IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    П.П. Обясни най-после какво имаш против СЪДЕБНАТА РЕФОРМА на ХРИСТО
    Нека аз да обясня какво имам против.
    Тазси съдебна реформа очевидно хваща някаква вяра в 13% от 41% от избирателите. Т,е, някъде към 5% от хората в България въобще и вярват. Колко от тях я разбират е друг въпрос.
    Та от тук е първото ми съображение против въпросата реформа - На хората не им е ясно въобще за какво иде реч. Промотъра на реформата нещо не се справя с оснона своя функция: да разясни качествата на промотирания продукт.
    Второто ми съображение против Ристьовата реформа е че с 13% от народните представители, той няма ресурс да прави каквито и да било самостоятелни действив в парламента. Или просто казано няма ресурс да провежда въпроснзта реформа и само ни гуни времето с дърдоренето си.

И на последно място личноста на Ристьо не създава усещането за продуктивен човек. Този човек го издържа женаму.
    Мултимилионера и успешен предприемач Росен Плевнаиев го смятаха за човек под чехъл защото женаму се правеше на интересна. Ок сигрно е такъв. Но Ристьо не е свършил за две пари работа през живота си и е на издръжка на женаси. е какъв е той тогава?!?!?!?!?!?

Коментар

• МАЯ - да остане служебното правителство
      ДБ - да останат успешните министри от служебното - василев, петков, рашков
      ДПС - в никакъв случай няма да подкрепим кабинет с министри от служебното.
      ИТН - няма да има министри от служебното.
      Кой е партньор на ИТН?
      Задача за 1-ви клас
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        A be навсякъде тръбят за едни 2 милиарда събрани повече, някой гледал ли е бюджета че григор здравков от антикорупция говори друго
        Държавният бюджет е много хлъзгава работа. Едни и същи числа могат да се използват еднакво добре както от управляващи, така и от опозиционери. Сегашните условия са особено подходящи.
        Last edited by Специалист по всичко; 31.07.2021, 18:12.

Коментар

• Барби, на нови избори твоят човек нищо няма да вземе. Чочарката също. Не съм сигурен че итн ще постигнат сегашните резултати.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Доста потресаващо е, че някои наричат биографията му добра.
            Тотален бета мазник, много жалък.

Tatiana Christy

Рунд пореден – за премиер на ИТН е предложен някой си Пламен Николов със странната специалност – Доктор по философия на правото, политиката и икономиката. Да си призная още не бях срещала подобен докторски тюрлю гювеч като име на специалност.

Преди малко изгледах неговата поява в кастинга за политици при Слави. Всички знаят мнението ми за това фрийк шоу, но стиснах зъби и изгледах презентацията на този посредствен човечец, който се извинява, че не му тече гладко мисълта, "защото мисли на няколко езика едновременно."

Човекът, според кастинга, е представител на американска фирма в България.
            Това е. Друго няма.

Но шегите настрана – ужасно противно е да наблюдаваме този противен цирк на ИТН!
            Това е еманацията на арогантността и посредствеността.
            Мутри вън! Нови избори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              На гърба на Слави Трифонов е татуирано:

No mercy! I am coming and hell is coming with me!

В превод на Български:

Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!

Не го забравяйте това тези, които сте го избрали ....
              Тъй то.
              Обаче има едно нещо което одобрявам. Не се поддаде на натиска на провинциалната чочарка и мажото. Заби им го много навътре. А те се държаха като победители. Да ама с няколко депутата не става.
              Без да коментирам качествата на избраните за премиер и министри, въпросът е дали ще успее да получи достатъчна подкрепа. Все пак няма мнозинство. Ситуацията е доста оплетена, но предполагам че ще получи подкрепа дори от БХ, въпреки заканите му.
              А ако БХ подкрепи това правителство, с мутрите и мажовците е свършено. При такова развитие ще е игра на нерви, не съм сигурен че Татуто ще издържи, все пак не е политик...

Няколко въпроса за решаване според мен - избирателната система, лустрацията. Тези неща ако успеят да направят ще решат много от сегашните проблеми в България.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• На гърба на Слави Трифонов е татуирано:

No mercy! I am coming and hell is coming with me!

В превод на Български:

Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!

Не го забравяйте това тези, които сте го избрали ....

Коментар

• A be навсякъде тръбят за едни 2 милиарда събрани повече, някой гледал ли е бюджета че григор здравков от антикорупция говори друго

Коментар

• Какъвто адвокат е ристе маджов кис кис

Коментар

• Едно ще ви кажа. Не ви харесаха Костов, Орешарски. Хак да са ни всички останали. На тези "демократите" като скачахте срещу Орешарски, хак да са ви всички след него. Как не може да се върне пак Орешарски. А? Хак да вие щото вие протестирахте 2013 и ги докарахте всички след това.

Коментар

• Mateev, не знам от къде го черпиш този оптимизъм при положение че икономиката бяга бързо надолу. Проблем има и той е че икономиката няма да се възтанови. Статуквото не може да се справи, има завъртяно голямо колело и малките колелца ще се въртят.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Доста потресаващо е, че някои наричат биографията му добра. Тотален бета мазник, много жалък.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• продавач на сергия на битака.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Какъв предприемач си ти, лъжльо?! — Breaking.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Бързоходко, Герб ги удари изолацията......
                                Не се заблуждавай. Вече два поредни избора доказаха, че над 50% от Българския народ е за партиите от статуквото. Причината за това е, че умните хора виждат какви палячовци ходеха по протеста и как техните лидери са по-големи мутри от старите мутри.

Сега с тази излагация в парламента и в партийните централи все повече става ясно следното:
                                1. Новите партии се бият на бързея за да се докопат до власт
                                2. Новите лидери се бият на бързея, за да се докопат до пари
                                3. За депутат, за премиер и за министри се бият хора, провалили се в бизнеса и в живота. Не могат да оправят себе си, тръгнали да оправят държавата.

От гледна точка на българските избиратели вече точно и ясно се видяха двете алтернативи:
                                1. Стабилно управление от страна на ГЕРБ и другите партии от статуквото
                                2. Циркаджии, некадърници и мутри от страна на новите партии от протеста

Във връзка с това аз не просто си мисля, а вече съм убеден, че на следващите избори, които ще са още наесен, ГЕРБ ще си възвърне лидерските позиции, при това с много, и ще състави поредното стабилно правителство в коалиция с партии от статуквото.

Също така следващият президент ще е от ГЕРБ, което ще е ясен сигнал накъде духа вятъра.

Last edited by Mateev; 31.07.2021, 10:39.

Коментар

Working...
                                X