IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ДО ПОСЛАНИКА НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ
    ЕЛЕОНОРА МИТРОФАНОВА
    Ето какво сте казала пред българска медия:
    Русия е освободила България от турско робство и хората го помнят. Това заяви пред Би Ти Ви руският посланик у нас Елеонора Митрофанова.
    Държа да ви кажа, че още с пристигането си вие започнахте да ни "учите" колко трябва да сме ви признателни и дори да ви бъдем задължени завинаги заради руско-турските войни, които имат за единствена цел да имате достъп до Проливите и да изпълните имперската си мечта от 16 век да бъдете най-голямата световна империя и да решавате какво да правят другите народи по земята. Това вие наричате в тогавашната си стратегия "Русия-Трети Рим".
    Вие явно имате манталитет на колхозничка, защото продължавате да ни се представяте като "освободители", а не като завоеватели, каквата е истината. Ако сте грамотна бихте прочели книгата на вашия известен дипломат и публицист Сергей Спиридонович Татищев "История российской дипломатий" издадена през 1890 г. в Санкт Петербург.
    Не е лошо да знаете, че Русия е била категорично против обединението на България и когато въпреки това става факт, вие насъскахте стратегическия си "партньор"-Сърбия да нападне България в гръб, когато цялата ни войска е била на българо-турската граница. Организирате и финансирате т. нар. "Септемврийско въстание, т. нар. "Партизанско движение", а след 9-ти септември 1944 се развихрихте, когато превзехете с обявяване на война територията ни без да има срещу вас нито един изстрел.
    По време на ПСВ нападнахте без никакъв повод България и бомбардирахте мирно население по севрното ни Черноморие.
    След влизането ви през 1944 г. в страната ни по вашата "стратегия" избихте десетки хиляди българи и за пореден път прибрахте ценностите и златото ни. По този начин се опитахте да превърнете българските граждани в крепостни селяни, каквито у вас бяха всички обикновени хора до 1861 г.
    Фалшифицирахте историята ни, ограничавахте достъпа ни истинското образование и култура, отнехте ни собствеността, унищожихте физически интелигенцията ни и се самоназначихте за "Двойни освободители"!
    Такава наглост и БЕЗочие е типична кремълска черта.
    Ако не сте учили достатъчно и не знаете истината, просто трябва да се откажете от посланичеството си и да се върнете да си доучите. Ако го правите съзнателно-тогава ви обявявам за Персонна нон грата в Родината ни.
    Не се обръщам към вас с "Ваше превъзходителство", понеже вие превъзхождате нормалните хора единствено с наглост, плиткоумие и липса на морал.
    Нека тези, които превъзхождате по горните показатели се обръщат към вас с "Ваше превъзходителство".
    За съжаление у нас има и такива и те дефинитивно са във властта. А са във властта поради вашата и на други империи желание.
    Накрая искам да ви обясня какво значи робство, понеже вие очевидно не знаете. Роб е човек, който не плаща данъци поради липса на собственост, не може да напуска господаря си защото е негова собственост и рискува живота си и не може да заема административни постове.
    Ако вие знаехте този термин, не бихте заменили точния термин "османско владичество по българските земи с вашето "робство". Защото българинът, тогава, е плащал тежки данъци, търгувал е с Европа, Азия и Африка, имал е дом, семейство земя и бизнес.
    За мен вие и вашите колеги-доказани шпиони сте нежелани в република България!
    май 2021 г.
    Без грам уважение:
    Бургас
    Герасим Илиев Бургаски

    Коментар


    • https://bivol.bg/cez-ginka-maia-borisov.html

      Още записи на гербевата корупция

      Коментар


      • Ето така се правят парички в бг от приближените на боко фирми

        Запис на разговор между директор в АПИ и неизвестна дама от Автомагистрали ЕАД разкрива схемата и механизма, по които ще се усвояват парите за Автомагистрала Хемус – чрез непрозрачни възлагания на фирми, без обществени поръчки, но на “наши хора”, на които влиятелни лица “дават едно рамо”. Тази схема работи и в момента на обектите, поддържани от Автомагистрали ЕАД, а в АПИ са напълно наясно какво става.

        В края на миналата година АПИ сключи договор с Автомагистрали ЕАД за 1 124 880 000 лв. без ДДС за строежа на 124 км. от Автомагистрала “Хемус”. Държавната фирма няма право да наема подизпълнители, но обяви, че ще наема хора и техника, за този огромен инфраструктурен проект.

        На Иван трябва да му се даде едно рамо, защото се старае и “дава всичко от себе си”. Става ясно, че ако мине добре пилотният проект и Бойко Борисов успее да му резне лентата преди изборите, Иван го очакват големи дела.

        Жена: Мисълта ми е такава. Той… за Мало Бучино знаеш, че… и премиера го знае тва и даже идеята беше да реже лента там преди изборите, ама не знам дали ще стане тва, щото, сега се оказа, че тия изкопи за постаментите, вероятно ще… това си е сложна система, нали Иван ще се справи с всичко, явно и това ще му вменим и на него, той да копа и той да такова, да се ангажира… ще се справи. Но, само където не сме ние и където сте си говорили…

        Мъж: Добре, как го виждаш във времето Мало Бучино да стане?

        Жена: Ще стане, точно така, както е. Срокът, който сте ни дали е до 31 май. Ще стане при всички случаи в тоя срок. Колкото може по-напред във времето, но…

        Мъж: Щото аз ся, проблеми имам. Аз проблеми имам на Мало Бучино.

        Жена: Знам, знам, там некакви неща.

        Мъж: Стената падна. Стената падна.

        Жена: Да, да, но факт. Но това ще е…

        Мъж: Не, това е ясно, той ще участва.

        https://bivol.bg/api-avtomagistrali.html

        Време е да си припомним за герберските свинщини и кражби. На изборите сме длъжни да ги изритаме тези гнусни крадливи калинки

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ДОБРИНА АЛЕКСИЕВА

          Служебен кабинет:
          Министър - Председател
          ген. Стефан Янев,
          министър на вътрешните работи Бойко Рашков,
          Министър на външните работи Даниела Бобева,
          Министър на отбраната Николай Цонев,
          Министър на правосъдието Янаки Стоилов,
          Министър на здравеопазването Дечо Дечев,
          социален министър Гълъб Донев, министър на финансите Асен Василев,
          министър на спорта Андрей Кузманов,
          Министър на културата Велислав Минеков,
          министър на земеделието - Христо Бозуков





          Утре ще разберем.
          Важни са първият и вторият, на вътрешните работи. Да стегнат полицията, да изловят циганските тартори и да гарантират честни избори.


          Важни са и на земеделието, на здравеопазването, регионалното развитие. Да разкрият далаверите на мутрите.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • ДОБРИНА АЛЕКСИЕВА

            Служебен кабинет:
            Министър - Председател
            ген. Стефан Янев,
            министър на вътрешните работи Бойко Рашков,
            Министър на външните работи Даниела Бобева,
            Министър на отбраната Николай Цонев,
            Министър на правосъдието Янаки Стоилов,
            Министър на здравеопазването Дечо Дечев,
            социален министър Гълъб Донев, министър на финансите Асен Василев,
            министър на спорта Андрей Кузманов,
            Министър на културата Велислав Минеков,
            министър на земеделието - Христо Бозуков






            Коментар


            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

              И ако въпреки това ГЕРБ има повече гласове само да не обвините машините че са виновни и да искате да ги няма на следващите избори.

              Не ми говори на Вие.
              Аз лично няма да обвиня машините, какъвто и да бъде резултатът от изборите. Защото машината не може да е виновна. Никога. Виновен е винаги човекът.

              Но герберастите ще плачат с кървави сълзи. Ще бъдат трета политическа сила на тези избори. Ще се конкурират с Курнелия за четвъртото място. Свършена е вашата. А Тиквата го чака бай Ставри.

              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Ама НЯМА да станв ВАШАТА! Вътрешния министър ще стегне полицията, тарторите цигански ще бъдат опандизени в навечерието на изборите. Купувачите на гласове ще бъдат неутрализирани и вашите герберастки резултати на тези избори ще бъдат със 300 000 гласа по-малко, а на следващите ще бъдете като НДСВ, в канавката. Пък Тиквата отива в затвора. Само трябва да бъде премахнат Каскета от прокурВатурата.

                Впрочем първата и най-важната задача на служебното правителство няма да са изборите, а изкарването на кирливите ризи на Боко Тиквениците. Това си личи от думите на президента. Ще ви навре в кучи гъз!
                И ако въпреки това ГЕРБ има повече гласове само да не обвините машините че са виновни и да искате да ги няма на следващите избори.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                  Е,хайде сега пък,кой бил!! Агент Камен,ваше момче,има протокол за унищожаване на досието му, но няма дата и подпис за физическото унищожаване ...



                  !
                  Направо му разпра ватенката на путинофила с българско гражданство.
                  М.... . ш..... ..й.о!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                    Днес ми надуха главата с Владимир Каролев........Кой е тоя Каролев Айнщайн ли Тесла ли Фарадей ли?Кой е тоя самовлюбен надут пуяк???Какъв принос има за държавата?Много голям кърпел трябва за тия хора много голям......
                    Е,хайде сега пък,кой бил!! Агент Камен,ваше момче,има протокол за унищожаване на досието му, но няма дата и подпис за физическото унищожаване ...



                    !
                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                      Днес ми надуха главата с Владимир Каролев....Цял ден гледам уродливото лице на българското здравеопазване.Праителствена болница праща линейка за него Балтов разправя че му бил приятел!!!!!Ужас тия хора са за разстрел.И за Каролев като за всички българи хората мряха по тротоарите пред болниците нямаше лекарства но за тоя министъра се занимава с него.Докато е така нищо няма да се промени.Тия хора си правят с нашите пари каквото си искат за тях има всичко за нас да плащаме и да мрем.Кой е тоя Каролев Айнщайн ли Тесла ли Фарадей ли?Кой е тоя самовлюбен надут пуяк???Какъв принос има за държавата?Много голям кърпел трябва за тия хора много голям.Тръгнал тоя глупак некадърен по планината самочувствие до небето никой не мое го надприказва.За кой обикновен българин се полагат такива грижи за кой?Тая работа плаче за съд.Обийновения човек гледа как близките му умират а от 112 му се подиграват...това е реалността за нас...
                      Пропуснал си по-интересна новина:

                      https://www.segabg.com/hot/category-...rushta-partiya

                      Коментар


                      • Ако някой от комисята по ревизията чете - да бъде разследван Данчо Бабака от нова загора. Има кравеферме. Хубаво е да се провери дали не точи милиони от еврофондове. Изключително близък с ортаците на боко - Щереви. Да тренерът на Станка Златева. Изведнъж неговият син Симеон Щерев се сдоби с империя от заведения - театрота,джанами готъми и прочие. В неговите заведения на вип масите редовно се скатават Маргините. Също много близки ортаци на боко. Боко си превърна държавата в бащиния и раздава нашите пари на селски бизнесмени. Време е да има осъдени от кръга на боко. Но докато не се разкара тъпия каскет- няма да видим присъди за тези, Нито ще им отнемат заграбеното имущество докато Цацата е начело на комисята за незаконо придобито имущество

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                          Днес ми надуха главата с Владимир Каролев....Цял ден гледам уродливото лице на българското здравеопазване.Праителствена болница праща линейка за него Балтов разправя че му бил приятел!!!!!Ужас тия хора са за разстрел.И за Каролев като за всички българи хората мряха по тротоарите пред болниците нямаше лекарства но за тоя министъра се занимава с него.Докато е така нищо няма да се промени.Тия хора си правят с нашите пари каквото си искат за тях има всичко за нас да плащаме и да мрем.Кой е тоя Каролев Айнщайн ли Тесла ли Фарадей ли?Кой е тоя самовлюбен надут пуяк???Какъв принос има за държавата?Много голям кърпел трябва за тия хора много голям.Тръгнал тоя глупак некадърен по планината самочувствие до небето никой не мое го надприказва.За кой обикновен българин се полагат такива грижи за кой?Тая работа плаче за съд.Обийновения човек гледа как близките му умират а от 112 му се подиграват...това е реалността за нас...
                          Тея верно са идиоти, да си правят такъв,, пиар,, то масата верно е тъпа ама чак толкова тъпа не е особено след всичко което им се стовари покрай пандемията.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Днес ми надуха главата с Владимир Каролев....Цял ден гледам уродливото лице на българското здравеопазване.Праителствена болница праща линейка за него Балтов разправя че му бил приятел!!!!!Ужас тия хора са за разстрел.И за Каролев като за всички българи хората мряха по тротоарите пред болниците нямаше лекарства но за тоя министъра се занимава с него.Докато е така нищо няма да се промени.Тия хора си правят с нашите пари каквото си искат за тях има всичко за нас да плащаме и да мрем.Кой е тоя Каролев Айнщайн ли Тесла ли Фарадей ли?Кой е тоя самовлюбен надут пуяк???Какъв принос има за държавата?Много голям кърпел трябва за тия хора много голям.Тръгнал тоя глупак некадърен по планината самочувствие до небето никой не мое го надприказва.За кой обикновен българин се полагат такива грижи за кой?Тая работа плаче за съд.Обийновения човек гледа как близките му умират а от 112 му се подиграват...това е реалността за нас...
                            Не се сдържах, харесах ти поста. Каролев, та Каролев. Той, допреди година и нещо, ми беше в приятелите във ФБ. Започна да простее за "грипчето" и си дадох сметка, че аз нямам приятели, които, с лека ръка са плюли на семейството и близките ми, и се правят на "мъченици", та когато всички трябваше да покажат уважение към останалите си съграждани, като им ценят и пазят живота, наш Владко, чупеше стойки и чалъми, нарушавйки карантината. За него може, за други-не. Загиналите вече са десетки хиляди а, за този "тарикат", ни продуха ушите. Един счупен врат оправяше всичко но, Господ е решил, да му даде втори шанс, да се очовечи. Ще ли?
                            - Ще видим. Скоро.

                            Коментар


                            • Днес ми надуха главата с Владимир Каролев....Цял ден гледам уродливото лице на българското здравеопазване.Праителствена болница праща линейка за него Балтов разправя че му бил приятел!!!!!Ужас тия хора са за разстрел.И за Каролев като за всички българи хората мряха по тротоарите пред болниците нямаше лекарства но за тоя министъра се занимава с него.Докато е така нищо няма да се промени.Тия хора си правят с нашите пари каквото си искат за тях има всичко за нас да плащаме и да мрем.Кой е тоя Каролев Айнщайн ли Тесла ли Фарадей ли?Кой е тоя самовлюбен надут пуяк???Какъв принос има за държавата?Много голям кърпел трябва за тия хора много голям.Тръгнал тоя глупак некадърен по планината самочувствие до небето никой не мое го надприказва.За кой обикновен българин се полагат такива грижи за кой?Тая работа плаче за съд.Обийновения човек гледа как близките му умират а от 112 му се подиграват...това е реалността за нас...
                              Last edited by national power; 10.05.2021, 17:21.

                              Коментар

















                              • frognews.bg
                                Доц. Петър Чобанов: Всички резерви в бюджета са изхарчени
                                Всички резерв








                                РАБОТА, РАБОТА..

                                Коментар

                                Working...
                                X