислен. Моето виждане е, че кабинетът ще е аут при първия вот на недоверие, а след това ще трябва да се явяват на избори с етикет "провалени управляващи".
                  Това е според мен далеч във времето. До тогава някои от сегашните партии вече няма да съществуват.

Коментар

• Има няколко много силни имена в предложеното правителство, но веднага се открояват и някои, които... да ме прощава г-н Трифонов, но звучат като шега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Това твърдя и аз, какво пак не разбра !?
                      "Или предпочитате" не предпочитам та да ме вкарваш в тази група

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Слави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...

Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.

Ама разбира се подцинкованата кофа ПКП, цецо апартамента, майката на нацията апартамента, Фидосова далаверата, Томи електронното, бездомника и еднокнижника са правилният избор за България

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Погледни на какво отговаряш

Ники Василев е много добър избор
                          Това твърдя и аз, какво пак не разбра !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
                            Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
                            Айде да е хаирлия
                            Погледни на какво отговаряш

Ники Василев е много добър избор

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Слави си представи кабинета в момента по БТВ.

Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
                              Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
                              Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....

п.п.
                              Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
                              Може и преди да стане!?

Коментар

• Слави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...

Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.

Коментар

Working...
                                X