IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Всяко нещо с времето си, но наистина ако помниш никиту доведе някакъв от чехия/унгария и обясняваше че бил национално богатство. Оказа се в последствие че в договора му било записано че децата ще учат в най добрите училища, жената- най си какво , а на цялото семейство се покривали всички разходи. И цялото семейство събирало фактури, касови бележки и билети за градския транспорт . Тогава това си беше смях за цяла българия. Не знам сега какво ще продаде никиту- не знам някой дали помни как стана министър- първият министър отказа на царя да продаде БТК и още някакво предприятие и цяря го прати кмет- май се казваше костадин паскалев. И дойде никиту- търг с един кандидат- финландски милиардер май беше кандидата- купи компанията на цената на годишната и печалба, след 9-10 месеца продаде бтк за около 1 милиард, а я купи за около 120 милиона

Интересно ми е какво ще продаде сега, може би ще чака да купи някоя маска ПП2 за няколко милиона
    Сделката за БТК беше 65% от компанията за 230 или 260 млн евро...

Коментар

Всяко нещо с времето си, но наистина ако помниш никиту доведе някакъв от чехия/унгария и обясняваше че бил национално богатство. Оказа се в последствие че в договора му било записано че децата ще учат в най добрите училища, жената- най си какво , а на цялото семейство се покривали всички разходи. И цялото семейство събирало фактури, касови бележки и билети за градския транспорт . Тогава това си беше смях за цяла българия. Не знам сега какво ще продаде никиту- не знам някой дали помни как стана министър- първият министър отказа на царя да продаде БТК и още някакво предприятие и цяря го прати кмет- май се казваше костадин паскалев. И дойде никиту- търг с един кандидат- финландски милиардер май беше кандидата- купи компанията на цената на годишната и печалба, след 9-10 месеца продаде бтк за около 1 милиард, а я купи за около 120 милиона

Интересно ми е какво ще продаде сега, може би ще чака да купи някоя маска ПП2 за няколко милиона
      те си казаха на децата 1 МИЛИОН ЛАПТОПИ. Както даде по 300€ за 3 години наем на 70к микрософт лиценза.
      А те струваха по 1 толкова безсрочно, а ако искаш 100 за 20долара ти ги даваха компютър 2000. Лично съм ги купил по толкова
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ББР ще продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

честит ви заместник на клоуна. От банкянска тиква на учиндолски чалгар.
          Да чухте да разследва престъпниците, дапасе, гладния прокурвар, бойко ...
          Ще праща македонците в космоса, а българите на майната си.

Коментар

Човека който продаде БТК за по малко от годишната и печалба???????????? И ти твърдиш че това е добър избор???????????????

Такива като никиту трябва да бъдат бесени по площадите
            честит ви заместник на клоуна. От банкянска тиква на учиндолски чалгар.
            Да чухте да разследва престъпниците, дапасе, гладния прокурвар, бойко ...
            Ще праща македонците в космоса, а българите на майната си.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Изразените от Слави Трифонов приоритети са козметични и няма да доведат до сериозни промени, коментира пред БНР съпредседателят на „Зелено движение“ и заместник-председател на групата на „Демократична България“ в 45-я парламент Владислав Панев.

MOBILE.FROGNEWS.BG
              Зам.-председателят на ”Демократична България”: Приоритетите на ИТН са по-скоро козметични

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Слави си представи кабинета в момента по БТВ.

Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
                Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
                Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....

п.п.
                Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
                Е сега с ромите и жена министър на отбраната ще цъфффнем- бившата такава германска министърка меркел я засили с 200 на ЕС с молба да не се връща повече в германия
                Last edited by RUBLA; 12.07.2021, 14:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
                  Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
                  Айде да е хаирлия
                  Човека който продаде БТК за по малко от годишната и печалба???????????? И ти твърдиш че това е добър избор???????????????

Такива като никиту трябва да бъдат бесени по площадите

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Да, Любомир Дацов и проф. Николай Радулов изглеждат като сериозни кандидати, ама другите?

И сега видях, че съм на едно мнение са Илиян Василев. Не съм вярвал, че ще се случи. Доскоро не можех да го понасям заради антируската му позиция.
                    А вчера Мая Манолова казваше как ще се водят преговорите пред очите на обществото...да но от нея нищо не зависи. Преговорите май приключиха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Може и да греша, но примерно г-жа Армутлиева или Руди Василев наистина ми звучат шеговито даже на този фон. Дано да са хора с висок капацитет и голям потенциал, а просто аз да съм с грешно впечатление.

П.П.: За да не звуча като хейтър, мога да отлича например Любо Дацов като много силна кандидатура. Обаче пък там малко е объркано министерството, трябваше да е във финансовото.
                      Да, Любомир Дацов и проф. Николай Радулов изглеждат като сериозни кандидати, ама другите?

И сега видях, че съм на едно мнение са Илиян Василев. Не съм вярвал, че ще се случи. Доскоро не можех да го понасям заради антируската му позиция.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Слави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...

Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.

Абсолютно съм съгласен с тебе чиче. Това днешното изявление показва пълно неразбиране на това какво е ПОЛИТИКА от страна на чалгаря.
                        Тоя човек дори не е спечелил изборите и казва: Ей тоя ще е кабинетът и толкоз. Или ме подкрепяте или не.

НЕ МОЖЕ ТАКА!!!

Ако беше взел 40% и вторият да е с 20%, тогава иди дойди. Ама това...
                        И не говоря за персоналния избор. Повечето не съм ги и чувал. Подминавам и смехотворната фигура на Николайчо за премиер. Тоя човек не става и за чеп за каца за зеле.
                        Говоря за начина на натрапване на волята над бъдещите партньори. Няма да приемат този начин. Нито Демократите, нито БСП, чиято помощ ще бъде абсолютно необходима. Иначе ще търсят ДПС. Дори не съм сигурен, че ИМВ ще приемат това. Особено Татяна Дончева и адвоката. Мая ще е съгласна на всичко, за да е на власт, ама това не стига.

Мирише ми на нови избори ноември месец. Този път две в едно.

А бе най-добре е президентът да си остане със служебното правителство и да има парламент, който да законодателства. Това положение обаче може да съществува само максимум 4-5 месеца.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ако се извъртят нещата и тиквата ги подкрепи в името на това да има правителство и дайте да видим колко могат..а новите партии не.. Работа е ясна! За прокуратурата нищо не чухме.

Коментар

• антирам за професионалистите, които лично познавам десетилетия:
                            проф. Николай Радулов
                            Любомир Дацов
                            Ивайло Кожухаров
                            Въпроси на въпросите:
                            1. Ще приемат ли партиите на статуквото и корупцията субсидия от 1 лв. на глас?
                            2. Ще подкрепят ли програмната декларация и приоритетите,, които са наистина ценни и много, много важни??
                            3. Ще приемат ли еднопартийно управление - особено онези като ГЕРБ-СДС-ДПС и БСП-ДПС, свикнали на "коалиции по сметка"?
                            И нещо от мен: не съм гласувал за ИТН, но приемам техния избор!

lentata.com
                            Слави не само матира всички останали сили, но изкара напред предимно царици, топове и офицери

Коментар

• Ето кои са министрите на Слави Трифонов:

Министър на финансите – Мария Бойчинова, на 34 гоини

Любомир Дацов – министър на икономиката, на 56 години

Наталия Митева – министър на образованието и науката, на 39 години

Красимир Ненов – министър на енергетиката, на 52 години

Велислава Петрова – министър на здравеопазването, на 31 години

Михаела Лашова – министър на регионалното развитие и благоустройството, на 43 години

Христо Алексиев – министър на транспорта, 39 години

Ивайло Кожухаров – министър на туризма, на 36 години

Пламен Абровски – министър на земеделието, на 41 години

Теодора Генчовска – министър на отбраната

Лилия Иванова – министър на социалната политика

Станислава Армутлиева – министър на културата, на 50 години

Петър Илиев – министър на правосъдието, на 43 години

Радостин Василев – министър на спорта, на 36 години

д-р Антония Валентинова – министър без портфейл по ромските въпроси, на 27 години

Ради Найденов – вицепремиер и министър на външните работи, на 58 години

Проф. Николай Радулов – вицепремиер и вътрешен министър, на 65 години

Николай Василев – предложение за премиер на република България

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2021/07...VwuI_IEqlKI-bc

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Кажи ми как нещо може да изглежда като шега след тази сбирщина

подцинкованата кофа ПКП, цецо апартамента, майката на нацията апартамента, Фидосова далаверата, Томи електронното, бездомника и еднокнижника????

Да ме прощават тези дето съм ги пропуснал - Лъчо мозъка - Добрев родата - Калинката на калинките - Шехерезада с 40-те отказа, оня с терасата, Дани Кирилов целувачът на ръце

Кажи ми поне един в ГРОБ дето не звучи като хорор ???

Разбира се, изглеждат перфектно.

Само че има една поговорка - "Пилците се броят на есен". Има и китайска поговорка "Бяла или черна - цвета на котката няма значение, важното е да лови мишки".

В Библията е записано "По плодовете им ще ги познаете"

Което ще рече не по приказките, не по намеренията, не по действията, а по крайния резултат.

Т.е. ще съдим по нататък дали стават за нещо или не, иначе с тези биографии изглеждат впечатляващо, но само до там.

Коментар

Working...
                                X